- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
theramedin sorusunu cevaplayan oldu mu.cevap ne
canım masallah tebrikler buişin sırrını bizede söle bende katılıorum ama hiç bişey kazanamadım=((((
Signal ile Gülümseyin
Signal severler, bugüne kadar duyduğunuz en yaratıcı mazeret neydi? Kusura Bakma yarışmamızda paylaşın, Signal Hediye Paketi kazanın! :) Tıklayın: https://apps.facebook.com/excusegen/
Muya
BÜYÜK DERBİDE SKORU DOĞRU TAHMİN EDENLER;
Şeyda Süslü, Kevser Yüzbaşıoğlu, Yasemin Ersoy, Tahir Kiran, Elbeyi Beyaz, Aysel Özübek, Okşan Tanyeri, Ramazan Karatay, Nazife Bayar, Hülya Dinga, Mustafa Boncuk, Emrh Hoşqör, Aşka Suskun, Gönül Hasanusta, Muhammet Akgül, Dilaver Budak, Feyzullah Adıyaman, Hakan Karayaman, Feyza Sahra, Ramazan Ekinci, Sercan Uğurlu, Selda Serkan Gündüz, Özgür Gökdaş, Abdulkadir Gökbayrak, Mehtap Karay, Furkan Bayram, Isa Paşa, Eyüp Yılmaz, Abdulkadir Bagrıyanık, Yavuz Çokakıl, Mehmet Ali Köktaş, Erkan Pakiş, Ridvan Ceylan, Özer Aydın, Deniz Güler, Levent Esmer, Sema Kaya Dokuzlar, Fatih Özcan, Mehmet Sayış, Aydın Karataş, Elif Saçıkara Kurtça, Hüseyin Sağlam, Özgür Köse, Nalan Kaya Akdeniz, Melek Pala Battal, Ismail Sırtlı...
TEBRİKLER..!
İletişim bilgilerinizi lütfen muya.online@gmail.com adresine yollayınız..
Hasbro Oyun Kulübü
Bu yılbaşı evdeyiz dedik, en sevilen oyunlarımızda bomba gibi indirimler yaptık. Sen de bu yılbaşı evdeysen hemen tıkla, eğlenceden geri kalma! Hasbro Oyun Kulübü | Facebook
Sonysepetim
Günaydın Sonysepetim takipçileri. Bugün Sony Dakika Günü...
Saat 14:00 - 14:30 Saatleri Arasında Facebook Duvarımızda Yayınlayacağımız Linkten Piyasa Fiyatı 190 TL olan, Killzone2 PLA ve Uncharted 3: Drake's Deception Ps3 oyununu çok cazip bir fiyatla satın alabileceksiniz.Bu özel ve sadece yarım saat geçerli fırsatı sakın kaçırmayın.Saat 14:00'da sayfamızda buluşmak üzere...
Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Healthy Kiss Day/ Gündüz hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de
Lipton
Lipton Soru-Cevap'ta yeni sorumuz saat 11.00'de sizleri bekliyor. Soruya doğru cevap verenler Lipton Çay Paketi kazanma şansını yakalıyor! Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook
Filli Boya
Her gün yeni bir hediye kazanmaya ve yeni yıla birbirinden renkli renkli hediyelerle girmeye ne dersin? “Hayatta kaçırmam.” diyorsan bizi takip etmeye devam
avon & pierre cardin
YILBAŞI İÇİN KÜÇÜK BİR HEDİYE BEĞEN PAYLAŞ KAZAN
Seda'Kozmetik Kozmetik
YEPYENİ ÖDÜLLÜ YARIŞMA....
50 BAYAN ARKADAŞ ÖNERİSİ YAPIP KAMPANYAYI KENDI PROFILINDE PAYLAŞIP İSMİNİ VE ÖNERİ YAPTIGINI MSJ İLE BİLDİRİP LİSTEYE YAZDIRANLARDAN ÇEKİLİŞ İLE 3 KİŞİYE İSTEDİĞİ 1 ADET PARFÜM HEDİYE....SON KATILIM TARİHİ 15.12.2011....SADECE BAYAN ARKADAŞ ÖNERİLERİ KABUL EDİLECEKTİR .HERKESIN SADECE 1 ÇEKİLİŞ HAKKI VARDIR
Seda'Kozmetik Kozmetik'in Fotoğrafları | Facebook
YILBAŞINA ÖZEL BÜYÜK İNDİRİMLER VE SÜPRİZ HEDİYELER
‎10 Arkadaşını Etiketleyip Profilinde Paylaşan Şanslı 3 Kişi Tupperware Hediyesi...
Devamını Gör
‎10 Arkadaşını Etiketleyip Profilinde Paylaşan Şanslı 3 Kişi Tupperware Hediyesi Kazanacaktır. Sonuçlar 1 Ocakda Sayfamızdan Yayınlanacaktır. Tupperware Ürünleri Burada Çok Ucuz HEMEN AL KAÇIRMA UCUZ TUPPERWARE | En Ucuz Tupperware Ucuz , TUPPERWARE İNDİRİMLİ , Tupperware İndirimleri Tupperware Hayranları Burada Buluşuyor HEMEN TIKLA http://tupperkatalog.com/index.php
Saray Halı
Saray Halı'da sürprizler bitmez! Ödüllü yarışmamız çok yakında başlıyor!
