- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 648
maggileri bugün ya da şuan gelenler öncelikle afiyetle yiyin bi şey sorcaktım İstanbul'da mısınız yoksa başka bi yerde mi? yani acaba benimki de birazdan gelir mi diye merak ediyorum da :))) eğer İstanbul'a dağıtımlar yapılıyorsa henüz heyecanlanmıcam :))
migrosa gittim 3 tNE bedava iglo nuggetımı aldım 3te nuhun ankara makarnasıkasiyer sinir oldu müşteri hizmetleri sinir olduuuu biz bile %50 yakalıyoruz nasıl oluyo bu dedi bende işi ögrenememişsiniz die hava attım
nickin ne güzelmişmaggiler herkese aynı çeşit gelecekti
bundan sonra bende takip edeceğim bu konuyu, bana da gelse yaa
benim kargocular sormuyo artık tc bazen isim bile sormuyolar bi imza attırıyolar o kadar iyice ahbap olduk artık
burdada karşılaştık ne güzel..hoşgeldin canım
canım, fritos bitti mi bilmiyorum albeni yi de faceden takibediceksin..
Albeni | Facebook
Doritos Akademi | Facebook
migrosa gittim 3 tNE bedava iglo nuggetımı aldım 3te nuhun ankara makarnasıkasiyer sinir oldu müşteri hizmetleri sinir olduuuu biz bile %50 yakalıyoruz nasıl oluyo bu dedi bende işi ögrenememişsiniz die hava attım
Philips Türkiye - Tıpkı Ben! Keratinli Saç Düzleştirici | Facebook
paylaşıldımı bilmiyorum ama görmeyenlere gels,n
herkese merhaba kızlar bu topiği bir aya yakındır takip ediyorum ama üye olmaya üşeniyordum bende yorum yazmak istiyorum bazen üyeliğim olmadığını hatırlıyorum böyle olmayacak deyip üye oldum bende en sonunda çok şükür:) bu arada bebeği olacağını öğrendiğini söyleyen bir hanım vardı onada hayırlı olsun demek istemiştim üyeliğim yoktu diyememiştim biraz geç olsada tebrik etmek istiyorum umarım sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız bebişinizi benimde ablamın var bebeği gerçekten süper bişey ileride bizde kısmet olur inşallah neyse uzun bir giriş oldu herkese kucak dolusu sevgiler saygılar
listesi mi varmış canım?baktım ama göremedim ben liste filanDoritosları gelen arkadaşlar. size ilk 5000 e girdiğinize dair mesaj geldimi.
listede olup olmadığımı bilmiyorum ama bende Doritos bekliyorum :)
ayy bana geçen birisi kilo vermişsin dediyuh artık.
aaa tüm sevdiceklerim burdaymışhoşbulduk canım
kızlar maggilerin gelmesi için napıyorsunuz?
harobabye msj attım,üye ol dediler oldum inşallah gelir
yuhhhhhhhhh kahkaha attımmmmayy bana geçen birisi kilo vermişsin dediyuh artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?