Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Debbie Macomber

“Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti: Bölüm 1" filmi hangi yazarın kitabından sinemaya uyarlanmıştır?

A) Anne Rice B) Stephenie Meyer C) P.C. Cast ve Kristin Cast D) Charlaine Harris

Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Cinebonus | Facebook linkindeki takip formunu doldurarak “Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti: Bölüm 1" filminin Türkçe afişini kazanma şansını yakalayın!Detaylı bilgi için:Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti: Bölüm 1 Yarışması Katılım Koşulları | Facebook

Cevap: B) Stephenie Meyer

şu sıralar pek bişey kazanamıyorum ya limango ltb kargo beleş ama benım çekim yok halen devam eden çek var mı ya da kullanmayıpta bana çek vermek isteyen var mı

şu sıralar pek bişey kazanamıyorum ya limango ltb kargo beleş ama benım çekim yok halen devam eden çek var mı ya da kullanmayıpta bana çek vermek isteyen var mı

canım kargo bedava olunca çekini kullanmaya kalkınca kargo ekleniyor otomatikman....Limango çok müşteri kaybedicek çoookkk

Kızlar primaya ilk hediyeme başvuranlar!!Sizle iletişime geçtilermi????

kızlar başı 0212----sonu 14 4o mı 14 43lümüü bir numaradan eşimi arayıp kazandınız demişler ama ne kazandığımızı anlamamış işi varmış sizi arayan oldumu ne kazandım acaba

kızlar başı 0212----sonu 14 4o mı 14 43lümüü bir numaradan eşimi arayıp kazandınız demişler ama ne kazandığımızı anlamamış işi varmış sizi arayan oldumu ne kazandım acaba

tekin acardan kazananlar arasındaysan o olabilir,numarayı silmişim ben malesef geri dönüş yapın bence ama dikkat edin dolandırıcıların bir numaralı oyunu bu çünkü

korayspor.com 'a üye olan her 100. kişiye şapka hediye, her 500. ü üyeye şapka ve spor ayakkabısı hediye verilecektir.Kampanya'da herhangi bir kayıt ücreti alınmamaktadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…