nereden takip edebiliriz kazananları?
biyerde yazmıo canım , sonunda kazandınız yazınca oluyor işte
cok uzuldumBende başka adla kazandım, yurtiçi kargo çok katı davrandı avon shok maskaramı vermedi hediyem geri gitti,Avonu aradım beni arayacaklarını söylediler hala aramadılarYurtiçi kargo çok katı avonla sorun yaşamışlarmışda ondan gelen hediyem geri gitti :2:
Gösterilen yoğun ilgiden dolayı , şu an bazı Migros’larda Burn stokları tükenmiş bulunmakta.Kazandığınız Burn’ler sizin; stoklar yenilendiğinde elbette ki MultiPack’lerinizi alabileceksiniz...
Ama merak etmeyin stoklar yenilenene kadar biz sizi "enerjisiz" bırakmayacağız:)
oooo güle güle kullan sekerim ozamannnnhayır kuzum böyle bendeki
Değerli Üyemiz ,
Türkiye’nin lider özel alışveriş kulübü markafoni’den, size özel bir hediye!
17-22 Kasım 2011 tarihleri arasındaki alışverişlerinizde kullanmanız için, 10 TL değerinde kupon hesabınıza yüklenmiştir.
hatta baktım hesabıma yüklenmiş kupon
metrodannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hafta kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1. haftanın kazananları yenı gelmye basladı
ben 5. haftayım
seneye kadar gelır ınsallah :)
kızlar mutfak sepetini unutmayınn sonn 5 dk
yoksam bana hediye mi yolladın kız
gönderimmm kuzuu aaa ayıpsınn ne istion sölee canın saolsun senin
bu arada kızlar bugün tüm gün hastanedeydim kıl dönmesinden ameliyat oldum şimdi yatıyorum canım cok acıoooo
bu arada kızlar bugün tüm gün hastanedeydim kıl dönmesinden ameliyat oldum şimdi yatıyorum canım cok acıoooo
sanırım oldu canım sağolasınn
yasmin89 kullanıcısından alıntı
nereden takip edebiliriz kazananları?
biyerde yazmıo canım , sonunda kazandınız yazınca oluyor işte
canım email felan damı gelmiyor ne zaman gönderileceğine dair. kusura bakma çok soru soruyorum ilkkez kazanmış oluyorum bu durumda da ondan :)
bişey değil şekerim.:13:.cvp 1234 müş..
inşallah kazanırız,yarın face ve twetter da açıklanacak
yok rica ederim istediğin kadar sor ama mail falanda gelmiyor , bi süre sonra açıklanıyor şu zaman değıtmaya başlıcaz diye , geçen ilkbahardaydı sanırım o zamanda aynı böyle yarışma yapmıştı avon gene krem vermişti o zamanda direk bi zaman sonra eve geldi , yoksa biyerde açıklamıyorlar isimleri falan ama sonunda tebrikler yazdıysa merak etme kazandın sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?