Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bizi Twitter sayfamızdan takip edenlere özel çekilişimiz birazdan başlıyor! Henüz Twitter sayfamızı takip etmiyorsanız sizi de bekleriz.
https://twitter.com/#!/AKERESARPLARI

Çekilişe çok kolay katılabilmeniz için birazdan yazacağımız mesajı RT yapmanız yeterli olacak.
Ayrıca bu duyuruyu profilinde paylaşanlar arasında da bir çekiliş yapacağız ve 2 kişiye eşarp hediye edeceğiz.

Wall Photos | Facebook

benim twitterla aram hiç yok aslında bir ara açmıştım ama anlayamadım tamamen ingilizce ya face gbi dğeil.

kampanyanın başında isimlerimizi ve adreslerimizi verdik.. teslimat o adrese ve isime gönderilecek.. mutlaka gelir.. benim kazandığımda ben temsilci adımı verdim ama aslında face adımda tamamı yok adımın.. ama yolladılar bana... gelir canım üzülme gelmezse yazarsın ya da ararsın ama gelir...

bide face açıl kutu açıl diye bi uygulama var resimler çıkıyor onların ne işe yaradığı soruluyor krem vs var resimlerde onları doğru cevaplandırıyorsun yan atrafta reklamlarda görmüştüm:)

arkadaşlar,biraz bakayım şu promasyonlara falan dedim 2 saat geçti. bütün gün buraya bağlı olmak lazım.yoksa yetişmenin imkanı yok:) size kolay gelsin
<--------bu hale geldim 2 saatte allah sizi inandırsın.

ayy cnaım senden Allah razı olsunnn öyle rahatladım ki avonda şansım açılıyor kızlar bide yılbaşına doğru avonun sayfasına sık sık bakalım geçen yıl 2011 kişiye parfüm göndermişlerdi dilek yazıp 5 kişiye beğendirmiştik sadeceeee öyle güzel bi uyguamaydı o ben de kazanmıştım bu yıl da kaçımayalımmmm

heheh ben de kazanmışım, ilk kazanan benim, çeki yarın kargoya vercez dediler ama bakalım :)

ilgilenen varsa

Soruyu doğru cevapla, EKS Mutfak Akademisi&#8217;nden eğitim kazan! Henüz olgunlaşmamış yeşil taneli zeytinlerin meyvemsi tat ve kokularının en yüksek olduğu dönemde dalından toplanıp sıkılmasıyla elde edilen, zeytin bahçelerinin taze kokusunu taşıyan ürünümüz aşağıdakilerden hangisidir
Komili Zeytinyağı | Facebook

Makarna harçlarım geldi şuan ,

Fırında Ispanaklı Makarna

Fırında Arpa Şehriyeli Et Yahni

Fırında Kıymalı Makarna

Ben sadece kıymalı makarnasını yerim diğerlerini annemler yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…