Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm ben yolladım ama Hatali bir katilim yaptiniz. KIRMIZI AVANTAJLAR'dan faydalanmak icin firsat yakalamak istediginiz markanin adini yazarak 6666'ya yollayin böyle dedi :44:

kızlar face baktım ne yazmışlar

Wenice Vodafone kampanyamız devam etmiyor.
48 dakika önce

ek . Bu arada siteye de baktım aman aman bi indirim yok bence

Son düzenleme:
tiffany
Beklenen gün geldi!
Çatlak T-Shirt yarışmasında kazanan eserleri görmek için tık: tiffany - Çatlak T-Shirt | Facebook

----------------------------------------------------------------
Pizza Hut Türkiye
Bedava pizza işte böyle yeniyor: Pizza Hut Türkiye - Ödüllü Anket | Facebook
Anket kasım sonuna kadar uzatılmış
------------------------------------------------------------
KFC TURKIYE
Bedava tavuklara kim hayır diyebilir? Box Master Menü ve Hot Shots hediyeli anketimiz devam ediyor. Soldaki menüye veya doğrudan buraya alalım: KFC TURKIYE - KFC'den Ödüllü Anket | Facebook

Bu anket de kasım sonuna kadarmış
---------------------------------------------------------

Kitap Network
Bugünün "Günaydın İletisi" talihlileri :)

1- Serkan Ahi
2- Pelin Hüseyin Aksu
3- Eda Pekin
...
Günün kazananlarına hediyeleri yarışma katılım formunda belirttikleri adreslerine gönderilecektir. Yarışma katılım formunu doldurmayan talihlilerimizin en kısa zamanda ''Yarışma katılım formunu'' doldurması gerekmektedir, veya sm@kitapnetwork.com.tr ye adres bilgilerini ulaştırması gerekmektedir.

NOT: Değerli Kitap Network dostları, sabahları yapmış olduğumuz çekilişimize katılmak için ''Yarışma Katılım Formunu'' doldurmuş olmanız ve ''günaydın iletimizi'' beğenmeniz, paylaşmanız ya da yorum yapmanız gerekmektedir.

''Yarışma Katılım Formunu'' sayfa içinde sol üst köşeden veya bu linkten doldurabilirsiniz. Kitap Network - Yarışma Katılım Formu | Facebook

Kızlaaaarrr İntel Türkiye face kanka nla birlikte kazanmak üzerine bir çekiliş başlatmış. Hadi katılın ve lütfen beni de kankalarnızdan biri olarak seçin. Hani haberi veriyorum ya o yüzden :) olur dimi ? Bu arada adım Kampanya İçin , önce arkadaş olmamız gerekiyor listenizde yoksam istek gönderin hemen ok.liyeyim. Teşekkürler :)

Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More

Acer Bilgisayar
Yoğun istek üzerine Sloganı Yakala yarışmamız yeniden başlamıştır :) Doğru kelimeleri bir araya getirip sloganı tamamla ACER Happy One Netbook kazanma şansını yakala! Ayrıca her gün sloganı tamamlayanlar arasından 1 kişi Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000 Nano kazanıyor! Yarışmaya katılmak için Acer Bilgisayar - Acer'la Sloganı Yakala | Facebook buraya tıkla!

linkin yanlış olmuş şöyle düzeltelim
intelturkiye

yok yanlış değil kendi sayfamın linki o , beni eklemek isteyenler için .

Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More

evet gerçekten yanlış olmuş senin sayfanda açılmıyor sadece kendi sayfamız açılıyo burdan

Metro
Metro Yüksek Enerji Testi'nde ödül kazanman için son 12 saat ! Hemen oyna, Metro Enerji Paketi ve PS3 kazanma şansını kaçırma!

Metro - Yüksek Enerji Testi | Facebook

NIVEA Türkiye
NIVEA Mega Kutu için en fazla tahmin yapan 100 kişiden biri ol, 100. Yılımıza özel sınırlı sayıda üretilmiş NIVEA Nostalji Seti senin olsun! Peki şimdiye kadar kaç tahmin yaptın? Daha fazla tahmin yapmak için arkadaşlarını davet etmeyi unutma. :) NIVEA Türkiye - NIVEA Mega Kutu | Facebook

Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye takipçileri, yarın saat 14:00' da facebook sayfamızda ödüllü yarışmamız olacak. Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 15. ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 14:30' da açıklayacağız. Bizi takip etmeye devam edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…