Yedigün
Anadolu Kartalları adlı filmde Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı karakterin adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 9., 29., 49., 99., 109. ve 209. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Chicken Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
Yedigün | Facebook
PERLİNA
PERLİNAdan iki kişiye hediye..
Öğretmenler günümüze özel iki şanslı katılımcımıza hediye vermek istiyoruz. Çekilişimize katılmak için yapmanız gereken tek şey sayfamızı beğenmeniz ve bu ilanımızı sayfanızda duyurmanızdır. Bu işlemi yapan tüm arkadaşlarımızın ad, soyad, telefon, adres ve facebook profil linkini yarisma@perlina.biz " adresimize göndermesi yeterlidir.
Çekilişimiz 25.11.2011 Cuma günü, Saat 17.00 da yapılacaktır. Hepinize bol şans diliyoruz..
Pritt Türkiye
Göster Kendini uygulaması ile Joker Hediye Çeki Kazananların dikkatine;
Aşağıda ismi geçen kullanıcılarımızın adres bilgileri eksik veya hatalıdır.
En kısa süre içerisinde, pritturkiye@gmail.com mail adresine adres bilgilerinize göndermeniz gerekmektedir.
Aksi takdirde kazanmış olduğunuz Joker Hediye Çeki hakkınız iptal olacaktır.
1.Ecem Gökgöz
2.Sabriye Haseki
3.Alparslan Peker
4.Hasan Aksular
5.Mehmet Eki
6.Aylin Hasret Otlu
7.Eray Kol
8.Burak Cihan
9.Kaan Meriç
İlginiz için teşekkür ederiz.
kızlar organic şampuan ve saç kremi ablama yurtiçi kargoyla gelmiş dün.bu arada adını bile sormamış getiren direk imza almış kimlik falan hiç sormamış bir gün öncede bir bayan aramış adresi teyit için hediyenizi kargoya veriyorum şu an demiş ertesi günde gelmiş bende doldurmuştum mail gelmişti kazandınız bilgilerinizi teyit edin diye ama bana dönen olmadı hiç ablama söyleyince aramış gelmemiş kardeşiminki diye bilgileri ulaşmamıştır bize demiş bunun üzerine 2 tane daha teyit maili yolladım hala yok arayıp soran siz teyit mailini hangi adrese yollamıştınız
bende öğretmenim işsiz ve en önemli günde minik öğrencilerim yanım da yokbütün çocukları çooooooooooooook seviyorum ve bugün bütün öğretmenleri çooooooooooooooook kıskanıyorum
bende öğretmenim işsiz ve en önemli günde minik öğrencilerim yanım da yokbütün çocukları çooooooooooooook seviyorum ve bugün bütün öğretmenleri çooooooooooooooook kıskanıyorum
kızlarrrr mıgrostan kazandıgımız makarnaları alan warmııııııııııııııııı
ben gene alamadımmmmmm
Bugün sizlere küçük bir sürprizimiz olacak. Saat 14:00'de takipçilerimiz için twitter'dan bir yarışmamız olacak. Şimdiden bol şanslar :)
ögretmenler günün kutlu olsun ögretmenimm
bende
benim öğrenciler pek minik değildi gerçi ama
o kadar çaba sarfedip öğretmen olup sonrada böyle boşta kalmak çok kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?