Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dove
Kuruyan saçlarına Dove’la elveda demenin tam zamanı! Kuruyan saçlarının hikayesini bize anlat, hem Dove Besleyici Bakım Serisi kazanma şansı yakala hem de hikayen Facebook sayfamızda yayınlasın!

Kuru saç hikayeni bizimle paylaşmak için tıkla!
Dove - Other | Facebook

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki hediyesini merak ediyorsan, hemen tıkla: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki hediyesi de belli oldu! Hemen tıkla: http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...üsVirüsVirüsVirüsVirüs?sk=app_181762261889519

FIAT Türkiye - Cars - Fırsat Yağmuru | Facebook

çekilişle ödüller dağıtılacakmış kızlar isterseniz katılın sadece form dolduruluyor fiatın sayfasında

Kızlar tesetturısland.com çekilişle Armanda şal hediye ediyor. Şansınızı denemekte fayda var

Eki Görüntüle 288293

Arzum | Facebook

star sizsiniz kısmından yarışmaya katılın kızlar :)

öncelikle hepiciğinize günaydın:119:

Facebook'ta Uykusekilleri | Facebook

Garnier Türkiye
Güzel bir sürpriz seni bekliyor! Bugün 16:00-17:00 saatleri arasında ödüllü soru soracağız.

face te

Nokia Türkiye
Göreve hazır mısın? İlk soru birazdan Twitter’da. Görevleri yerine getir, yeni Nokia E6 kazanma şansını kaçırma!

Nokia Türkiye - Wall | Facebook

2 gündür yoktum. Ne var ne yok topladım
Teşekkürler kızlar

codentry
Yarın akşam 23:00'e kadar 3 ürün fiyatını doğru bilenler arasından 1 kişiye 50 TL hediye çeki "kızlar" soldaki kaban:? bluz:? ve pantalon:?, "erkekler" sağdaki kaban:?, yelek:? ve pantalon:? fiyatını yazarak yarışmaya katılabilir! İpucu: Fiyatlar Facebook "Codentry Sonbahar Kış 2011-2012 Koleksiyonu" albümünde

codentry - Duvar | Facebook

cevap bayan için : bluz 49.90, kaban 149.90, pantalon 49.90

ÖDÜLLER İLE DOLU
FAİK SÖNMEZ FACEBOOK YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Bayan giyimin önde gelen markalarından Faik Sönmez, Facebook üzerinde düzenlediği yarışmada 10 kişiye ödüller veriyor.

Türkiye’de bayan giyim modası denildiğinde akla ilk gelen isimlerden Faik Sönmez, Faik Sönmez | Facebook adresindeki Facebook sayfasında duyurusu yapılan yarışmasında ilk 10 sırayı alan kişilere çeşitli ödüller veriyor.

Yarışmaya katılıp, toplayacakları puanlara göre ilk sırayı alan yarışmacı, Faik Sönmez mağazalarında veya Sanalgiyim.com adresinde satılan Faik Sönmez ürünlerinin alışverişinde kullanmak üzere tam 250 TL değerinde hediye çeki ile ödüllendirilecek. İkinci olan yarışmacı aynı mağazada kullanmak üzere 200 TL ve üçüncü olan yarışmacı 150 TL kazanacak. Takip eden 7 kişi ise 100 TL değerinde hediye çeki ödülünün sahibi olacak.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi Faik Sönmez | Facebook sayfasında sunuluyor.

olsun yinede iyi günlerde kullan...ya ama kaçtır sana soruyorum kaç puan yaptın diye bir cvp vermedin aşk olsun..

kaçırmışım canım yaa kusura bakma..ben en fazla onda 800 küsür yapmıştım nasıl oldu bende anlamadım sanırım çekilişle yolluyolar...

Anne Boyutu
Bu haftaki anketimizi yanıtlayan her 100'üncü okurumuza, ABC Derm'den Cilt Bakımı Seti hediye ediyoruz... Anketimize katılmadınız mı? O halde hemen katılın, hediyenizi kazanın....

birde apikoğlunu yapmışmıydınız hepiniz?

Apikoğlu
Soruyu bil, Hediyeleri yakala!
Apikoğlu’nun eşsiz lezzetli sucuklarından, dana sosisinden ve dönerinden oluşan lezzetli bir hediye paketi kazanmak ister misiniz?
“Cevapla kazan” sekmesini tıklayarak sorumuza doğru cevabı veren 1., 100. ve 200. Kişiden biri olun, Apikoğlu hediye paketini yakalayın!
Apikoğlu - Duvar | Facebook

kızlar soran olmus
maggılerlen alakalı
valla bana 2 defa geldı esıme 1 defa
toplamda 9 tane ıste
geldı

BUGUN SABAH GELDI BANADA,ARADAIM ÖLE GELDI

garnierin cvbı depresyon

The Body Shop Turkey
Büyük sürprize sadece 2 gün kaldı! Bizi takip edin
The Body Shop Turkey | Facebook

pzza hutun cevbı ney kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…