D&R cvp Autobot'lar ..
ayy cnaım senden Allah razı olsunnn öyle rahatladım ki avonda şansım açılıyor kızlar bide yılbaşına doğru avonun sayfasına sık sık bakalım geçen yıl 2011 kişiye parfüm göndermişlerdi dilek yazıp 5 kişiye beğendirmiştik sadeceeee öyle güzel bi uyguamaydı o ben de kazanmıştım bu yıl da kaçımayalımmmm
Farkındayım Değiştim | Facebook sayfasını beğenip
Duvar Fotoğrafları | Facebook
gönderiyi beğenip paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişiye iki kişilik bilet verilcekmiş
Cevahir Cinebonus'ta 14-18 Kasım'daki TENTEN'İN MACERALARI filmine 2 bilet veriyoruz.Yarın (16.11.2011) saat 20:00'a kadar bu gönderiyi beğenip paylaşanlar (gizlilik ayarı herkese açık bir şekilde) arasında yapacağımız çekilişle bir kişiye iki kişilik bilet vereceğiz
Ödüllü Soru
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki hediyesini kazanma şansı için hemen tıkla: http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...üsVirüsVirüsVirüsVirüs?sk=app_181762261889519
Ödüllü Soru
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki hediyesini kazanma şansı için hemen tıkla: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook
Kingston Türkiye
Hediye yağmuru devam ediyorrrrr. Bu hafta da 3 kişiye Kingston 4GB 1333 Hz HyperX Genesis DDR3 RAM.
Pepsi Türkiye
KATIL KAZAN EFSANESİ GERİ DÖNDÜ!
Hemen “KATIL” yaz 5757’ye gönder, anında günlük 30 DAKİKA KONUŞMA + 30 SMS + 30 MB İNTERNET cebine gelsin!
Nestle Çikolata
Çikolata keyfini hep birlikte paylaşacağımız büyük sürprizimiz çok yakında :)
Tünaydınlar
SPORX | Facebook
Sporx Haftanın Sorusu'nu cevaplayanlar Lee Cooper'dan ödüller kazanıyor. Her hafta farklı bir soru, her hafta yeni bir şans!
kızlar metro açıklanmış ben gene yokum kazananları kopyalaamadım ama linki kopyaladım
Metro
Metro Yüksek Enerji Testi 5. hafta kazananları açıklandı! Bu haftayla birlikte ödüllü yarışmamız sona ermiştir. PS3+Move çekilişinin sonuçları ise 05.12.2011 tarihinde sayfamızdan ve Posta Gazetesi'nden yayınlanacaktır. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz :)
Metro - Yüksek Enerji Testi | Facebook
umarım olmuştur
Facebook'ta Global CV | Facebook
kızlar global cv nin mp3 ödüllü yarışmasına katılmışmıydınız ? yarışma ay sonuna kadar sürecekmiş ...
Cevahir Cinebonus'ta 14-18 Kasım'daki TENTEN'İN MACERALARI filmine 1 kişiye 2 bilet
Çekilişimize katılmanız için son 3 saat kaldı 20:00 çekilişimiz gerçekleşcek 21:00 kazanan takipcimiz hediyesini alacak.22:00 yeni çekilişimiz başlayacak.
Farkındayım Değiştim | Facebook sayfasını beğenip
Duvar Fotoğrafları | Facebook
gönderiyi beğenip paylaşanlar çekilişe katılacaklar
aynam.net
T-09 Kalpli Peri Kızı Saati kazanan kullanıcı yarın belirleniyor..
Çekiliş random.org üzerinden gerçekleştirilecektir.
Şuandaki katılımcı sayısı 444 kişidir.
Kazanan belirlendikten sonra kendisine gerekli mesaj gönderilip adres bilgileri istenecek ve ürünü kargoya teslim edilecektir.
SAYFAMIZI TAKİP EDİN YENİ KAMPANYALARLA KARŞINIZDA OLACAĞIZ..
Kérastase Türkiye
Sevgili Kérastase Kadınları, Her Damlada Artan Güzellik yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kérastase Kadını’nın sofistike, bakımlı ve enerjik ruhunu bu muhteşem albümle sizlerle paylaşmak istedik. Sizler için hazırladığımız yenilikler ve süprizler devam edecektir. Kérastase Türkiye ile ilgili tüm yeniliklerden haberdar olmak için sayfamızı takip etmeye devam edin..
Signal severler, bahaneye mi ihtiyacınız var? Yoksa bahane bulma konusunda yaratıcılığınıza güveniyor musunuz? Yeni uygulamamıza tıklayın, bahane bulma gücünüzü gösterin! Leaving Facebook... | Facebook
paylaşıldımı bilmiyorum ama;
ETİ ürünlerini en iyi ben bilirim diyorsan, "Bil Bakalım Hangi ETİ" kampanyasına katıl, ETİ Hediye Paketi kazanma şansını yakala! ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
Emsan Mutfak Gereçleri
Emsan Shop'a üye olanlar hem avantajlardan yararlanıyor hem de sürpriz hediyelere sahip oluyor!
