Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben en çok benim o gelecek mi onu merak ediyorum bir de kargocunun yüz ifadesini hadi biri ben biri kızım biri eşim eee ötekilere kim diyeceğim bi benimo versem olur mu ki :)) :44:

Postiga Yayınları
‎10 Aralık Tarihli yarışmamızın kazananları;

1)Banu Hamamcı Şen
2)Muhammed Berçinli
3)Ece Kalaycıoğlu
4)Süleyman Ergin
5)Ayşe Yılmaz
6)Hanife Hanım

Kazanan okurlar yayın evimizden çıkan istedikleri hediye kitabı,yayın evimize uğrayarak veya da gelemeyecek olan okurlar "info@postigayayinlari.com" mail adresine,adres bilgilerini,ad ve soyadlarını ve istedikleri kitabın ismini yazarak,kitaplarını ödemeli kargo yolu ile alabilirler.
Katılan herkese teşekkürler.Hediye kitap kampanyalarımız devam edecektir.Bizi facebook ve twitter üzerinden takip edip bütün kampanyalarımızdan,yarışmalarımızdan ve yeni çıkan kitaplarımızdan haberdar olabilirsiniz.

herşey güzel de şu benimo' yu yapamadımmm hergün dene dene snir oluyorum. Son bir şans verdim kendime. Desteklerinizi bekliyorum Benimo sırf inat ettim yaaa

herşey güzel de şu benimo' yu yapamadımmm hergün dene dene snir oluyorum. Son bir şans verdim kendime. Desteklerinizi bekliyorum Benimo sırf inat ettim yaaa

canım hayvanlık öküzlük manita şebeklik çaça samba vals tango muziplik ben bunlarla kazandımm

kızlarrr yaaa

niveadan ilk oynadığımda üç resmi yan yana getirdim ama hangi resimler olduğunu hatırlayamıyorum bir de hemen form çıktı karşıma onu doldurdum ama içeriğini okumadım kafam çok dalgındı.ben kazandım mı şimdi bir şey

ilk oynayıştan sonra form her halükarda çıkıyor
büyük çekiliş için
resimlerin ne olduğunu hatırlamalısın kuşkam

Lipton dostu müjde! Lipton yine seni düşündü ve Doğu Karadeniz Demlik Poşetleri’nin daha uzun süre taze kalması için bir yeniliğe daha imza attı. Söyle bakalım bu nedir?
Lipton Termos
Defne Koz Bardak
Açılır-kapanır koruyucu paket
Piramit Poşet Çay

CEVABI: Açılır-kapanır koruyucu paket yaptım

oley blade den yine parfüm seti kazanmışım ilk yarışmasında ilk 10 na girip kazanmıştım ahk 3de kazanmışımmmm aman gelsinn parfümmmlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…