Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

güle güle kullan canım..çok güzeller..
teşekkürler gacımm
canım bana mail geldikten iki gün sonra geldi parfüm,harika kokusu var bayılacaksın emin ol

Maşallah topiğimize,çağlayanlar gibi çağıldıyor kampanyalar...

böyle olunsun ciğerimizi yiyin..

o kitabı D&r dan daha yeni aldım başka kitap olsa kendime ne şiirler döktürürdüm haa

100 kişi bnereden bulacağız son kampanyalarda katılabileceğim birşey bulamadım
Bu arada Fairy geldi.. şere4f sayısı diyeyim kaç haftadır şansımı açsın bari

valla yaklasık 1 yıldır takip ediyorum 98 hediye oldu canım her kampanyayada katılmam cekilişlere pek katılmam şans birazda sanırım darısı basınızaaa dalyaya 2 kaldııııı

günaydınnlaaarrr

beneda geçen gün kargo gelmiş mng den evde yoktum not bırakmışlar, eşim bugun alcak :) acaba ne geldiii.. fairy, vileda ve fritos bekliyorum :)

Sesu web sitesinde her ay gerçekleştirilen ankete katılan her 10.kişi Sesu vücut ağda bandı ve yüz ağda bandı kazanıyor.
Bir tane daha buldum ama sitesine kayıt olmak gerekiyor arkadaşlar kolay bir işlem ben katıldım bakalım kısmet

Arko Men ile Ödüllü Sorular sona ermiştir. Kazananlar 22 Kasım saat 14:00'te sayfamızdan açıklanacak. İlginiz için teşekkür ederiz, yeni sürprizler için bizi takip etmeye devam edin!

bu arada gecen ahfta bir arkdas sormustu fritos nasıl alaıım m ı diye..ben hic sevmedim alma canım:) dun actım paketi denedim de

buarada zaten istedigi ilgiyi de gormemiş fritos turkiye de gecen bir arkdasım anlatıordu bosverin almayın

anam babam usulu ruffles lays doritos daha ii=)

Evet pek güzel değil,ayrıca burger king hamburger aromalı ruffles de çokkkk kötüüüü Burger king aromasını çok sevdiğim için aldım ama bir kaç tane yedim attım çöpe, almaya değmez

Wish Aksesuar | Facebook

--------------------------------------------------------------

Trendyol | Facebook

-------------------------------------------------------------

TTNET
“İYİ Kİ TTNET’LİYİM” kampanyamızın çekiliş sonuçları belli olmuştur. Kazanan talihlileri öğrenmek için tıklayın TTNET - İYİ Kİ TTNET'LİYİM! | Facebook

--------------------------------------------------------------

Club TOTAL

------------------------------------------------------------

Mammamia
İyi geceler Mammamia takipçileri; fotoğraf yükle uygulamamızın sonuçlarını Mammamia yöneticileri ile belirledik. Kazanan beş şanslı kişinin uygulamaya katıldıkları Facebook hesaplarının bağlı olduğu e.posta adreslerine Mammamia'dan bir adet kışlık bot kazandınız :) başlıklı bir e.posta gönderdik. Gözünüz posta kutusunda olsun...

Lipton Ice Tea
‎"Küçük Mucizeler Dükkanı" adlı kitabın yazarı kimdir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 6., 26, 66., 106., ve 206. takipçimiz Burger King’den Hamburger Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)

gönderimmm kuzuu aaa ayıpsınn ne istion sölee canın saolsun senin
bu arada kızlar bugün tüm gün hastanedeydim kıl dönmesinden ameliyat oldum şimdi yatıyorum canım cok acıoooo

gecmıs olsun melıke :26::26::26:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…