Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hamburger Menü kuponu geliyo

Günaydın kızlar ..

Çikolata keyfini hep birlikte paylaşacağımız büyük sürprizimiz çok yakında :)

Nestle Çikolata | Facebook

Tünaydınlar

SPORX | Facebook

Sporx Haftanın Sorusu'nu cevaplayanlar Lee Cooper'dan ödüller kazanıyor. Her hafta farklı bir soru, her hafta yeni bir şans!

dimesden mail gelmiş bana dimes marka elçisi olmak istermisiniz diye her 100. kişiye süpriz hediyeler varmış EMail Kontrol

Facebook'ta Global CV | Facebook

kızlar global cv nin mp3 ödüllü yarışmasına katılmışmıydınız ? yarışma ay sonuna kadar sürecekmiş ...

AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli kızlar avonun yandaki reklamına girip soruları bildim tebrikler kazandınız yazdı

Silver - Shoe Care Products

numune isteyince ayakkabı boyası gönderiyorlarmış. ben denedim. bakalım gelecek mi?

15:30�da Facebook üzerinden bir yarışma düzenlesek, kazananlara 10'ar adet Transformers T-shirt�ü ve Iphone sticker�ı versek ne dersiniz?

D&R | Facebook

güle güle kullan şu tekin acarı bi kazanamadım darısı başımıza artık...

Vision Türkiye | Facebook

Dove - Hair | Facebook
Dove Besleyici Bakım Serisi kazanma şansı

Krispy Kreme Türkiye - Duvar | Facebook

yeni bir ekşın...
ark.davet et kazan gibi bişey

D&R - Duvar | Facebook

bi dene dahaaa

15:30 da başlıyacakmış

D&R cvp Autobot'lar ..

Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi - Stil Avı | Facebook

bilmiyorum paylaşıldımı ama kızlar yeni gördüm ben ilgilenenler için paylaşayım dedim ...

dido' ya katılanlarınız varsa açıklanmış ve ben kazanmışım kızlar :)

2 gun gıremedım neler olmus böle
masallahnız var kızlar :)))))))

' ÖĞRETMEN SEVGİSİ '
Konulu İMZALI KİTAP ÖDÜLLÜ Yarışmamız..

24 Kasım 2011 Tarihine kadar ÖĞRETMEN SEVGİSİNİ Anlatan
* SÖZ
* ŞİİR
* YAZILARINIZI
iletisim@izbirakankitapcumleleri.org Adresine Göndermeniz Yeterli..
Gönderceğiniz MAİLE..

İsim Soyisim, Telefon ( İsteğe Bağlı ), Adres ve Şehir Bilgilerinizi GİRMELİSİNİZ..
BİLGİ gönderilmeyan mailler yarışma dışıdır..

Şimdilik en güzel yazıyı bizimle paylaşan 50' arkadaşımıza (100'e kadar çıkabilir )

Sinan Yağmur'un YENİ kitabı
Aşkın Gözyaşları / KİMYA HATUN 'u ismine imzalı olarak adresine ücretsiz gönderiyoruz..

ÖĞRETMENLERİMİZİ ANLATMAYA elbetteki kelimeler yetmez ama, yettiğince anlatmamız dileğiyle..

Deniz Yılmaz Yakut.

'ÖĞRETMEN SEVGİSİ Konulu İMZALI KİTAP ÖDÜLLÜ Yarışma | Facebook

diyetyemegi.com facebook
Her hafta arkadaşlarını en çok davet eden bir takipçimize 1 günlük diyetyemegi deneme pakedini hediye olarak gönderiyoruz.

Son düzenleme:
ya kızlar bu avonun akılda kalan gözler uygulamasında ben de kazandım ama face adım başka. napsam sizce b öyle bi durum yaşayan var mı?

Bende başka adla kazandım, yurtiçi kargo çok katı davrandı avon shok maskaramı vermedi hediyem geri gitti,Avonu aradım beni arayacaklarını söylediler hala aramadılar Yurtiçi kargo çok katı avonla sorun yaşamışlarmışda ondan gelen hediyem geri gitti :2:

Efsaneler Ora'da

‎"Efsanler Yarışıyor" yarışmamızın 15 ve 16 Kasım 2011 tarihli kazananları belli oldu. Kendilerini tebrik ederiz. :)

15 Kasım 2011 tarihli yarışmanın kazananları:
Çift kişilik sinema bileti kazananlar: Soner Taşcı, Tolga Başer, Ekrem Gülmez
Temalı Park (Landora) davetiyesi kazananlar: Oğuz Akdeniz, Safiye Özlem Arpınar, Ece Merve Sarım, Brk Tzc

16 Kasım 2011 tarihli yarışmanın kazananları:
Çift kişilik sinema bileti kazananlar: Utku Genc, Ömürcan Gamze Kılıç, Tulga Büyükkaraduman
Temalı Park (Landora) davetiyesi kazananlar: Yücel Siliğ, Ahmet Ergin, Uğur Rory Malki, Sinem Yıldız Balaban

şu balaban ve taşçı soyadı çok dikkatimi çekiyor her yarışmada kazanıyorlar valla

.

Son düzenleme:

cezayir üzüldüm canım keske kardeşim deseydin ben öle yapıom bi sorun cıkarmıolar cok şükür

valla bana mail gelmiş

kontesim banada gelmiş canım bölemi yazıoo eger burdan alışveriş yapacak olan varsa bana e-mail versinde kazanayım bende

Davet ettiğiniz arkadaşınız, 17-30 Kasım 2011 tarihleri arasında 20 TL ve üzerinde alışveriş yapsın, siz 10 TL yerine 20 TL değerinde kupon* kazanın.

Unutmayın! Bu kampanya 17-30 Kasım 2011 tarihleri arasında davet ettiğiniz arkadaşlarınızı kapsamaktadır.

*Ekstra 10 TL değerinde kuponlarınız 01 Aralık 2011 tarihinde hesabınızda gözükecektir.

İyi alışverişler,

markafoni

kızlar vestelin kampanyasından anadolu kartallarına sinema bileti kazanmıştım 4 kişilik kızım okuldan arkadaşlarını çağırdı birlikte gittiler görevliler almamış içeriye bunları küçük diye herhalde başlarından savmışlar çok kızdım valla kızımında morali bozuldu mahçup oldum arkadaşlarıma diye

hayır kuzum böyle bendeki

Değerli Üyemiz ,

Türkiye’nin lider özel alışveriş kulübü markafoni’den, size özel bir hediye!

17-22 Kasım 2011 tarihleri arasındaki alışverişlerinizde kullanmanız için, 10 TL değerinde kupon hesabınıza yüklenmiştir.

hatta baktım hesabıma yüklenmiş kupon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…