Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar banada az önce hero baby geldi içinden bir paket bebe pisküvisi pirinçli mama ve kavanoz meyve püresi çıktı

geçenlerdede bebelac gönderdi içinden 2 büyük kutu mama 2 küçük paket devam sütü magnet ve kaşık çıktı

tabi mamaları yeğenim verdim hemen

Son düzenleme:

amin canımm, Allah herkesin evladını bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler versin.

Eki Görüntüle 279322

ıste 3. hafta kazananıyım albenı paketım

Allahımm ağzım sulandıı. Afiyet bal şeker olsun

şu bebelac bi bana göndermesi mimlediler mi beni ne ? kimden duyduysam üye olduk geldi diyorr. Halbuki maaşın yarısını onlara yatırıyoruz :) insan bi kaç parça yollarda bu da bizden olsun der dimi ama :)

Bütün hediyeleri gelen herkezi tbr ederim Bunlar da bana gelenler Maggi ülker doritos hero baby ve avon mascaram gelicek bekliyorum birde bebelac nasıl geldi önceden istemiştim numune yollamıyoruz demişlerdi ?

hadi bendende bir soru bebelac nasıl gönderdi

şu bebelac bi bana göndermesi mimlediler mi beni ne ? kimden duyduysam üye olduk geldi diyorr. Halbuki maaşın yarısını onlara yatırıyoruz :) insan bi kaç parça yollarda bu da bizden olsun der dimi ama :)

aynen bende bebelac kullanıyorum dünya kadar para gitti ve hala gidiyo banada bişey göndermedi hemde üyesiyim
milupada öyle paket göndericekti tık yok 15 gün sonra elinizde dedi 30 gün oldu gelmedi üstelik hamileyken üye olmuştum 1 tane bişey yollamadı çocuk oldu nerdeyse 1 yaşında üstelik paket gönderiyolardı benide onda mimlediler galiba:26:

amin canımm, Allah herkesin evladını bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler versin.

Allahımm ağzım sulandıı. Afiyet bal şeker olsun
gel bırlıkte olsun :)

yaaa bende istiyorum bundan ama nasıl olacak ben yeni gördüm burayı valla süper bir başlık =)))

Hero baby ve milupa gönderdi bana numune ama bebelac olmadı ya
albenı uyum olcerden canım katıl cekılıs hakkı kazan kazanırsın ınsallah
bundan sonra bende takip edeceğim bu konuyu, bana da gelse yaa
hosgeldınnnnnnnn

bebelac banada gelmedı
hero geldı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…