Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

3 tane bedava recelll aldım kosun sizdeeee

geç kaldım %25 e ancak yetiştim ya

yazıyı nsıl okuduysam bir oraya bir burayı kopyalamaktan cevabı 1905 yapmışım gönderdikten sonra farkettim..iyi dalga geçerler bennimle

yazıyı nsıl okuduysam bir oraya bir burayı kopyalamaktan cevabı 1905 yapmışım gönderdikten sonra farkettim..iyi dalga geçerler bennimle

Öldüm gülmekten. Sorma ben de saçma sapan bişey yazmışım, bi onu bi bunu kopyalıyım derken
Sağlık olsun artık

Garnier Türkiye
Güzel bir sürpriz seni bekliyor! Bugün 16:00-17:00 saatleri arasında ödüllü soru soracağız.

ben 2003 yaptım.acaba doğru mu

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir.
Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir.

bende 2005 yaptım
2003 te gelecek vadeden diyor
2005 ise best model of turkey diyor
ay moneye yetsemedım
yuzde 25 bıle btmıs
aman btsın zaten recelım var :)

kızlar hekese merhaba.wenice e shoptan bişeyler alıcamda vodofonlulara yuzde 25 indirim 6666 ya wenice yazıp gönderin yazıyo.deneyen varmı.yada vodofon hattından 6666 ya gonderp kod gönderebilecek olan varmı.olursa çok makbule geçeçek bıdıklarıma

cnm ben yolladım ama Hatali bir katilim yaptiniz. KIRMIZI AVANTAJLAR'dan faydalanmak icin firsat yakalamak istediginiz markanin adini yazarak 6666'ya yollayin böyle dedi :44:

kızlar pera pırlantadan kazandığım defter geldi hiç oynamaya değmez 1 karış bişey 3 tane minicik taşı var bari heryeri taş olsaydı..

cnm ben yolladım ama Hatali bir katilim yaptiniz. KIRMIZI AVANTAJLAR'dan faydalanmak icin firsat yakalamak istediginiz markanin adini yazarak 6666'ya yollayin böyle dedi :44:

canım benım cok saol.WENİCE yazdınmı büyük harflerle.yazdıysan da olsun yinede cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…