teşekkür ederim canımaçmayız kuzu ayıpsınnnn
çok saol bitanem benimmm sende pro üye olmusun yakışır bacıma
ben beyadır burdayım bacım hamile oldugum günden beri
hergün kampanya şeysine katılmıştım geçen gün mail yoluyla ( ismi yasak mı bilmiyorum,yasaksa pardon)
az önce 'gönderilen mailler'ime göz gezdirirken : aa böyle bi şeye cevap yollamıştım ama kim kazanmış ki dedim
baktım ki ben kazanmışım
şok oldum
ödül : Wonder Hanger Dolap Düzenleyici 8’li Askı Setiymiş
zhebani hosgeldın kız
bol numuneler
teşekkür ederim canımhamilelik iyidir inş
bende oraya üyeydim siz yazınca hatırladımama üye adımı unuttum :26:
güle güle kullanın
NOTGeçmiş olsun Merekila.
benim kızım dün kusuyordu acile gittik serum taktılar( bugun iyiydi çok şükür...
dişleri daha yok emeklemiyor keyfine pek düşkün benım kız
-
homend bende katılıyorum ama kazanamadım yalan diyordum taakiii senn kazandım diyene kadarama çok zor yaaa
Selam canlar
uzun zamandır giremiyorum girsemde tam olarak kampanyalara bakamadan kaçıyorum
2.5 yaşındaki yiğenim ikinci ameliyatını oldu ömrümden ömürler gitti o acı icinde kıvranırken
sonra onla ilgilenmek zorunda kaldı tek teyzesi olarak haliyle kampanyalardan geri kaldım.Olsun yiğenimin canı saolsun bunlar neki
Neyseki şimdi iyi bicirik
eee ne var ne yoktansiyonlar yükselik yükselip inmiş :26:
hergün kampanya şeysine katılmıştım geçen gün mail yoluyla ( ismi yasak mı bilmiyorum,yasaksa pardon)
az önce 'gönderilen mailler'ime göz gezdirirken : aa böyle bi şeye cevap yollamıştım ama kim kazanmış ki dedim
baktım ki ben kazanmışım
şok oldum
ödül : Wonder Hanger Dolap Düzenleyici 8’li Askı Setiymiş
teşekkür ederim canımhamilelik iyidir inş
bende oraya üyeydim siz yazınca hatırladımama üye adımı unuttum :26:
güle güle kullanın
NOTGeçmiş olsun Merekila.
piyangolada tv, apple ipone falan var beyaz eşyaları göremedim:26:
çok geçmiş olsun homendin sitesine kızımın resmini koydum doğrayıcıyla birlikte aramızda kalsın bende inanmıyodum 31 yaşındayım ilk defa bedava bişey kazandım mutlaka dene ben her gün 11:2 geçe siteyi açıyorum bi arkadaş daha el blendırı kazandı burdan geçenlerde yazmıştı
Lancome dan mail gelenınız varmı numuneyı 31 ekımden ıtıbaren satıs noktalarından alabılırsınız dıyor hanı numune ıstemısız ya
Lancome dan mail gelenınız varmı numuneyı 31 ekımden ıtıbaren satıs noktalarından alabılırsınız dıyor hanı numune ıstemısız ya
Selam canlar
uzun zamandır giremiyorum girsemde tam olarak kampanyalara bakamadan kaçıyorum
2.5 yaşındaki yiğenim ikinci ameliyatını oldu ömrümden ömürler gitti o acı icinde kıvranırken
sonra onla ilgilenmek zorunda kaldı tek teyzesi olarak haliyle kampanyalardan geri kaldım.Olsun yiğenimin canı saolsun bunlar neki
Neyseki şimdi iyi bicirik
eee ne var ne yoktansiyonlar yükselik yükselip inmiş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?