kızlar money başladııııı
3 tane bedava recelll aldım kosun sizdeeee
kızlar money başladııııı
2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir.
Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir.
Burak Özçivit hangi yıl "Best Model of Turkey" seçilmiştir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 4., 44, 84., 104., ve 204. takipçimiz Burger King’den Hamburger Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)
3 tane bedava recelll aldım kosun sizdeeee
Burak Özçivit hangi yıl "Best Model of Turkey" seçilmiştir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 4., 44, 84., 104., ve 204. takipçimiz Burger King’den Hamburger Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)
yazıyı nsıl okuduysam bir oraya bir burayı kopyalamaktan cevabı 1905 yapmışım gönderdikten sonra farkettim..iyi dalga geçerler bennimle
Garnier Türkiye
Güzel bir sürpriz seni bekliyor! Bugün 16:00-17:00 saatleri arasında ödüllü soru soracağız.
ben 2003 yaptım.acaba doğru mu
2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir.
Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir.
ay moneye yetsemedımbende 2005 yaptım
2003 te gelecek vadeden diyor
2005 ise best model of turkey diyor
kızlar hekese merhaba.wenice e shoptan bişeyler alıcamda vodofonlulara yuzde 25 indirim 6666 ya wenice yazıp gönderin yazıyo.deneyen varmı.yada vodofon hattından 6666 ya gonderp kod gönderebilecek olan varmı.olursa çok makbule geçeçek bıdıklarıma
cnm ben yolladım ama Hatali bir katilim yaptiniz. KIRMIZI AVANTAJLAR'dan faydalanmak icin firsat yakalamak istediginiz markanin adini yazarak 6666'ya yollayin böyle dedi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?