Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Siz FikriMühimlerimize seveceğinizi umduğumuz Yangın Var filmini takdim ediyoruz. Filmimiz 9 Aralıkta sinemalarda gösterime girecek.

Peki Yangın Var filminin 6 Aralık'ta İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezindeki Galasında oyuncular, film ekibi ve bizlerle birlikte olmak istemez misiniz? Hem de bir arkadaşınızla birlikte ve tüm masraflarınız tarafımızdan karşılanacakken...

Mail gelmiş. Katıldım. Kontrol edin kızlar

ooo süpermiş :) bu senede olsa süper olur.. rica ederim canım :) güle güle kullan.. güzel bir mascara o :)

Tünaydınlar

SPORX | Facebook

Sporx Haftanın Sorusu'nu cevaplayanlar Lee Cooper'dan ödüller kazanıyor. Her hafta farklı bir soru, her hafta yeni bir şans!

Facebook'ta Global CV | Facebook

kızlar global cv nin mp3 ödüllü yarışmasına katılmışmıydınız ? yarışma ay sonuna kadar sürecekmiş ...

Farkındayım Değiştim | Facebook

Kampanya içinde kampanya yapmaya devam ediyoruz 16000. takipcimize anında SuperPlay - Turkcell Superonline den Hd kalitesinde film izleme promocode vereceğiz...

AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli kızlar avonun yandaki reklamına girip soruları bildim tebrikler kazandınız yazdı

NIVEA Türkiye - NIVEA Mega Kutu | Facebook
bunu gören warmıydı
he bir de bilen warmıydı?

Silver - Shoe Care Products

numune isteyince ayakkabı boyası gönderiyorlarmış. ben denedim. bakalım gelecek mi?

AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli

ilk 5 bin kişiyee avon krem hediye,cevaplar italya,2 kat,2 defa olacak.

Collezione facebook sayfasında sorulacak soruda 5 kişiye 50 tl hediye çeki verecekmiş.

Herkese... | Facebook Paylaş:

15:30�da Facebook üzerinden bir yarışma düzenlesek, kazananlara 10'ar adet Transformers T-shirt�ü ve Iphone sticker�ı versek ne dersiniz?

D&R | Facebook

güle güle kullan şu tekin acarı bi kazanamadım darısı başımıza artık...

Vision Türkiye | Facebook

Dove - Hair | Facebook
Dove Besleyici Bakım Serisi kazanma şansı

Krispy Kreme Türkiye - Duvar | Facebook

yeni bir ekşın...
ark.davet et kazan gibi bişey

D&R - Duvar | Facebook

bi dene dahaaa

15:30 da başlıyacakmış

Baya şey topladım. Ne zamandır bakamadığım için
Sayfa yine eski hareketli haline dönmüş

evdenemoda

SAYIN NURCAN AĞACAN ÇAYLI, "DAYS IN COLOURS" NEVRESİM TAKIMI KAZANDINIZ. SAĞLIK VE MUTLULUKLA İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEĞİ İLE...

Farkındayım Değiştim | Facebook beğenip

Duvar Fotoğrafları | Facebook begenip paylaşanlar çekilişe katılıyormuş

18 Kasım İDSO konserine 1 adet çift kişilik biletten birini kazanabileceğiniz yarışmamız birazdan başlıyor! Konser, 18 Kasım Cuma günü Şef Marek Pijarowsky yönetiminde Fulya Sanat Beşiktaş İstanbul'da gerçekleşecek.Şef Marek Pijarowsky konserine bilet kazanmak için yapmanız gereken tek şey saat 17:30'a kadar sayfamızı beğenip bu gönderiyi beğenip paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişle hediyemiz sahibini bulacak (paylaşımlarınızı gizlilik ayarı herkese açık olarak yapınız)

bietlerin fiyatına baktım 40 tl miş

Ve beklediğiniz an geldi! İşte kazanan şanslı takipçilerimiz:

Kaan Bilge

Gökçe Seyda

Mesude Aybar

Gamze Akıncıoğlu

Yasemin Ateş

Nihan Çırpan

Aydın Işık

Gönül Hasnausta

Yasemin Hergüllü

Ödüllerinizi mutlulukla kullanmanızı dileriz :)

Tebrik ederim

ben yokum oysa çok hızlı cevaplamıştım hem 9 kişi açıklamışlar..

kazanmışım..
oğlum bayılacak

evet ,10 kişi dediler 9 kişi açıklandı..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…