kızlar mutfak sepetini unutmayınn sonn 5 dk
soru..şifrelerin anası nedir ?
1234 yapmış herkes, ben de öyle yaptım..
o hediye tavayı hiç gözüm tutmadı..6,99 a nasıl tava olur,sağlıksız bir teflondur bence..
isteyen katılsın tabiii..
sağol kuş
peki nereye yazıcaz cevabı
kendi ileti yazma yerime #doritos akademi şeklinde mi
bünyaminguzu nun soru twitinde,
yanıtla butonunu tıklayınca çıkan şablona,1234 #doritosakademi yazacaksın canım...
kızlar bugune kadar 98 hediye kazanmısım bende dalya demeye 2 kaldııııııısizde durum neee
kızlar bugune kadar 98 hediye kazanmısım bende dalya demeye 2 kaldııııııısizde durum neee[/QUOTE
neeeeeeeeeee maşaallah. şu siteyi takip ediyorum bir maggi bile kazanamadım. eşim sürekli kızıyor artık. bir hediye kazanıp onun çenesini kapatmak istiyorum. buradan tüm yetkililere sesleniyorum bana hediye verin lütfennnnnnnnnnnn
kızlar bugune kadar 98 hediye kazanmısım bende dalya demeye 2 kaldııııııısizde durum neee[/QUOTE
neeeeeeeeeee maşaallah. şu siteyi takip ediyorum bir maggi bile kazanamadım. eşim sürekli kızıyor artık. bir hediye kazanıp onun çenesini kapatmak istiyorum. buradan tüm yetkililere sesleniyorum bana hediye verin lütfennnnnnnnnnnn
avona katıl tatlım ilk5000 kişiye geliyo direk :)
avonun akılda kalan gözler için mi
avon yazınca facede çıkıyormu link verebilirmisiniz?
avonun akılda kalan gözler için mi
yok hayır bu yarışma
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
soruların cevapları , italya - 2 kez - 2 defa :)
yok hayır bu yarışma
teşekkür ederim
yok hayır bu yarışma
nereden takip edebiliriz kazananları?
Farkındayım Değiştim | Facebook
Sayfamızı beğenip;bu iletiyi paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişle son talihlimizi belirlemiş olacağız.(paylaşan arkadaşlar paylaşımlarınızın gizlilik ayarını herkese açık olarak yapınız)Biz bitti dediğimiz anda çekilişimiz gerçekleşecektir paylaşmaya başlaya bilirsiniz...Hediyemiz Turkcell Superonline HD kalitesinde sinema izlemek için son promocode
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?