ben d eo y vermek istedim ama hangi resim bulamadım
tebrikler kusummm
bu arada bende erkek kardeşim adına sucuk kazanmışım apikoğlundan şimdi gördüm cok sevdindirik oldum
Acer Cevap: Windows 7 ile bilgisayarınızda kolayca dosya oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.
Yedigün
Anadolu Kartalları adlı filmde Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı karakterin adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 9., 29., 49., 99., 109. ve 209. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Chicken Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
Yedigün | Facebook
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Hakkın Rahmetine intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve yüce milletimizin bağımsızlığını ilelebet koruyacak ve müdafaa edecek nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum
selam kızlarrr
bana dün maggiler geldi hem de eve değil işyerine nasıl oldu anlamadım boşverdim:)
dün avon geldi ama maskaram değil avon satıyorum da kendi kargom geldi kargocu tanıyor beni inş maskrada sorun çıkarmazlar. face adım başkaydı çünkü ama artık akıllandım kendi adımı kullanıyorum oldu olan bi kere
bana da o bebek organik kremlerinden gelcek onu da bekliyorum henüz gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?