Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrrr maggi ve doritostan haber yok hala bekliyorum acaba hangi kargoyla geliyolar

ThinkPlus
Facebook sayfamızdaki "Hediye Yağmuru" bölümüne girin. Sorumuzu doğru cevaplandırın. Her hafta Çarşamba günü yapılacak çekilişte sürpriz Think+ hediyeleri kazanın!

bana hiiçbişi gelmediiii

ne nestle ne fritos ne fairy ne maggi..

yarında evde yokum pazartesiye kadar :) çatlarım kesin gelcekmi gelmicekmi diye:)

slm kızlar bende uzun zamandır giremiyordum kulube,her neyse bende güzel ürünler kazandım sayılır geçenlerde emsan dan sosluk kazanmıştım yine finanstan apple mp3 kazandım ve dün itibariylede douglasdan parfüm ve fairyden deterjan kazandığımı öğrendim bundan sonra zaman buldukça burda olmaya çalışacağım sizlerle takip etmek daha eğlenceli olacak

arkadaşlar hero babyden ürünlerim geldi bu sırada kargocuya neden tc aldıklarını sordum güvenlik açısından olduğunu söyledi. tc si sahte olan bile çıkıyomuş hemen geri gelip apar topar verdiklerimizi alıyoruz dedi
hani bir kağıt doldurup imza attırıyolar ya akşam bunları bilgisayardan düşüyoruz dedi sahte çıkan olursa falan geri topluyolarmış işte yasal olarak tc almak zorundalarmış

benim kargocular sormuyo artık tc bazen isim bile sormuyolar bi imza attırıyolar o kadar iyice ahbap olduk artık

benim kargocular sormuyo artık tc bazen isim bile sormuyolar bi imza attırıyolar o kadar iyice ahbap olduk artık

zaten tc bi kere verdikten sonra onların sistemde kayıtlı oluyor isim adres girince çıkıyor bana gelen kargolarda birkaç kere kargo faturası vardı üzerinde tc numaram yazıyordu ben hiçbir firmaya tc vermediğim halde ...

ayy bugün seni soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama herobaby'den nasıl kazandın canım ? benimde 9,5 aylık bi kızım var, onun için geçen gün üye oldum ama gelirmi gelmez mi bilmiyorum.

ayy bugün seni soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama herobaby'den nasıl kazandın canım ? benimde 9,5 aylık bi kızım var, onun için geçen gün üye oldum ama gelirmi gelmez mi bilmiyorum.

canım benim ne demek mutlu bile oluyorum hero baby ye üye oldum sadece. onlarda gönderdiler yalan olmasın 3 haftayı geçti benimde kızım 11 aylık sanada gönderirler o zaman hatta ben ümidimi yitirmiştim gelmez diye düşünüyodum geldi

bu arada kızın çok tatlı maaşallahallah sizi ona onu size bağışlasın.

gırdım yarsma falan yok canım
Maggi makarna harclarım geldi kızlar...
Kardeşimin hesabından da katıldığım için iki paket olarak geldi

Eki Görüntüle 279115
maggı hala yok
3 kutu fritos cips geldi

doritos bana da geldi az önce. kalem ve sticker var kutunun içinde

nasıl kazandınız vede bıttımı dorıtos

benımde bugun albenı paketım geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…