Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cok uzuldum
benımde face ısmım baska katılım formumdakı ısım baska
ınsallah sorun olmaz

bnde gıttım bugun kartım ama urun yoktu

metrodannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hafta kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1. haftanın kazananları yenı gelmye basladı
ben 5. haftayım
seneye kadar gelır ınsallah :)

oooo güle güle kullan sekerim ozamannnn
metrodannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hafta kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1. haftanın kazananları yenı gelmye basladı
ben 5. haftayım
seneye kadar gelır ınsallah :)

tebrikkkler bebekkkk

1 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında YKM Kart ile 150 TL ve katları Braun alışverişi yapan 5 kişiye çift kişilik Paris seyahati YKM'de

Vision Türkiye
Çekilişimiz sonucunda Healthy Kiss Night/ Gece hediyemizi DİLEK ARSLAN ÖNDER kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizin adres ve telefon bilgilerini sosyalmedya@visionistanbul.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.

yasmin89 kullanıcısından alıntı

nereden takip edebiliriz kazananları?

biyerde yazmıo canım , sonunda kazandınız yazınca oluyor işte

canım email felan damı gelmiyor ne zaman gönderileceğine dair. kusura bakma çok soru soruyorum ilkkez kazanmış oluyorum bu durumda da ondan :)

yok rica ederim istediğin kadar sor ama mail falanda gelmiyor , bi süre sonra açıklanıyor şu zaman değıtmaya başlıcaz diye , geçen ilkbahardaydı sanırım o zamanda aynı böyle yarışma yapmıştı avon gene krem vermişti o zamanda direk bi zaman sonra eve geldi , yoksa biyerde açıklamıyorlar isimleri falan ama sonunda tebrikler yazdıysa merak etme kazandın sende :)

gönderimmm kuzuu aaa ayıpsınn ne istion sölee canın saolsun senin
bu arada kızlar bugün tüm gün hastanedeydim kıl dönmesinden ameliyat oldum şimdi yatıyorum canım cok acıoooo

eheheh çok incesinn
geçmiş olsun canımmm

bişey değil şekerim.:13:.cvp 1234 müş..
inşallah kazanırız,yarın face ve twetter da açıklanacak

haftalardır telefona mesaj geldiği halde unuttuğum bir etkinlik kendisi
katılmış olmam bile mucize heheheh

hatırlıyorum o etkinliği
bana da kazandınız demişti ama yollamamıştı
sonradan da listede isminiz yok demişti.

umarım şimdi de aynısını yapmaz.
açıkcası güvenmiyorum pek

18 Kasım 2011 saat 17:00‘e kadar Kampanya Sırları Twitter hesabını takip eden ve “Bence en güzel kampanya ödülü ___ @kampanyasirlari” şeklinde twit gönderen kullanıcılar, 1 kişinin Hayalet Öyküleri kitabını kazanacağı çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.

Katılım Şartları:

Kampanya Sırları hesabını takip etmek,
“Bence en güzel kampanya ödülü: ________ @kampanyasirlari .”cümlesindeki boşluğu kendinize göre doldurup, twitlemek. @kampanyasirlari şekilde mention edilmemiş twitler dikkate alınmayacak.Örnek: “Bence en güzeli kampanya ödülü : iPad2 @kampanyasirlari”
Dilediğiniz kadar twit gönderebilirsiniz, ancak her kullanıcının çekiliş için sadece 1 katılım hakkı var.
Çekiliş sonucu 19 Kasım 2011‘de açıklanacak.

Bol şans

https://twitter.com/#!/kampanyasirlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…