Yarın belli olacak haftanın şanslı üyesi 170X170 cm İnvito Daily Arte Masa Örtüsü kazanacak... Emsan Online Mağaza'ya üye olmak için; Emsan Shop
Şanslı 1000 olmak ve en güzel halılardan birine bedava sahip olmak isteyenler şansınıza güvenin, Reform Halı'nın Reform Halı internet adresine tıklayın ve formu doldurun. Bu özel kampanya ile her bininci kişiden biri siz olun, evinizin dekorasyonuna renk katma fırsatını kaçırmayın. Tıkla ve hemen katıl !
Tc istiyor
Farkındayım Değiştim | Facebook sayfayı beğenip
Wall Photos | Facebook
gönderiyi beğenip paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 1 kişiye 2 kişilik sinema bileti verilcek ayrılar sayfada yazıyor
Farkındayım Değiştim | Facebook
Kampanya içinde kampanya yapmaya devam ediyoruz 16000. takipcimize anında SuperPlay - Turkcell Superonline den Hd kalitesinde film izleme promocode vereceğiz...
Kadınca Herşey.net
‎10 ŞANSLI ÜYEMİZ HC HAIR CARE İLE TANIŞIYOR !!!
1. Etkili ve doğal saç bakımı.
2. Saç dökülmesi tedavisinde etkin çözüm.
3. Normalden çok daha hızlı saç uzaması.
... 4. Kepek, kırılma ve saç derisi sorunlarında yüksek başarı.
5. Kolay şekil alan hacimli, yumuşak ve parlak saçlar.
6. Güneş ve denizin zararlı etkilerine tam koruma
6 Farklı etkiye sahip olan HC HAIR CARE ile 10 şanslı üyemizi tanıştırmak istiyoruz.
30 Kasımda son bulacak hediyeli kampanyamıza katılmak için
Katılım Koşulları
-HC HAIR CARE facebook sayfasını beğenmek
(HC HAIR CARE | Facebook)
-Kampanya'yı profliniz de paylaşmak.
Tüm üyelerimize şimdiden bol şans dileriz.Devamını Gör
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli kızlar avonun yandaki reklamına girip soruları bildim tebrikler kazandınız yazdı
İnternet sitemizde Soru Astrolojisi bölümümüzün linkini farkindayimdegistim@mynet.com mail adresine mail atan 10. kişiye SuperPlay - Turkcell Superonline den Hd kalitesinde film izleme promocode vereceğiz 23:30 da kazananı açıklayacağız şimdikten iyi seyirler.
Facebook'ta Ufo Ayak Isıtıcı | Facebook kızlar yarışma buldum mmm
Signal ile Gülümseyin - Kusura Bakma! | Facebook
kızlar türkçe sayfası
Ağız Sağlığı Haftaları
Colgate’in Türk Periodontolojoi Derneği işbirliği ile 5
yıldır yürüttüğü Ağız Sağlığı Haftaları, bu yıl 01-30 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. “Mükemmel
Ağız Sağlığı”nın hedeflendiği bu haftalarda gönüllü diş hekimlerinden randevu alan herkes diş kontrolü yaptıra-
bilecek, yeni bir Colgate diş fırçasına ve macunu numunesine sahip olabilecek.
Türkiye'nin Online Anket Platformu, TürkiyeninSesiPaneli.Com açıldı. Xsights Araştırma ve Danışmanlık şirketi tarafından kurulan bu siteye kayıt olup anketleri doldurdukça hem Türkiye'nin Sesi Olma olanağını kazanırken her anket başına Turkcell'den günlük 30dk/12 Tl konuşma ya da 100 sms kazanıyorsunuz. Dilerseniz hediyenizi günlük 50 MB internet paketi olarak da seçebilirsiniz. Ayrıca her ay yapılacak çekilişte bir üye akıllı telefon kazanıyor.
Not 1: Üyelik ve kayıt şu anda sadece Turkcell kullanıcılarına açıktır.
Not 2: Türkiye' nin Sesi Paneli, online araştırma platformudur. Bu platform SADECE araştıma (anket) için kullanılır.
ÜYE OLMAK İÇİN: Türkiye'nin Sesi Paneli / Turkish Opinion Panel - Ücretsiz Üye Ol! | Facebook
Türkiye'nin Sesi Paneli / Turkish Opinion Panel | Facebook
Şimdi kazanma zamanı; bu resmin altına kazanmak istiyorum yazın çekilişe katılın. eğer işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız en çok beğeni alan 1. kişiye baybdol. 2. kişiye mierro atlet. kazanmak istiyorum diyenler arasından bir kişiye süpriz hediye gönderilecektir. Kampanya 27/11/2011 de sonlanacaktır. Kargo ücreti bize aittir. bol şanslar dileriz.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Silver - Shoe Care Products
numune isteyince ayakkabı boyası gönderiyorlarmış. ben denedim. bakalım gelecek mi?
