teşekkürler gacımmgüle güle kullan canım..çok güzeller..
canım bana mail geldikten iki gün sonra geldi parfüm,harika kokusu var bayılacaksın emin olpaylaşıldı mı bilmiyorum facebook sayfamda birçok kişinin bunu beğendiğini gördüm sizlere de söyleyeyim dedim
Best Western Türkiye Facebook sayfasını beğen ve duvarında paylaş Ardından Best Western Türkiye Facebook Duvarına Paylaştığın linki bırak Parfüm Kazanma Şansını Yakala...
Best Western Turkey | Facebook
Jimmy Key
Hikayeni paylaş!
Sizce bu kişi telefonda kiminle konuşuyor? Konuştuğu kişiye ne anlatıyor?
Hikayenizi iki cümlede bizimle paylaşın, en çok beğeni toplayan iki hikayenin yaratıcısına sürpriz bir hediyemiz olacak!
Jimmy Key | Facebook
bu beğenili bi yarışma, ben hazzetmiyorum ama ilgilenenlere duyurulur.
bi de gecekuşu sanırım sana gelmişti ch 212 ne kadar sürede geldi yaklaşık, bana da dün kargoya verildi die mail geldi de...
Maşallah topiğimize,çağlayanlar gibi çağıldıyor kampanyalar...
böyle olunsun ciğerimizi yiyin..
' ÖĞRETMEN SEVGİSİ '
Konulu İMZALI KİTAP ÖDÜLLÜ Yarışmamız..
24 Kasım 2011 Tarihine kadar ÖĞRETMEN SEVGİSİNİ Anlatan
* SÖZ
* ŞİİR
* YAZILARINIZI
iletisim@izbirakankitapcumleleri.org Adresine Göndermeniz Yeterli..
Gönderceğiniz MAİLE..
İsim Soyisim, Telefon ( İsteğe Bağlı ), Adres ve Şehir Bilgilerinizi GİRMELİSİNİZ..
BİLGİ gönderilmeyan mailler yarışma dışıdır..
Şimdilik en güzel yazıyı bizimle paylaşan 50' arkadaşımıza (100'e kadar çıkabilir )
Sinan Yağmur'un YENİ kitabı
Aşkın Gözyaşları / KİMYA HATUN 'u ismine imzalı olarak adresine ücretsiz gönderiyoruz..
ÖĞRETMENLERİMİZİ ANLATMAYA elbetteki kelimeler yetmez ama, yettiğince anlatmamız dileğiyle..
Deniz Yılmaz Yakut.
'ÖĞRETMEN SEVGİSİ Konulu İMZALI KİTAP ÖDÜLLÜ Yarışma | Facebook
valla yaklasık 1 yıldır takip ediyorum 98 hediye oldu canım her kampanyayada katılmam cekilişlere pek katılmam şans birazda sanırım darısı basınızaaa dalyaya 2 kaldııııı
günaydınnlaaarrr
beneda geçen gün kargo gelmiş mng den evde yoktum not bırakmışlar, eşim bugun alcak :) acaba ne geldiii.. fairy, vileda ve fritos bekliyorum :)
bu arada gecen ahfta bir arkdas sormustu fritos nasıl alaıım m ı diye..ben hic sevmedim alma canım:) dun actım paketi denedim de
buarada zaten istedigi ilgiyi de gormemiş fritos turkiye de gecen bir arkdasım anlatıordu bosverin almayın
anam babam usulu ruffles lays doritos daha ii=)
gönderimmm kuzuu aaa ayıpsınn ne istion sölee canın saolsun senin
bu arada kızlar bugün tüm gün hastanedeydim kıl dönmesinden ameliyat oldum şimdi yatıyorum canım cok acıoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?