- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kızlarrrr maggi ve doritostan haber yok hala bekliyorum acaba hangi kargoyla geliyolar
bal10 sendemi burdasın1. grup napıyo
hani kargoyla geldi canım ??
benim ne maggi'm nede doritosum geldi
ThinkPlus
Facebook sayfamızdaki "Hediye Yağmuru" bölümüne girin. Sorumuzu doğru cevaplandırın. Her hafta Çarşamba günü yapılacak çekilişte sürpriz Think+ hediyeleri kazanın!
Günaydın.Günaydın.Geldiğini görünce çok sevindim.
arkadaşlar hero babyden ürünlerim geldi bu sırada kargocuya neden tc aldıklarını sordum güvenlik açısından olduğunu söyledi. tc si sahte olan bile çıkıyomuş hemen geri gelip apar topar verdiklerimizi alıyoruz dedi
hani bir kağıt doldurup imza attırıyolar ya akşam bunları bilgisayardan düşüyoruz dedi sahte çıkan olursa falan geri topluyolarmış işte yasal olarak tc almak zorundalarmış
benim kargocular sormuyo artık tc bazen isim bile sormuyolar bi imza attırıyolar o kadar iyice ahbap olduk artık
arkadaşlar şu piyangola denen çekilişe katılan oldumu acaba nasıl bir şey o bilen varmı ?
arkadaşlar hero babyden ürünlerim geldi bu sırada kargocuya neden tc aldıklarını sordum güvenlik açısından olduğunu söyledi. tc si sahte olan bile çıkıyomuş hemen geri gelip apar topar verdiklerimizi alıyoruz dedi
hani bir kağıt doldurup imza attırıyolar ya akşam bunları bilgisayardan düşüyoruz dedi sahte çıkan olursa falan geri topluyolarmış işte yasal olarak tc almak zorundalarmış
ayy bugün seni soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama herobaby'den nasıl kazandın canım ? benimde 9,5 aylık bi kızım var, onun için geçen gün üye oldum ama gelirmi gelmez mi bilmiyorum.
gırdım yarsma falan yok canım
maggı hala yokMaggi makarna harclarım geldi kızlar...
Kardeşimin hesabından da katıldığım için iki paket olarak geldi
Eki Görüntüle 279115
3 kutu fritos cips geldi
doritos bana da geldi az önce. kalem ve sticker var kutunun içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?