Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

açmayız kuzu ayıpsınnnn
çok saol bitanem benimmm sende pro üye olmusun yakışır bacıma
ben beyadır burdayım bacım hamile oldugum günden beri
teşekkür ederim canım hamilelik iyidir inş

bende oraya üyeydim siz yazınca hatırladım ama üye adımı unuttum :26:

güle güle kullanın

NOTGeçmiş olsun Merekila.

çok geçmiş olsun homendin sitesine kızımın resmini koydum doğrayıcıyla birlikte aramızda kalsın bende inanmıyodum 31 yaşındayım ilk defa bedava bişey kazandım mutlaka dene ben her gün 11:2 geçe siteyi açıyorum bi arkadaş daha el blendırı kazandı burdan geçenlerde yazmıştı

çok geçmiş olsun canım.allah şifa bekleyenlere şifa versin..

bu hergün kampanya şeysi dediğiniz nedir?

teşekkür ederim canım hamilelik iyidir inş

bende oraya üyeydim siz yazınca hatırladım ama üye adımı unuttum :26:

güle güle kullanın

NOTGeçmiş olsun Merekila.

kuzu ben dogum yaptım 4 ay olucak nerdeyse dünya tatlısı bi oglusum oldu emir kaan adında darısıda sana olsun inşş öpüldün

Sağol cnm ..baktım şimdi . maşallah çok tatlı
bende hergün deniyorum inşallah banada çıkar

Lancome dan mail gelenınız varmı numuneyı 31 ekımden ıtıbaren satıs noktalarından alabılırsınız dıyor hanı numune ıstemısız ya

Banada mail gelmiş ama işyerinin adresine yakın olan avm ye göndermişler biraz ters bana. Sanırım gitmicem

çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha böyle sorun yaşamaz ufaklık benimde yeğenim var çok üzüldüm dayanamıyorum çocuklara

günaydın bayanlar iyi sabahlarr herkese bol numuneli günler temizmama numunelerim geldi 100 grlık 7 tane mama numunesi köpeğimiz bayram edicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…