Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

olay kremler için önce eve zarf geliyormuş da kimlik fotokobisi yolluyormuşuz daa sonra kremler geliyormuş
diye bir şey duydum
doğru mudur sizce

Johnson's Baby Türkiye
Meslek Falı uygulamasına katılarak çekilişle Johnson's baby Hediye Sepeti kazanan 3. haftanın şanslı anneleri: Beyza Semiz, Zülay Özgezer Durmuş ve Çiğdem Şimşek'tir. Bu haftanın kazananlarını tebrik ederiz. Kendileriyle e-posta yoluyla iletişime geçeceğiz. Siz de uygulamamıza katılmak ve Johnson's baby Hediye Sepeti kazanma fırsatı yakalamak için tıklayın: Johnson's Baby Türkiye - Meslek Falı | Facebook

Hediye Dede
Hediye Dede den herkese ücretsiz yılbaşı hediyesi. Hediye Dede sitesindeki oyunu oynayın, 4 hediyeyi bacadan geçirin, çekilişsiz kurasız hediyenizi kazanın... Durmayın hemen onayın!
Yılbaşı Oyunu

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Healthy Kiss Day/ Gündüz hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de

Lipton
Lipton Soru-Cevap'ta yeni sorumuz saat 11.00'de sizleri bekliyor. Soruya doğru cevap verenler Lipton Çay Paketi kazanma şansını yakalıyor! Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook

Filli Boya
Her gün yeni bir hediye kazanmaya ve yeni yıla birbirinden renkli renkli hediyelerle girmeye ne dersin? “Hayatta kaçırmam.” diyorsan bizi takip etmeye devam

Saray Halı
Saray Halı'da sürprizler bitmez! Ödüllü yarışmamız çok yakında başlıyor!

karepuzzle
ödüllü puzzle yarışması

Açlığını Yatıştıramayan Adam yazın face de , çiziviç in oyunu. Her hafta Mavi den 50 TL hediye çeki veriyorlarmış.

İyi oyunlar :)

TeknoBiyotik - Hediyeli Anket | Facebook

anket var kızlar ama cvplarını bilmiorum yapmadım daha..

http://www.facebook.com/mavalaturkiye

Teknosa
Turuncu Kazan kaynamaya devam ediyor! Dolu kazanları bulup puanları toplayın, iPad 2, HTC ChaCha ve MP3 çalardan birini kazanma fırsatını kaçırmayın!

Teknosa | Facebook

Ana Yüreği - Duvar | Facebook
fotoğraf yarışması var bebeğinizin banyo resmi

Dansını craxla!

kızlar buna katılmışmıydınız oy verenler ve yarışmada 1.olan dansçıya göre hediye kazanıyorlar hepimiz birni belirleyip ona oy verelimmi ne dersiniz ?

paylaşıldımıydı kızlar bu unuttum

Slmlar sayfama... | Facebook

Peki sana kim güldü?
En çok güldürdüğün arkadaşlarını öğren,
yeni yılda Eti Cin seni oyuncağıyla güldürsün
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook

Edukids
Hediyeyi kazanmak için linke yorum bırakmanız yeterli :)

Edukids | Facebook

açılan linke yorum bırakacaksınız kızlar :)

bu arada benim halaaaa olmadı eticin

Baby2Go Türkiye
Baby2go yılbaşı yarışması önümüzdeki hafta başlıyor. Hem bilginizi sınayacaksınız, hem hediye kazanacaksınız. Detaylar pazartesi günü...

NESCAFÉ Gold - Kokusunda Davet Var
Özel MyCafé hediye paketiyle marifetli NESCAFÉ MyCafé makinesine sahip olmak istemez misiniz?
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/NescafeMyCafe

https://apps.facebook.com/sucuk_tarlasi/index.php

en az hamlede 10 ürün bulmak lazım biraz zor ama şansss

Evybaby - Büyük Ödül Kazananlar | Facebook

kızlar evy baby sonuçları açıklanmış katılan varsa baksın

FnoLimangoBlogger

Limangodan 25 TL hediye çeki
31 aralık tarihine kadar geçerli

Şimdi sıra sende! Numaranı seç, yeni yıla 1 koli dondurma kazanarak girme şansını yakala!

Dondurmayı Seviyorum - Panda'yla Şansı Yakala | Facebook

https://apps.facebook.com/gtradialturkiye/?referrer=100003085516596 kılzar son 2 gun dıyor ben yenı gordumburda paylasılmıssa gozden kacırmıs oolabılırım bır bakın ıstersenız.

Her Gün Yeni Bir Hediye
Resimdeki ünlü kim? 23:00'a kadar cevap verebilirsiniz. Doğru cevabı ilk veren çift kişilik sinema bileti kazanacak.

Her Gün Yeni Bir Hediye | Facebook

Renault Türkiye
Çok özel bir ödül, çok heyecanlı bir yarışma ile yeni haftada sizlerle olacağız. Tüm takipçilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz!

Renault Türkiye - Hedef Megane! | Facebook

Bayadır girmeyince böyle oldu

5 hediyenin 5ini de bacadan içeriye attım ama sonunda bi form çıkıyor kargo ücreti alıcıya aitmiş ya
kargo 6 liraymış. verdikleri hediye güzel ama değmez bence

Son düzenleme:
ilk oynayıştan sonra form her halükarda çıkıyor
büyük çekiliş için
resimlerin ne olduğunu hatırlamalısın kuşkam

olay kremler için önce eve zarf geliyormuş da kimlik fotokobisi yolluyormuşuz daa sonra kremler geliyormuş
diye bir şey duydum
doğru mudur sizce

ayy o zaman herkese çıkan formdur o

olayı salla gitsin zati daha körpeciğiz biz

gunaydın hayırlı ve bol kazanclı bır hafta olsun ınsallah

kızlar ben nıvea mega kutuda kazanmıstım yha
forumda gercek soyadımı kaydettıgım halde
facedekı adımı lısteye yazmıslar
ve 11. maddeye gore cekılısler ıptal olup hedıyler verılmıcekmıs
ona canım sıkıldı
dun gece maıl attım onu gorunce
aranızda öle olan varsa sızde atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…