Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tunaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

niveadan kac tahmınınız var kızlar yha yarın son gun ....

ay sabah zil çaldı , bende uyuyodum , kalkıp kendime gelip , üzerime bişey giyip kapıya gidene kadar , 2 kere çaldı sonra bende bastım otomata ama gitmişti kapıdaki, büyük ihtimalle kargocuydu , yani yuh zaten erken geliyolar bi düşünmeleri lazım 3 dk bekle yani demi , bu kargocular gelcek diye wc yede giremicez artık he

Yedigün
Anadolu Kartalları adlı filmde Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı karakterin adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 9., 29., 49., 99., 109. ve 209. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Chicken Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

Yedigün | Facebook

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Hakkın Rahmetine intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve yüce milletimizin bağımsızlığını ilelebet koruyacak ve müdafaa edecek nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum

arkadaşlar dündü sanırım bebek krem seti ile ilgili bi şeyler yazılmıştı.
başlandı mı onlar dağıtıma?
eğer başlandıysa hangi kargo getiriyor öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:

Üsteğmen Ahmet Onur

selam kızlarrr

bana dün maggiler geldi hem de eve değil işyerine nasıl oldu anlamadım boşverdim:)
dün avon geldi ama maskaram değil avon satıyorum da kendi kargom geldi kargocu tanıyor beni inş maskrada sorun çıkarmazlar. face adım başkaydı çünkü ama artık akıllandım kendi adımı kullanıyorum oldu olan bi kere
bana da o bebek organik kremlerinden gelcek onu da bekliyorum henüz gelen giden yok

tchibo, mağazalarını ziyaret eden tüm öğretmenlere “Take Away” filtre kahve hediye ediyormuş
capitol de 24 Kasım günü öğretmen kartını gösterenlere sinema bileti hediye.

Son düzenleme:
arkadaşlar prima ilk hediyemden arandınız mı hiç.ben hem kendim için hemde yengem için istemişt

im.beni aramadılar ama yengemi aramışlar ayın 29 undan sonra wenice den alabilirsiniz demiş.tekrar mı form doldursam acaba

organik kremlerde onay maili gönderdim bende. ama aramadılar. aramadan mı gelecek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…