- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
evet ben katıldım sağlam bi çekiliş üstelik katıldıktan sonra bana vipdükkandan 10 tl hediye çeki verdiler
afiyetle ye canım güzelmiş bende 4.hafta kazandım haftaya gelir o zaman :) hangi kago ile gelio?
canım benim ne demek mutlu bile oluyorumhero baby ye üye oldum sadece. onlarda gönderdiler yalan olmasın 3 haftayı geçti benimde kızım 11 aylık sanada gönderirler o zaman hatta ben ümidimi yitirmiştim gelmez diye düşünüyodum geldi
bu arada kızın çok tatlı maaşallahallah sizi ona onu size bağışlasın.
şu bebelac bi bana göndermesi mimlediler mi beni ne ? kimden duyduysam üye olduk geldi diyorr. Halbuki maaşın yarısını onlara yatırıyoruz :) insan bi kaç parça yollarda bu da bizden olsun der dimi ama :)kızlar banada az önce hero baby geldi içinden bir paket bebe pisküvisi pirinçli mama ve kavanoz meyve püresi çıktı
geçenlerdede bebelac gönderdi içinden 2 büyük kutu mama 2 küçük paket devam sütü magnet ve kaşık çıktı
tabi mamaları yeğenim verdim hemen
öylemi canım ya ben cesaret edemedim ona katılsammı acaba
ben ve bi kaç arkadaşım yaptık sorun olmadı cnm sen bilirsin
bundan sonra bende takip edeceğim bu konuyu, bana da gelse yaa
bundan sonra bende takip edeceğim bu konuyu, bana da gelse yaa
kızlar banada az önce hero baby geldi içinden bir paket bebe pisküvisi pirinçli mama ve kavanoz meyve püresi çıktı
geçenlerdede bebelac gönderdi içinden 2 büyük kutu mama 2 küçük paket devam sütü magnet ve kaşık çıktı
tabi mamaları yeğenim verdim hemen
şu bebelac bi bana göndermesi mimlediler mi beni ne ? kimden duyduysam üye olduk geldi diyorr. Halbuki maaşın yarısını onlara yatırıyoruz :) insan bi kaç parça yollarda bu da bizden olsun der dimi ama :)
şöylee cilt bakımı ürünleri gelse yaaynen biz geç bile kalmışız takip etmek için canım baksana :))))
hoşgeldin...:3:hürremden fırsat bulduğunda gel, zebocan..
katıl,takibet ki gelsin..
şöylee cilt bakımı ürünleri gelse yaaynen biz geç bile kalmışız takip etmek için canım baksana :))))
hoşgeldin...:3:hürremden fırsat bulduğunda gel, zebocan..
katıl,takibet ki gelsin..
gel bırlıkte olsun :)amin canımm, Allah herkesin evladını bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler versin.
Allahımm ağzım sulandıı. Afiyet bal şeker olsun
albenı uyum olcerden canım katıl cekılıs hakkı kazan kazanırsın ınsallah
yaaa bende istiyorum bundan ama nasıl olacak ben yeni gördüm burayı valla süper bir başlık =)))
Hero baby ve milupa gönderdi bana numune ama bebelac olmadı ya
hosgeldınnnnnnnnbundan sonra bende takip edeceğim bu konuyu, bana da gelse yaa
Bütün hediyeleri gelen herkezi tbr ederimEki Görüntüle 279343 Bunlar da bana gelenler Maggi ülker doritos hero baby ve avon mascaram gelicek bekliyorum birde bebelac nasıl geldi önceden istemiştim numune yollamıyoruz demişlerdi ?
gel bırlıkte olsun :)
albenı uyum olcerden canım katıl cekılıs hakkı kazan kazanırsın ınsallah
hosgeldınnnnnnnn
bebelac banada gelmedı
hero geldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?