Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

YILBAŞI KAMPANYAMIZZZZ DA TAMM 2 KİŞİYE KURABİYE VERİYORUZ

ÖNCELİKLE RESMİ BEĞENİP PAYLAŞIP YORUM KISMINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP 15 BEĞENİ +1 ÇEKİLİŞ HAKKI OLACAK ŞEKİLDE BİR KİŞİYE ÇEKİLİŞLE KURABİYE HEDİYE EDİYORUZ EN ÇOK YORUM BEĞENİSİ TOPLAYAN BİR KİŞİYEDE KURABİYE HEDİYE EDİYORUZ ( KARGO ÜCRETİ FİRMA OLARAK BİZE AİT)

SON KATILIM 27 ARALIK

http://www.facebook.com/​pages/​Sılam-Butik-Kurabiyem/​132609823483666

arkadaşlar ben sayfada yeniyim bukonununcevaplarına hep baktımmutlakakaçrdıklarımvardır, lütfen biri yarışmalarıbana söyleyebilir mi??

kzılar bu parfım seysınde prıcydı sanırım
ılk 10 gırmıek gerek deıl demı
kazanmak ıcın

Dido
Sen hala Dido Hızlı Kalem oynamadın mı? Bir sürü arkadaşın bu oyunda yarışıyor, her hafta hediyeler kazanıyor!!!

Dido - Hızlı Kalem | Facebook

Renault Türkiye
Çok özel bir ödül, çok heyecanlı bir yarışma ile yeni haftada sizlerle olacağız. Tüm takipçilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz!

Renault Türkiye - Hedef Megane! | Facebook

Bonus Card
Bonus Sevenler kazanmaya devam ediyor!
Bonus'u Facebook'ta beğenenler ve takip edenler, yarın gerçekleşecek kampanyamıza hazır olun! :)

JUSS
Değerli üyelerimiz,

Çok yakında yeni yarışmamızla sizlere olacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

didonun oyununa birde damağın fıstık bahçesine gıcık oldum. koskoca firmalar ürün vermemek için işi nasıl zorlaştıracaklarını bilememişler. almıcamm bidahada bu iki sevdiğim çikolatayıda. küstürdüler beni

sorma yaa o fıstık bahçesi ne saçmasapan bir oyun öyle Oyunları seviyorum diye oynadım çok önce, aynı saat içinde bile 10 kere yeni başlattım :))) sonra da bye bye dedim

" Değerli üyelerimiz,
Çok yakında yeni yarışmamızla sizlere olacağız. Bizi takip etmeye devam edin.
Juss " demiş Juss meyve suyu.

TEKNOSA Turuncu Kazan
Turuncu Kazan hediye kaynıyor! Şansınızı deneyin, iPad 2, HTC ChaCha ve MP3 Çalar kazanma fırsatını kaçırmayın!

Rüya gibi bir tatil, iPad, T20 ve her günün birincisine sürpriz hediyeler. Hemen oynamaya başlayın, hediyelerden biri sizin olsun.
BavulCom

Sevdiklerinizle buluşmalarınızda ya da çatkapı ziyaretlerinizde en çok hangi bahaneleri kullanıyorsanız 6 Aralık – 20 Aralık tarihleri arasında bizimle paylaşın. En beğenilen bahanelerden biri sizinki olsun, Doğadan’ın sevimli hediyelerini kazanın.
Doğadan

nasıl yaptın bu blade i ben 2-3 kere denedim ama 21 puanı geçemedim.süre çok hızlı ilerliyo.anlamadım.

blade ilk oyunu yarışa varmısında hediye kazanmak için çok uğraştım geceyarılarına kadar oynadım ilk ona girdim ondan öyle kazandım şimdiki oyunu asla hız kesme oyununuda öyle çok oynamadım günde üç beş ker oynadım 50 kişini arasına girmişim bende şaşırdım açıkçası ilk oyununda çok uğraştım ama bu çok kolay oldu şans işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…