Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaa evet nasılsın çok sıkıldım buraya geçtim arada bakıyorum kasım analarınada

aaa evet nasılsın çok sıkıldım buraya geçtim arada bakıyorum kasım analarınada

aynen bende takıldım buraya.. bir iki bişey gelınce hoşuma gitti devamlı giriyorum artık :)) ufak tefek şeyler kazanıyorum büyüklerde gözüm yok zaten
bende arada bakıyorum ama eski tadı yok hamileyken sohbetler daha güzel gibiydi
bebişin nasıl .

Selam kızlar
Bugün 1 paket doritos ve kalem geldi ben 2 hesaptan katılmıştım ama sadece anneme göndermişler :26:benim ki gelmedi :26:annemde olmasa birşey geleceği yok tele kurye ile geliyor

Çikolata kazanan arkadaşlarım afiyetle yesin şeker bal olsun hediye kazanan herkes güle güle kullansın darısı başıma

Aşağıda yer alan ;

"29 EKİM ATA ÖZEL KOLEKSİYONU" VE "DAMAT Köstekli Saat" kampanyalarını paylaşan takipçilerimiz arasında yapılacak çekilişle 6 adet saat hediye edilecektir.

29 Ekim kampanyasını paylaşanlara ,kol saati,DAMAT Köstekli Saat kampanyasını paylaşanlara da köstekli saat hediye edilecektir.İki kampanyamızı da paylaşın kazanma şansınızı arttırın.

Notaylaşım sayısı hemen yazı altında tüm takipçilerimiz tarafından görünmektedir.
Bol şanslar.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

herkese merhaba kızlar bu topiği bir aya yakındır takip ediyorum ama üye olmaya üşeniyordum bende yorum yazmak istiyorum bazen üyeliğim olmadığını hatırlıyorum böyle olmayacak deyip üye oldum bende en sonunda çok şükür:) bu arada bebeği olacağını öğrendiğini söyleyen bir hanım vardı onada hayırlı olsun demek istemiştim üyeliğim yoktu diyememiştim biraz geç olsada tebrik etmek istiyorum umarım sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız bebişinizi benimde ablamın var bebeği gerçekten süper bişey ileride bizde kısmet olur inşallah neyse uzun bir giriş oldu herkese kucak dolusu sevgiler saygılar

ay benimkilerde geldii az önce, eşime de gelmiş. size hangi çeşitleri yollamışlar şekerim.

bende ıspanaklı, arpaşehriyeli bide kıymalı gelmiş. eşiminkilerde aynııı
bende eşim ve kendi adıma katılmıştım ikimizede geldi. çeşitler herkese aynı canım. ıspanaklı arpa şehriyeli kıymalı..
hoşgeldin...

aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar

Doritosları gelen arkadaşlar. size ilk 5000 e girdiğinize dair mesaj geldimi.
listede olup olmadığımı bilmiyorum ama bende Doritos bekliyorum :)

doritoslar bana ve eşime gelmiş dün. bize kazandınız falan diye bi bilgi gelmemişti.

maggiyi bekliyorum ben de. bi de fairy'yi. daha başlamadı sanırım gönderimleri???

maggileri bugün ya da şuan gelenler öncelikle afiyetle yiyin bi şey sorcaktım İstanbul'da mısınız yoksa başka bi yerde mi? yani acaba benimki de birazdan gelir mi diye merak ediyorum da :))) eğer İstanbul'a dağıtımlar yapılıyorsa henüz heyecanlanmıcam :))

arkadaşlar maggiler geliyor diyorsunuz ya kazananlar falan diye liste yok değilmi 5000 olma gibi bişeyler vardı öle yani bizede gelecekmi acaba

ben 6 ekimde katılmıştım bütün aileme gelmiş
kayıt olurken aferin adını yazıyorsun gibnisinden birşeyler vaedı sadece

migrosa gittim 3 tNE bedava iglo nuggetımı aldım 3te nuhun ankara makarnası kasiyer sinir oldu müşteri hizmetleri sinir olduuuubiz bile %50 yakalıyoruz nasıl oluyo bu dedibende işi ögrenememişsiniz die hava attım

kızlar yaa maggi yada doritoslar gelmeden önce telefon geldimi size? öğlende telefonum çekmiyomuş 2 numara aramış beni ama kim olduğunu bilmiyorum kargodan olabilir mi acaba

bebelac numune olarak göndermiyor 5 tane arkadasınızı bebeği olan bebelaca yazıyorsunuz telefonla bebekle ilgili bilgiler gönderiyolar onun karşılığı size ürün geliyor
hadi bendende bir soru bebelac nasıl gönderdi
bebelac numune olarak göndermiyor 5 tane arkadasınızı bebeği olan bebelaca yazıyorsunuz telefonla bebekle ilgili bilgiler gönderiyolar onun karşılığı size ürün geliyor

şu bebelac bi bana göndermesi mimlediler mi beni ne ? kimden duyduysam üye olduk geldi diyorr. Halbuki maaşın yarısını onlara yatırıyoruz :) insan bi kaç parça yollarda bu da bizden olsun der dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…