slm seker naber görüşmeyeli uzun zaman olduu ozaman yeni evliydim bebişte yoktu bak çok sey degişti oyunlarada katılamıyom anca burdayım bende
aaa melikeesende burdaymışsın.hakkat görüşemedik tatlı aarkideim benim
hayırlı olsun bebişin,sağlıkla gelsn inşbende takılamıyorum oyunlara
hep gelcem buraya artık,ne güzel topikmiş
buldum seni,artık açmayalım arayı
yarencim benim bebiş iyi çok şükür seninkinapıyo burasıda birbirini göremeyipte buluşanlar yerine döndü
dünkü mutsuzluk gitti çok şükür allahıma oh be...
kızlar emsanı takip edin faceden kampanyalar hediyeler başlıcak diyo
yeni girenler homendi kaçırmayın ben doğrayıcı kazandım hala devam ediyo eşimin adına yarışmıştım şimdi kendi adıma yarışıyorum uuuf yarışma diil kutucuk tıklıyosun sadece bende taktım kafaya yarışmaları
Selam canlar
uzun zamandır giremiyorum girsemde tam olarak kampanyalara bakamadan kaçıyorum
2.5 yaşındaki yiğenim ikinci ameliyatını oldu ömrümden ömürler gitti o acı icinde kıvranırken
sonra onla ilgilenmek zorunda kaldı tek teyzesi olarak haliyle kampanyalardan geri kaldım.Olsun yiğenimin canı saolsun bunlar neki
Neyseki şimdi iyi bicirik
eee ne var ne yoktansiyonlar yükselik yükselip inmiş :26:
hoşgeldin canım çok gecmiş olsun yegenine acil şifalar
Selam canlar
uzun zamandır giremiyorum girsemde tam olarak kampanyalara bakamadan kaçıyorum
2.5 yaşındaki yiğenim ikinci ameliyatını oldu ömrümden ömürler gitti o acı icinde kıvranırken
sonra onla ilgilenmek zorunda kaldı tek teyzesi olarak haliyle kampanyalardan geri kaldım.Olsun yiğenimin canı saolsun bunlar neki
Neyseki şimdi iyi bicirik
eee ne var ne yoktansiyonlar yükselik yükselip inmiş :26:
kızlar dün roziden numune geldi bugünde maggiden makarna harçlarım geldi kızlar ayrıca maggiye kayıt olan herkese geliyo galiba bakın maggi facebookta yorumlarda bu yazıları gördüm
Maggi Türkiye: Form doldurup, başvurusunu tamamlayan tüm katılımcılarımıza ürün gönderimi yapılacaktır
Maggi Türkiye:Gönderimler form doldurma sırasına göre bu haftadan itibaren parça parça olmak üzere başlayacaktır. Form doldurup uygulamamıza katılan tüm okuyucularımıza ürün gönderimi yapılacaktır. Bu yüzden isimler liste halinde açıklanmayacaktır. 5000 kişiye ulaşıldığında uygulamamız otomatik olarak kapanacaktır. Tüm katılımcılarımıza ve ilginize teşekkür ediyoruz.
beklıoruz bakalım
yarencim benim bebiş iyi çok şükür seninkinapıyo burasıda birbirini göremeyipte buluşanlar yerine döndü
dünkü mutsuzluk gitti çok şükür allahıma oh be...
kızlar emsanı takip edin faceden kampanyalar hediyeler başlıcak diyo
yeni girenler homendi kaçırmayın ben doğrayıcı kazandım hala devam ediyo eşimin adına yarışmıştım şimdi kendi adıma yarışıyorum uuuf yarışma diil kutucuk tıklıyosun sadece bende taktım kafaya yarışmaları
kızlar dün roziden numune geldi bugünde maggiden makarna harçlarım geldi kızlar ayrıca maggiye kayıt olan herkese geliyo galiba bakın maggi facebookta yorumlarda bu yazıları gördüm
Maggi Türkiye: Form doldurup, başvurusunu tamamlayan tüm katılımcılarımıza ürün gönderimi yapılacaktır
Maggi Türkiye:Gönderimler form doldurma sırasına göre bu haftadan itibaren parça parça olmak üzere başlayacaktır. Form doldurup uygulamamıza katılan tüm okuyucularımıza ürün gönderimi yapılacaktır. Bu yüzden isimler liste halinde açıklanmayacaktır. 5000 kişiye ulaşıldığında uygulamamız otomatik olarak kapanacaktır. Tüm katılımcılarımıza ve ilginize teşekkür ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?