Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar sorunum ne biliyormusunuz?
yeni kampanyaları okuyorum ama ya 1 kiye yada 2 -5 kişi oluyor bana çıkmaz diye yapmaya şeniyorum
Hele şu şu kadar kişi beğensin..şu kadar paylaş manyadılar iyice 50-100 kşi falan

slm seker naber görüşmeyeli uzun zaman olduu ozaman yeni evliydim bebişte yoktu bak çok sey degişti oyunlarada katılamıyom anca burdayım bende

aaa melikeesende burdaymışsın.hakkat görüşemedik tatlı aarkideim benim

hayırlı olsun bebişin,sağlıkla gelsn inş bende takılamıyorum oyunlara

hep gelcem buraya artık,ne güzel topikmiş

buldum seni,artık açmayalım arayı

yarencim benim bebiş iyi çok şükür seninki napıyo burasıda birbirini göremeyipte buluşanlar yerine döndü

dünkü mutsuzluk gitti çok şükür allahıma oh be...

kızlar emsanı takip edin faceden kampanyalar hediyeler başlıcak diyo
yeni girenler homendi kaçırmayın ben doğrayıcı kazandım hala devam ediyo eşimin adına yarışmıştım şimdi kendi adıma yarışıyorum uuuf yarışma diil kutucuk tıklıyosun sadece bende taktım kafaya yarışmaları

açmayız kuzu ayıpsınnnn
çok saol bitanem benimmm sende pro üye olmusun yakışır bacıma
ben beyadır burdayım bacım hamile oldugum günden beri

ayy canım sorma bu arada tebrikler nereye tıkladın da kazandın canım ya acuk tüyover bana da eminmisiniz diye etıklayınca evet diyom sonra küsme diyo pişman oluyom vallamaa

aynen bende tıkladım evete çıktı eşim çok ballı ya
gece açmıştık eşime face saah 11:7 geçe tıkladım oda yabnımdaydı çıktı ertesi günü aradık verdikleri numarayı 2 saate kalmadan getirdiler o günden beri kendim için deniyorum annem için deniyorum yok yok yok benim adıma ne gönderdiysem gelmedi atıyorum 10 şey arasından 2 tane geldi eşimin adına ne gönderiyosam hemen geliyo şans işte

Selam canlar
uzun zamandır giremiyorum girsemde tam olarak kampanyalara bakamadan kaçıyorum
2.5 yaşındaki yiğenim ikinci ameliyatını oldu ömrümden ömürler gitti o acı icinde kıvranırken
sonra onla ilgilenmek zorunda kaldı tek teyzesi olarak haliyle kampanyalardan geri kaldım.Olsun yiğenimin canı saolsun bunlar neki
Neyseki şimdi iyi bicirik

eee ne var ne yok tansiyonlar yükselik yükselip inmiş :26:

hoşgeldin canım çok gecmiş olsun yegenine acil şifalar

allahım şifa versin anne olmaddan öncede içim gidiyodu ama çocuklar şimdi benim için daha başka çünkü anneyim ve onlara evladım gözüyle bakıyorum canı sağolsun da sen kampanya kaçır yakalarız hep beraber canım benim

ne istiyosan söyle ben bütün kampanyaları deftere yazdım buraya da yazarım gene yeniyim ya hadi sağlıcakla kalın

kızlar dün roziden numune geldi bugünde maggiden makarna harçlarım geldi kızlar ayrıca maggiye kayıt olan herkese geliyo galiba bakın maggi facebookta yorumlarda bu yazıları gördüm

Maggi Türkiye: Form doldurup, başvurusunu tamamlayan tüm katılımcılarımıza ürün gönderimi yapılacaktır
Maggi Türkiye:Gönderimler form doldurma sırasına göre bu haftadan itibaren parça parça olmak üzere başlayacaktır. Form doldurup uygulamamıza katılan tüm okuyucularımıza ürün gönderimi yapılacaktır. Bu yüzden isimler liste halinde açıklanmayacaktır. 5000 kişiye ulaşıldığında uygulamamız otomatik olarak kapanacaktır. Tüm katılımcılarımıza ve ilginize teşekkür ediyoruz.

beklıoruz bakalım

benim kızım dün kusuyordu acile gittik serum taktılar ( bugun iyiydi çok şükür...
dişleri daha yok emeklemiyor keyfine pek düşkün benım kız

-
homend bende katılıyorum ama kazanamadım yalan diyordum taakiii senn kazandım diyene kadar ama çok zor yaaa

hergün kampanya şeysine katılmıştım geçen gün mail yoluyla ( ismi yasak mı bilmiyorum,yasaksa pardon)
az önce 'gönderilen mailler'ime göz gezdirirken : aa böyle bi şeye cevap yollamıştım ama kim kazanmış ki dedim
baktım ki ben kazanmışım
şok oldum
ödül : Wonder Hanger Dolap Düzenleyici 8’li Askı Setiymiş

Son düzenleme:

maggide kargo ücreti varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…