bak onu bilmiyodum ben 2 kere değiştirdim bida değiştiremicekmiyim yani
evet canım aynen öyle şimdi bir iki kampanya daha aklıma geldi sana yazıcam:
Hero Baby
:: Huggies ::
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.
BabyStar | Anasayfa
www.molfix.com/main.asp
Bebelac | Eksiksiz Beslenmeye Yardımcı - Bebek Maması
bebek.com - Hamilelik, Bebek, Çocuk ve Anne Sağlığı (bu site her hafta anketle hediye dağıtıyor zor ama denemeye değer=)
hepsi için çok teşekkür ederim canım :)))
tekin acardan kazandığım parfümüm geldi kokusuna aşık oldum
[/url][/IMG]
bu da 2. hasılat
[/url][/IMG]
ühüü kaç aydır ilk kez bişey kazandım doğru dürüst bi kampanyaya bile katılamadıydım... mail mi atsam ne yapsam bilemiyorum ki şimdi facedeki normal sitesine bakıcam oraya durumu bi yazıcam bakalım nolcak
bide şimdi gezinirken fark ettim krsipikrem diye facedeki sayfasında üye oalnalrdan 4000.ye hediye varmı sanırım bittimi bakamadım :)
kampanyanın başında isimlerimizi ve adreslerimizi verdik.. teslimat o adrese ve isime gönderilecek.. mutlaka gelir.. benim kazandığımda ben temsilci adımı verdim ama aslında face adımda tamamı yok adımın.. ama yolladılar bana... gelir canım üzülmegelmezse yazarsın ya da ararsın ama gelir...
'1 taşla 2 kuş' :)
Trendyol Blast butiğinden alışveriş yapıp, sipariş numarasını info@blast.com.tr adresine gönderen 1. 5. 10. ve 15. kişiler Blast Streetwear 'den sürpriz bir de hediye kazanacak.Haydi acele edin. :)
collezione
Cevap sıralamasına göre hediye çeki kazananlar belli olmuştur.Birden fazla yazanların mesajları 1 tane sayılmıştır. Kazananlar Hacer İbrahim Semerci,Güler Değirmenci,Hande Demirci, Serap Dereli ve Nalan Üner olmuştur.Kendilerine facebok üzerinden mesaj atılmıştır.Serap demirci ve Nalan Üner hanıma mesaj kısımları açık olmadığından ulaşamadık.Kendilerine bugün ulaşamazsak bir altındakilere verilecektir çekler
ee facede yok? bu ne şimdi??limango DKNY butik , kargo bedava :)
ee facede yok? bu ne şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?