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
ilk 5 bin kişiyee avon krem hediye,cevaplar italya,2 kat,2 defa olacak.
Collezione facebook sayfasında sorulacak soruda 5 kişiye 50 tl hediye çeki verecekmiş.
Herkese... | Facebook Paylaş:
15:30�da Facebook üzerinden bir yarışma düzenlesek, kazananlara 10'ar adet Transformers T-shirt�ü ve Iphone sticker�ı versek ne dersiniz?
D&R | Facebook
‎2000 üyemizin olmasına çok az kaldı, haydi sayfayı paylaşıp son 60 kişiyi bulalım:) 2000 üyeden sonra sizleri yeni sürprizler bekliyor:)
Arunas yayıncılık
link çıkmadı bende sayfanın adını yazdım sürpriz dediği hediyedir herhalde:26:
Migroskop
MİGROS'tan yepyeni bir alışveriş fırsatı: TOPLAN KAZAN Başlıyor! Toplanıyoruz, Kazanıyoruz... Her haftanın TOPLAN KAZAN ürününü isteyenler, belirtilen sayıya ulaştığında o üründe çılgın bir indirime hak kazanıyor. İlk alanlar kazanıyor. Hoşgeldin TOPLAN KAZAN!
Migroskop | Facebook
bu haftanın fırsatı bana çok cazip gelmedi ama belki ilgilenen olur
Bugün size özel süper fiyatlarla Trendyol dayız. Ayrıca günün yarışması için butiğimizi ziyaret etmenizi öneririz
http://www.trendyol.com/Blast/ButikDetay/5358
https://www.facebook.com/blastsw
Trendyol | Facebook
evet canım aynen öyle şimdi bir iki kampanya daha aklıma geldi sana yazıcam:
Hero Baby
:: Huggies ::
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.
BabyStar | Anasayfa
www.molfix.com/main.asp
Bebelac | Eksiksiz Beslenmeye Yardımcı - Bebek Maması
bebek.com - Hamilelik, Bebek, Çocuk ve Anne Sağlığı (bu site her hafta anketle hediye dağıtıyor zor ama denemeye değer=)
cnm saol değiştirdim inş oluyordur şimdide ordaki kazanan adımla facedeki adım farklınasıl halledicem ben bunu
Dove - Hair | Facebook
Dove Besleyici Bakım Serisi kazanma şansı
ilgilenen varsa
Soruyu doğru cevapla, EKS Mutfak Akademisi’nden eğitim kazan! Henüz olgunlaşmamış yeşil taneli zeytinlerin meyvemsi tat ve kokularının en yüksek olduğu dönemde dalından toplanıp sıkılmasıyla elde edilen, zeytin bahçelerinin taze kokusunu taşıyan ürünümüz aşağıdakilerden hangisidir
Komili Zeytinyağı | Facebook
Farkındayım Değiştim | Facebook beğenip
Duvar Fotoğrafları | Facebook begenip paylaşanlar çekilişe katılıyormuş
18 Kasım İDSO konserine 1 adet çift kişilik biletten birini kazanabileceğiniz yarışmamız birazdan başlıyor! Konser, 18 Kasım Cuma günü Şef Marek Pijarowsky yönetiminde Fulya Sanat Beşiktaş İstanbul'da gerçekleşecek.Şef Marek Pijarowsky konserine bilet kazanmak için yapmanız gereken tek şey saat 17:30'a kadar sayfamızı beğenip bu gönderiyi beğenip paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişle hediyemiz sahibini bulacak (paylaşımlarınızı gizlilik ayarı herkese açık olarak yapınız)
ee facede yok? bu ne şimdi??
Ve beklediğiniz an geldi! İşte kazanan şanslı takipçilerimiz:
Kaan Bilge
Gökçe Seyda
Mesude Aybar
Gamze Akıncıoğlu
Yasemin Ateş
Nihan Çırpan
Aydın Işık
Gönül Hasnausta
Yasemin Hergüllü
Ödüllerinizi mutlulukla kullanmanızı dileriz :)
Tebrik ederim
Ve beklediğiniz an geldi! İşte kazanan şanslı takipçilerimiz:
Kaan Bilge
Gökçe Seyda
Mesude Aybar
Gamze Akıncıoğlu
Yasemin Ateş
Nihan Çırpan
Aydın Işık
Gönül Hasnausta
Yasemin Hergüllü
Ödüllerinizi mutlulukla kullanmanızı dileriz :)
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?