hero baby en bonkörü. eşim adıma kendı adıma form doldurdum gönderdiler
milupa 6 aylıkken kaşık falan göndermedi mi. bana geldiydi. bide 1 yaşında gelecek heralde.
kasım analarında konuşuyorduk canım hatırladınmı bılmemşimdide kampanyaları takip ediyoruz
Ben avonu söledim canım piyangolayı bilmiyorum :26:
aaa evet nasılsın çok sıkıldım buraya geçtim arada bakıyorum kasım analarınada
maggilerim geldiiiiiiiiiii oleey:))
ay benimkilerde geldii az önce, eşime de gelmiş. size hangi çeşitleri yollamışlar şekerim.
bende ıspanaklı, arpaşehriyeli bide kıymalı gelmiş. eşiminkilerde aynııı
bende eşim ve kendi adıma katılmıştım ikimizede geldi. çeşitler herkese aynı canım. ıspanaklı arpa şehriyeli kıymalı..ay benimkilerde geldii az önce, eşime de gelmiş. size hangi çeşitleri yollamışlar şekerim.
bende ıspanaklı, arpaşehriyeli bide kıymalı gelmiş. eşiminkilerde aynııı
hoşgeldin...herkese merhaba kızlar bu topiği bir aya yakındır takip ediyorum ama üye olmaya üşeniyordum bende yorum yazmak istiyorum bazen üyeliğim olmadığını hatırlıyorum böyle olmayacak deyip üye oldum bende en sonunda çok şükür:) bu arada bebeği olacağını öğrendiğini söyleyen bir hanım vardı onada hayırlı olsun demek istemiştim üyeliğim yoktu diyememiştim biraz geç olsada tebrik etmek istiyorum umarım sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız bebişinizi benimde ablamın var bebeği gerçekten süper bişey ileride bizde kısmet olur inşallah neyse uzun bir giriş oldu herkese kucak dolusu sevgiler saygılar
herkese merhaba kızlar bu topiği bir aya yakındır takip ediyorum ama üye olmaya üşeniyordum bende yorum yazmak istiyorum bazen üyeliğim olmadığını hatırlıyorum böyle olmayacak deyip üye oldum bende en sonunda çok şükür:) bu arada bebeği olacağını öğrendiğini söyleyen bir hanım vardı onada hayırlı olsun demek istemiştim üyeliğim yoktu diyememiştim biraz geç olsada tebrik etmek istiyorum umarım sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız bebişinizi benimde ablamın var bebeği gerçekten süper bişey ileride bizde kısmet olur inşallah neyse uzun bir giriş oldu herkese kucak dolusu sevgiler saygılar
Doritosları gelen arkadaşlar. size ilk 5000 e girdiğinize dair mesaj geldimi.
listede olup olmadığımı bilmiyorum ama bende Doritos bekliyorum :)
Selam kızlar
Bugün 1 paket doritos ve kalem geldiben 2 hesaptan katılmıştım ama sadece anneme göndermişler :26:benim ki gelmedi :26:annemde olmasa birşey geleceği yok tele kurye ile geliyor
Çikolata kazanan arkadaşlarım afiyetle yesin şeker bal olsunhediye kazanan herkes güle güle kullansın darısı başıma
kızlar yaa maggi yada doritoslar gelmeden önce telefon geldimi size? öğlende telefonum çekmiyomuş 2 numara aramış beni ama kim olduğunu bilmiyorum kargodan olabilir mi acaba
bebelac numune olarak göndermiyor 5 tane arkadasınızı bebeği olan bebelaca yazıyorsunuz telefonla bebekle ilgili bilgiler gönderiyolar onun karşılığı size ürün geliyorBütün hediyeleri gelen herkezi tbr ederimEki Görüntüle 279343 Bunlar da bana gelenler Maggi ülker doritos hero baby ve avon mascaram gelicek bekliyorum birde bebelac nasıl geldi önceden istemiştim numune yollamıyoruz demişlerdi ?
bebelac numune olarak göndermiyor 5 tane arkadasınızı bebeği olan bebelaca yazıyorsunuz telefonla bebekle ilgili bilgiler gönderiyolar onun karşılığı size ürün geliyorhadi bendende bir soru bebelac nasıl gönderdi
şu bebelac bi bana göndermesi mimlediler mi beni ne ? kimden duyduysam üye olduk geldi diyorr. Halbuki maaşın yarısını onlara yatırıyoruz :) insan bi kaç parça yollarda bu da bizden olsun der dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?