Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben çok istiyordum kazanmayı..güle güle kullan...

bizden kazanıpta ,bu ürüne ihtiyacı olmayan var mı?

cosmotürkten bana gelen oriflame urban lover parfümle TAKAS edebilirim veya bioclinic gece serumuyla..

kızlar önerimi tekrarlıyorum... bi kişi çıksın yaaaa..:18::18:
clinique evenbitter kazanıp, bu ürüne ihtiyacı olmayan bir arkadaaaaşşşş..
bu ürün güneş lekelerini gideren bir ürün,lekesi olamayan cilde bir artısı olmaz...böyle yaaniii...

Kızlar bu sorunn cvp ne ? Bilenler söylesin lütfen :))

Aşağıdakilerden hangisi birçok bulaşıcı hastalığa sebep olan mikropların işgaline son verir?

DOMATES

FIRÇA

SABUN

BANYO KESESİ

Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, yarın saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen ilk iki kişi MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 14:30' da açıklayacağız. Bizi takip etmeye devam edin...
Mavala Türkiye | Facebook

Kızlar bu sorunn cvp ne ? Bilenler söylesin lütfen :))

Aşağıdakilerden hangisi birçok bulaşıcı hastalığa sebep olan mikropların işgaline son verir?

DOMATES

FIRÇA

SABUN

BANYO KESESİ

sabun gibi geldi bana ama :26:

yine facede
Cicek.com
Bayram yaklaşırken size güzel bir indirim fırsatı sunuyoruz. Yandaki 20 TL hediye çeki yazan linki tıklayıp bilgilerinizi girin anında 20 TL her üründe geçerli indirim kazanın. Bayramınız Cicek.com ile daha da renkli geçsin.

Golden Rose
Golden Rose kadınları, geç kalmadınız katılımlarınızı bekliyoruz.:)
GOLDEN ROSE SORUYOR, BU GÖZLER KİMİN?

A) Burcu Kara
B) Tuba Büyüküstün
C) Cansu Dere
D) Tülin Şahin

Dünya kadınlarının tercihi Golden Rose, fotoğraftaki gözlerin hangi ünlüye ait olduğunu doğru yanıtlayan 5 takipçiye,” Golden Rose Wonder Lash Mascara” hediye ediyor.
Tek yapmanız gereken doğru yanıtı goldenrose@goldenrose.com.tr adresine göndermek.

ben tuba büyüküstüne benettim ama :)) sizce kim?

link verirmisin canım

kızlar konuyla alakalı değil ama çok sinirlendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum.

Dr.Oetker abiye msj atmıştım Truffe ürünüyle ilgili.Paketin üzerinde ceviz büyüklüğünde yapıldığında 20 adet çıkacağı yazıyor fakat 4 kere almama ve ceviz büyüklüğünden daha ufak toplar yapmama rağmen 20 adet çıkmadığı dile getirdim.Ya pakette yazan 20 adet yazısını değiştirin ya paketin gramajını yükseltin yada ceviz değil fındık yazın dedim.ban gönderilen msjı aynen sizlerle paylaşıyorum...

Truffe ürünümüzü hazırlarken çikolatalı topları yarım ceviz büyüklüğünde hazırlamanız durumunda 20 adet elde edebileceğinizi belirtmek isteriz.

Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

o halde kardeşim paketede bana dediğini yaz yarım ceviz yaz milleti neden kandırıyorsun üstelik 15 tane ceviz kadan şey 5 tl yazık günah yani
hem ceviz diyerek psikolojikmen çok gibi göstermeye çalışıyo.4.99 tl gibi.Fındıktan az büyük yaz da bakalım alan oluyo mu

ayritetten ben senin firmanada senin ürünlerinede senin dile getirdiğin kadar çok ilgi göstermedim

17 Ekim Pazartesi günü saat 16:00`da facebook üzerinden gerçekleştirdiğimiz ödüllü yarışmada MAC Matchmaster Fondöten kazananlar tam liste:

1. Butik Oprah

2. Melisa Uryan

3. Nilgün Ger

4. Arzu Akdağ

5. Tuğba Suyabatmaz

6. Seher Yıldız

7.Gönül Hasanusta

8. Birsen Aydın Akbaba

9. Şeyda Gökçe

10. Şule AktaŞ

11. Gmze Akncgl

12. Şeyma Duvarcı

13. Eda Ersühel

14. Emine Şen

15. Buket Filiz

16. Yeliz Yılmaz

17. Gülümser Demirtas

18.Ayşegül Cinkılıç

19. Hande Değirmenci

20.Tuğba Kuzey

21. Özlem ÖzTürk

22. Gülsüm Donduran

23.Evrim Incesu

24. Hatice Kübra Balca Kaya

25.Fatos Duru Aktas

26. Yegane Aka

27. Siddika Yalçinkaya

28. Gul Okten

29. Zeynep Efe

30. Adile Kul

* Kazananlar sorunun cevabında da olduğu gibi İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir şehirlerindeki MAC mağazalarından kimlikleriyle birlikte tenlerine uygun olan Matchmaker fondöteni deneyerek alabilir. Farklı şehirlerde yaşayan kazananlarımızın ise en geç 10 gün içinde trendus@mdg.com.tr adresinden bizimle iletişime geçmesi gerekmektedir.

ya kızlar farkında mısınız bilmiyorum ama, hep aynı kişiler kazanmıyo mu çekilişleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…