Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anlaşıldı bu bebelac çok cimri baksana kimseye gelmemiş :)
bana milupadan hamileyken bi kaç parça bişi geldi, pişik önleyici krem, humana steel tee, göğüs pedi, göğüs çatlak önleyici bide indirim kuponu ( tabi hepsi numune boylarında )

geçen günde bi broşür ve nivea, milupa indirim kuponları geldi. migrosta geçerli ama kullanmadım niye dersen diğer marketlerde indirim yapılmamış hali daha ucuzda ondan :)

tebrık ederım hepsını gule gule kullan, avonda puanını hatırlıyor muun nasıl kazandın merak ettım bende sımıd oynuyorum cok eglencelıymıs

kızlar piyangolaya ben de katıldım üstelik katıldığın ankete tekrar katılabiliyorsun ve de katıldığın her ankette piyango bileti gibi çeklerin toplanıyor,80 küsür gün sonra çekiliş bitecek,beyaz eşyaar var genelde.

albeniler tam yemelik yaa

çok güsellermiş afiyet olsun

kızlar baana da söyleyın yaa nasıl geliyo bu numuneler.benimde oglum var 17 aaylık.burayı takıb edicem hep

ona nasıl katılıyorsun canım?

kızlar piyangolaya ben de katıldım üstelik katıldığın ankete tekrar katılabiliyorsun ve de katıldığın her ankette piyango bileti gibi çeklerin toplanıyor,80 küsür gün sonra çekiliş bitecek,beyaz eşyaar var genelde.

mesajım 3 kere gitmiş yaa kusura bakmayınn...

piyangola sitesine üye oluyorsunuz,ödül listesine tıklayınca buzdolabı vs.. bütün ürünler çıkıyor zaten.tek tek hepsinin üstüne tıklıyorsun altında anket var bazıları tek sorukluk,anket tamamlanınca da bir çekiliş hakkı kazanıyorsun.Dilediğin kadar katılabiliyorsunuz her katılım bir çekiliş demek.ürünlerin üstünde de çekilişin sonlanacağı gün yazıyor...

hero baby nin resmi sayfasında iletişim bölümüne numune istediğinizi yazın hemen numune gönderiyorlar.

piyangolada tv, apple ipone falan var beyaz eşyaları göremedim:26:

hero baby en bonkörü. eşim adıma kendı adıma form doldurdum gönderdiler
milupa 6 aylıkken kaşık falan göndermedi mi. bana geldiydi. bide 1 yaşında gelecek heralde.
kasım analarında konuşuyorduk canım hatırladınmı bılmem şimdide kampanyaları takip ediyoruz

Doritosları gelen arkadaşlar. size ilk 5000 e girdiğinize dair mesaj geldimi.
listede olup olmadığımı bilmiyorum ama bende Doritos bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…