Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

oleeeeeeeeeeeyyyyy kazadım sonunda bişey yaa

bu kampanyayı duyuran ve kazanmama vesile olan arkadaşa çok teşekkürler

Son düzenleme:
paylaşıldı mı bilmiyorum facebook sayfamda birçok kişinin bunu beğendiğini gördüm sizlere de söyleyeyim dedim

Best Western Türkiye Facebook sayfasını beğen ve duvarında paylaş Ardından Best Western Türkiye Facebook Duvarına Paylaştığın linki bırak Parfüm Kazanma Şansını Yakala...

Best Western Turkey | Facebook

Jimmy Key
Hikayeni paylaş!

Sizce bu kişi telefonda kiminle konuşuyor? Konuştuğu kişiye ne anlatıyor?

Hikayenizi iki cümlede bizimle paylaşın, en çok beğeni toplayan iki hikayenin yaratıcısına sürpriz bir hediyemiz olacak!
http://www.facebook.com/JimmyKey

bu beğenili bi yarışma, ben hazzetmiyorum ama ilgilenenlere duyurulur.

bi de gecekuşu sanırım sana gelmişti ch 212 ne kadar sürede geldi yaklaşık, bana da dün kargoya verildi die mail geldi de...

Son düzenleme:
Soaked'ın "In Light" adlı klibinde Hatice'yi kaç defa görüyorsunuz?
En yakın cevap veren 5 kişiye, Soaked'ın 18 Kasım Cuma günü saat 11:11'de gerçekleşecek konserine çift kişilik davetiye!
tiffany | Facebook

Doritos Akademi
“Değerli arkadaşlar, sonunda memleketten döndüm. Heyecanla beklenen İnternet Antropolojisi sınavımızı bugün 20.00’de
ProfDr Bünyamin Guzu (@BunyaminGuzu) Twitter'da
adresinde yapıyorum. Bugüne kadarki tüm tweet’lerimden sorumlusunuz. Ben şimdiden söyleyeyim de sonra hocam çalışmadığımız yerden sordunuz demeyin. Hepinize başarılar!” Prof. Dr. Bünyamin Guzu

CicekSepeti.com
‎"Tebeşir Tozu Fotoğraf Yarışması" fotoğrafa gönül vermiş gerçek yetenekleri aramaya devam ediyor! "Öğretmenler Günü" temalı fotoğraflarını herkes yüklüyor! Fotoğrafları görmek ve yorumlamak isteyenler linke tıklasın!
https://apps.facebook.com/ciceksepeti-apps/contests/167837/voteable_entries?view_entries=1

Creative Türkiye
Her hafta Pazartesi sabahı soracağımız Creative sorusunu yanıtla, Creative'in birbirinden kaliteli ürünlerinden birini kazan !.

Mutfak Sepeti
Bugün yapacağımız yarışmamız 20:30'da başlayacaktır. Soracağımız soruyu doğru cevaplayan yarışmacılarımız arasından çekiliş ile hediyemizi vereceğiz. Ürünümüzü merak edenler için ürünümüzün linki: Minik Krep Yumurta Tavası | Mutfaksepeti.com Tanıdıklarınızı MutfakSepeti’ni beğenmeye davet edin, onlara da şans tanıyın:)) Mutfak Sepeti | Facebook

Toplum tarafından hepimize biçilen roller vardır. Mesela evlenme teklifini erkek yapmalıdır,bayan üşüyünce erkek ceketini çıkarıp ona giydirmelidir, okulda öğretmenler anlatır öğrenciler dinler, misafirlikte çocuklar yaramazlık yapar büyükler onlara kızar vs.
İşte bu rollerin dışına çıkmanın zamanı geldi. Sen de görmeye alışık olduğun rollerin dışında bir fotoğraf ya da video çek, günün en beğenileni sen ol, Colins'ten hediyeler kazan.
Bir gün en beğenilen olamazsan üzülme çünkü 11 Aralık'a kadar her gün hediye kazanma şansın devam ediyor.
https://www.facebook.com/ColinsLook?sk=app_284036118286600

12. İstanbul Bineali resmi sponsoru Türk Hava Yolları sizi avrupaya uçuruyor.
"İsmini sen koy" adındaki ödüllü anketindeki 20 soruya en kısa zamanda en çok doğru cevap veren 5 kişiye Türk Hava Yolları'ndan çift kişilik Avrupa gidiş-dönüş uçak bileti hediye.
Unutmayın! Uygulama ilk girdiğinizde teste sadece 3 kez baştan başlama hakkınız var ama davet ettiğiniz her 3 arkadaşınız size ekstra bir yarışma hakkı kazandırıyor.
Facebook'ta İsmini Sen Koy | Facebook

Maşallah topiğimize,çağlayanlar gibi çağıldıyor kampanyalar...

böyle olunsun ciğerimizi yiyin..

Hamburger Menü kuponu geliyo

Günaydın kızlar ..

Çikolata keyfini hep birlikte paylaşacağımız büyük sürprizimiz çok yakında :)

Nestle Çikolata | Facebook

Tünaydınlar

SPORX | Facebook

Sporx Haftanın Sorusu'nu cevaplayanlar Lee Cooper'dan ödüller kazanıyor. Her hafta farklı bir soru, her hafta yeni bir şans!

dimesden mail gelmiş bana dimes marka elçisi olmak istermisiniz diye her 100. kişiye süpriz hediyeler varmış EMail Kontrol

Facebook'ta Global CV | Facebook

kızlar global cv nin mp3 ödüllü yarışmasına katılmışmıydınız ? yarışma ay sonuna kadar sürecekmiş ...

AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli kızlar avonun yandaki reklamına girip soruları bildim tebrikler kazandınız yazdı

Silver - Shoe Care Products

numune isteyince ayakkabı boyası gönderiyorlarmış. ben denedim. bakalım gelecek mi?

15:30�da Facebook üzerinden bir yarışma düzenlesek, kazananlara 10'ar adet Transformers T-shirt�ü ve Iphone sticker�ı versek ne dersiniz?

D&R | Facebook

güle güle kullan şu tekin acarı bi kazanamadım darısı başımıza artık...

Vision Türkiye | Facebook

Dove - Hair | Facebook
Dove Besleyici Bakım Serisi kazanma şansı

Krispy Kreme Türkiye - Duvar | Facebook

yeni bir ekşın...
ark.davet et kazan gibi bişey

D&R - Duvar | Facebook

bi dene dahaaa

15:30 da başlıyacakmış

D&R cvp Autobot'lar ..

Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi - Stil Avı | Facebook

bilmiyorum paylaşıldımı ama kızlar yeni gördüm ben ilgilenenler için paylaşayım dedim ...

dido' ya katılanlarınız varsa açıklanmış ve ben kazanmışım kızlar :)

2 gun gıremedım neler olmus böle
masallahnız var kızlar :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…