Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

PERLİNA
PERLİNA’dan iki kişiye hediye..

Öğretmenler günümüze özel iki şanslı katılımcımıza hediye vermek istiyoruz. Çekilişimize katılmak için yapmanız gereken tek şey sayfamızı beğenmeniz ve bu ilanımızı sayfanızda duyurmanızdır. Bu işlemi yapan tüm arkadaşlarımızın ad, soyad, telefon, adres ve facebook profil linkini “ yarisma@perlina.biz " adresimize göndermesi yeterlidir.

Çekilişimiz 25.11.2011 Cuma günü, Saat 17.00 ‘da yapılacaktır. Hepinize bol şans diliyoruz..

Pritt Türkiye
Göster Kendini uygulaması ile Joker Hediye Çeki Kazananların dikkatine;

Aşağıda ismi geçen kullanıcılarımızın adres bilgileri eksik veya hatalıdır.
En kısa süre içerisinde, pritturkiye@gmail.com mail adresine adres bilgilerinize göndermeniz gerekmektedir.
Aksi takdirde kazanmış olduğunuz Joker Hediye Çeki hakkınız iptal olacaktır.

1.Ecem Gökgöz
2.Sabriye Haseki
3.Alparslan Peker
4.Hasan Aksular
5.Mehmet Eki
6.Aylin Hasret Otlu
7.Eray Kol
8.Burak Cihan
9.Kaan Meriç

İlginiz için teşekkür ederiz.

KaNeS Yayınları
İŞTE YENİ HEDİYEMİZ BEĞEN- YORUMLA-PAYLAŞ- 26.11.2011 TARİH SAAT 11:00 DE ÇEKİLECEK KURA İLE "REÇETE KABİLİNDEN TERS ÖĞÜTLER " KİTABINI HEDİYE EDELİM
"Bırakın herkes bol bol kendini övsün. Hatta mümkünse yangına körükle gidin, onlara övünebilecekleri yeni mecralar açın. Böylelikle kendilerini methetmekten sizi hicvetmeye, taş atıp kafanızı yarmaya vakit bulamasınlar.
Size zarar verme ihtimali bulunan tehlikeli insanlarla –isteğe göre, tehlikeli tehlikesiz her kişi buna dâhil edilebilir- göz irtibatı kurmayın. Kendinize olan güveninizi zinhar belli etmeyin. O konuşurken siz sağa sola, duvara, tavana bakın. Halının motiflerini, çiçeklerin yapraklarını sayın. ‘Değil mi? Sen olsan ne düşünürdün?’ gibi sorular karşısında aniden yerinizden sıçrayın. Panikleyin. Korkuyla ‘Kim, ben mi?’ deyin. ‘Ben kim, düşünmek kim?’ deyin. Sizin düşünme eyleminden yoksun bir zavallı olduğunuza kanaatler iyice hâsıl olsun ki, sizi adam yerine koyup kale almasınlar.
Tam kendinizi işinize kaptırmış, odanın...

Bugün sizlere küçük bir sürprizimiz olacak. Saat 14:00'de takipçilerimiz için twitter'dan bir yarışmamız olacak. Şimdiden bol şanslar :)

Twitter

kızlar organic şampuan ve saç kremi ablama yurtiçi kargoyla gelmiş dün.bu arada adını bile sormamış getiren direk imza almış kimlik falan hiç sormamış bir gün öncede bir bayan aramış adresi teyit için hediyenizi kargoya veriyorum şu an demiş ertesi günde gelmiş bende doldurmuştum mail gelmişti kazandınız bilgilerinizi teyit edin diye ama bana dönen olmadı hiç ablama söyleyince aramış gelmemiş kardeşiminki diye bilgileri ulaşmamıştır bize demiş bunun üzerine 2 tane daha teyit maili yolladım hala yok arayıp soran siz teyit mailini hangi adrese yollamıştınız

KaNeS Yayınları
HER GÜN BİR KİTAP YARIŞMAMIZIN TALİHLİLERİ:
HAKAN DEDELER : "DÜŞ KIRIKLARI"
SEVGİ KESKİN : "SAKLI KIYAMET"
KİTAPLARINI KAZANMIŞTIR. KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİZ.
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYOR VAN DEPRİMİNDE YAŞAMINI YİTİREN ÖĞRETMENLERİMİZİ HÜZÜN VE SAYGI İLE ANIYORUZ.

bende öğretmenim işsiz ve en önemli günde minik öğrencilerim yanım da yok bütün çocukları çooooooooooooook seviyorum ve bugün bütün öğretmenleri çooooooooooooooook kıskanıyorum

bu dediğin hangi sitedeydi?

Mutfak Sepeti Evet işte Perşembe günü tekrar geldi...Geçen hafta Perşembe gün olduğu gibi bugün de soracağımız soruya doğru cevap verenler arasından yapacağımız çekilişle bir kişiye hediye vereceğiz. Sizden ricamız tanıdıklarınızı MutfakSepeti’ni beğenmeye davet etmeniz…

Son düzenleme:
ahahah kazanmışım dün haberim yok :)

Yakamoz Kitap Yayıncılık
Yarışmamızın Kazananları;

- Gülşah Karaman Şahin
- Öznur Aydın
- Seray Kalır

Tebrikler. İletişim bilgilerinizi facebooktaki profil adınız soyadınız ile birlikte gurkan@yakamoz.com.tr adresine iletiniz. yarınki yarışmamızda görüşmek üzere. hepinize teşekkürler. iyi günler.

bende öğretmenim işsiz ve en önemli günde minik öğrencilerim yanım da yok bütün çocukları çooooooooooooook seviyorum ve bugün bütün öğretmenleri çooooooooooooooook kıskanıyorum

bende

benim öğrenciler pek minik değildi gerçi ama

o kadar çaba sarfedip öğretmen olup sonrada böyle boşta kalmak çok kötü oluyo

senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..
neden işsizsin canım, atama sebebinden mi?

bu ülkede bankacılık, muhasebe,tekstil mezunları meslekleri dışında sözleşmeli öğretmenlik yaparsa
branş öğretmenleri daha çok atama bekler..

merak ediyorum muhasebe MYO mezunu, brnim çocuğuma sınıf öğretmenliği okumuş,branş okumuş birinden fazla ne verebilir..

kızlarrrr mıgrostan kazandıgımız makarnaları alan warmııııııııııııııııı
ben gene alamadımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…