aynen bende bebelac kullanıyorum dünya kadar para gitti ve hala gidiyo banada bişey göndermedi hemde üyesiyim
milupada öyle paket göndericekti tık yok 15 gün sonra elinizde dedi 30 gün oldu gelmedi üstelik hamileyken üye olmuştum 1 tane bişey yollamadı çocuk oldu nerdeyse 1 yaşında üstelik paket gönderiyolardı benide onda mimlediler galiba:26:
Bütün hediyeleri gelen herkezi tbr ederimEki Görüntüle 279343 Bunlar da bana gelenler Maggi ülker doritos hero baby ve avon mascaram gelicek bekliyorum birde bebelac nasıl geldi önceden istemiştim numune yollamıyoruz demişlerdi ?
kızlar piyangolaya ben de katıldım üstelik katıldığın ankete tekrar katılabiliyorsun ve de katıldığın her ankette piyango bileti gibi çeklerin toplanıyor,80 küsür gün sonra çekiliş bitecek,beyaz eşyaar var genelde.
tebrık ederım hepsını gule gule kullan, avonda puanını hatırlıyor muun nasıl kazandın merak ettım bende sımıd oynuyorum cok eglencelıymıs
mesajım 3 kere gitmiş yaa kusura bakmayınn...
piyangola sitesine üye oluyorsunuz,ödül listesine tıklayınca buzdolabı vs.. bütün ürünler çıkıyor zaten.tek tek hepsinin üstüne tıklıyorsun altında anket var bazıları tek sorukluk,anket tamamlanınca da bir çekiliş hakkı kazanıyorsun.Dilediğin kadar katılabiliyorsunuz her katılım bir çekiliş demek.ürünlerin üstünde de çekilişin sonlanacağı gün yazıyor...
hero baby nin resmi sayfasında iletişim bölümüne numune istediğinizi yazın hemen numune gönderiyorlar.
aynen bende bebelac kullanıyorum dünya kadar para gitti ve hala gidiyo banada bişey göndermedi hemde üyesiyim
milupada öyle paket göndericekti tık yok 15 gün sonra elinizde dedi 30 gün oldu gelmedi üstelik hamileyken üye olmuştum 1 tane bişey yollamadı çocuk oldu nerdeyse 1 yaşında üstelik paket gönderiyolardı benide onda mimlediler galiba:26:
hoşşbulduk kızlar
doritos ve albeniden nasıl ürün kazanıyorsunuz?
piyangolada tv, apple ipone falan var beyaz eşyaları göremedim:26:
canım, fritos bitti mi bilmiyorum albeni yi de faceden takibediceksin..
Albeni | Facebook
Doritos Akademi | Facebook
....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?