Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

maggileri gelen arkadaşlar afiyet olsun hangi kargo getirdi? magide ilk 500 girdiğinizi nasıl anlıyorsunuz arkadaşlar..

teşekkürler ...

ist. dağıtım var cnm bugün geldi.......

kargolar

narposttan geliyor

Son düzenleme:
migrosa gittim 3 tNE bedava iglo nuggetımı aldım 3te nuhun ankara makarnası kasiyer sinir oldu müşteri hizmetleri sinir olduuuubiz bile %50 yakalıyoruz nasıl oluyo bu dedibende işi ögrenememişsiniz die hava attım

nestea alamadım ben bugün geçen haftanın ürünü henüz yoktu markette alan var mı?

Hediyeleri gelen arkadaşlar ağız tadıyla yiyin Şanslarınız bol olsun,Darısı bizim başımıza.

canım, fritos bitti mi bilmiyorum albeni yi de faceden takibediceksin..
Albeni | Facebook
Doritos Akademi | Facebook

migrosa gittim 3 tNE bedava iglo nuggetımı aldım 3te nuhun ankara makarnası kasiyer sinir oldu müşteri hizmetleri sinir olduuuubiz bile %50 yakalıyoruz nasıl oluyo bu dedibende işi ögrenememişsiniz die hava attım

maggı 3 hesaptan kazandıgım soslar gelmedı hala bana yha

hoşgeldin cnm... ben bir bebek haberi verdim ama benden başka veren olmadı sanırım:26::26: güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. amin... evet çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin...

ben buraya bayıldımmmmm paylaşımlar için teşekkür ederim..bir kaç tanesine hemen hallettim..ama maggi kaldı ona da bakayım =))

Son düzenleme:
aaa tüm sevdiceklerim burdaymış hoşbulduk canım

kızlar maggilerin gelmesi için napıyorsunuz?

harobabye msj attım,üye ol dediler oldum inşallah gelir

slm seker naber görüşmeyeli uzun zaman olduu ozaman yeni evliydim bebişte yoktu bak çok sey degişti oyunlarada katılamıyom anca burdayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…