Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Spor Toto Süper Lig'de, pazar günü 19.00'da; İnönü Stadı'nda, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin skoru sizce ne olur?

link açılmadı facede sporx yazın çıkıyor Lee Cooper'dan ödüller kazanma şansını yakalayın!
Süper Lig'de pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin skoru sizce ne olur?
Sporx Haftanın Sorusu
Tahminini yap, Lee Cooper'dan ödüller kazanma şansını elde et! ...

Son düzenleme:
kızlar faceye Alisverissaati.com
yazın link bulamadım ‎4 Saatlik konuşma kazan!
Şimdi facebook sayfamızdaki anketi dolduran herkes Turkcell 4 saat sınırsız konuşma kazanıyor. konusmalar faturalı aboneler için 08:00-12:00 arası, ön ödemeli aboneler için 09:00-13:00 arasıdır aklınızda bulunsun diye belirtmek istedim :)

Son düzenleme:
kızlar hediye pedler için nereye form doldurmuştuk kotex deilmiydi facede yazdım böyle bi kampanyamız hiç olmadı dediler benmi yanlış hatırlıyorum acaba:26:

kızlar hediye pedler için nereye form doldurmuştuk kotex deilmiydi facede yazdım böyle bi kampanyamız hiç olmadı dediler benmi yanlış hatırlıyorum acaba:26:

kotex ti canım doğru..hatta kotex young içindi formlar...
allah allah, resmi web sitelerindeki şeyi mi inkar ediyorlar..

..........................uzayıp gitmesinden, bişeyler olduğunu anlamamız lazımdı

Son düzenleme:
Kotex Türkiye Merhabalar, Kotex olarak böyle bir kampanyamız olmadı. Formu nereden doldurdunuz, bilgisini nereden aldınız gibi detaylarla ilgili bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
14 saat önce · Beğen.
böyle yazmışlar ben bulamadım nereyi doldurduyduk bilen varmı

canım,bi arkadaş vermişti linki..ama kotex young linkiydi onun sitesi açılmıyor hata veriyor..
kotex in web sitesinde, kotex young ikonuna tıklayınca yönlerndirmişti..

bende az önce yorum yazdım kotex e...

canım,bi arkadaş vermişti linki..ama kotex young linkiydi onun sitesi açılmıyor hata veriyor..
kotex in web sitesinde, kotex young ikonuna tıklayınca yönlerndirmişti..

bende az önce yorum yazdım kotex e...

tamam canım..hepiniz yazın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…