Starbucks Card kazanma şansını
yakalamak için siz de katılın!
Starbucks keyfinizi tamamlayacak Starbucks hediye kartı, artık tüm Türkiye mağazalarında! Yeni yılda sevdikleriniz ve sizin için en güzel hediyeyi kazanmak için Katıl'a basın ve her gün 25 TL yüklü 25 adet karttan birini kazanma şansını yakalayın!
Yeni yılda sevdikleriniz ve sizin için en güzel hediye; Starbucks Card! Her gün kazanan 25 kişiden biri olmak için; Twitter
ZyXEL Türkiye | Facebook
kızlar bu sayfada da bir yarışma var
Eki Görüntüle 303437
Eki Görüntüle 303438
Eki Görüntüle 303439
ben cevaplarıda işaretleyip görselleri ekledim umarım herkese aynı soruları soruyorlardırda cevaplar işinize yarar :)))
HD Uydu Alıcısı Kampanyası
Sayfamızı beğenen, kampanyamıza katılan kişiler arasından Futbol HD programımızda çekilişle belirleyeceğimiz İKİ kişiye Next Next Star'dan HD uydu alıcısı veriyoruz. Size ulaşabilmemiz için lütfen e-posta ve telefonunuzu yazmayı unutmayın...Kampanyamız toplam sekiz adet alıcı ile sınırlıdır.dört hafta süreyle haftada ikişer adet HD uydu alıcısı çekilişi yapılacaktır. Çekilişler pazartesi günleri Futbol HD programında yapılacaktır.TRT HD - FORMA ÇEKİLİŞİ | Facebook
Yedigün
Geleceğe Dönüş filminde Dr. Emmet Brown karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 7., 37., 77., 97., 107. ve 207. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
karepuzzle
ödüllü puzzle yarışması
Açlığını Yatıştıramayan Adam yazın face de , çiziviç in oyunu. Her hafta Mavi den 50 TL hediye çeki veriyorlarmış.
İyi oyunlar :)
Muya
BÜYÜK DERBİ MAÇ SKORUNU DOĞRU TAHMİN EDEN EDENLER..!
Hatice Donduran, Ahmet Süslü, Kevser Yüzbaşıoğlu, Yasemin Ersoy, Tahir Kiran, Özlem Kıran, Aysel Özübek, Okşan Tanyeri, Mustafa Boncuk, Emrh Hoşqör, Aşka Suskun, Gönül Hasanusta, Muhammet Akgül, Dilaver Budak, Feyzullah Adıyaman, Hakan Karayaman, Feyza Sahra, Ramazan Ekinci, Yakup Ekinci, Sercan Uğurlu, Selda Serkan Gündüz, Abdulkadir Gökbayrak, Mehtap Karay, Eyüp Yılmaz, Abdulkadir Bagrıyanık, Yavuz Çokakıl, Mehmet Ali Köktaş, Erkan Pakiş, Musto Indi, Ridvan Ceylan, Özer Aydın, Deniz Güler, Levent Esmer, Sema Kaya Dokuzlar, Fatih Özcan, Mehmet Sayış, Elif Saçıkara Kurtça, Seyit Akay, Hüseyin Sağlam, Özgür Köse, Nalan Kaya Akdeniz, Esra Beğenir Ekren, Ismail Sırtlı, Melike Canbolat Avcı , Sinem Ümit, Eda Poyraz, Aydın Karataş, Özgür Gökdaş, Furkan Bayram, Isa Paşa, Ramazan Karatay, Nazife Bayar, Hülya Dinga, Elbeyi Beyaz.. TEBRİKLER..!
İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ LÜTFEN muya.online@gmail.com ADRESİNE YOLLAYINIZ..
VichyTurkiye Vichy Turkiye
VICHY süprizlere devam ediyor.Bugün 14:00'a kadar bir sonraki mesajımızı retweet eden 10 takipçimiz VICHY'den 15ml Liftactiv kazanıyor!
cok anlamam twitterdan ama sole bişi gordum simdi..hadi yetişebilirseniz retweet yapın kızlar
http://www.facebook.com/mavalaturkiye
Bizde.com
Bizde.com'da hediye günü!!! Bu çok şık, 925 ayar gümüş kaplama yüzük küpe takımına sahip olmak için tek yapmanız gereken bugün gün içerisinde yayınlayacağımız soruya doğru cevabı veren ilk kullanıcı olmak... Herkese bol şans !!!
Bizde.com | Facebook
Sevgili Mavala Takipçileri, Semtimizdeki elektrik kesintisi sebebiyle yarışmamızı zamanında gerçekleştiremedik. Hepinizden özür dileriz. Kaçıran kişi olmaması için yarışmamızı saat 15:00' da gerçekleştireceğiz. Tekrar hepinizden özür dileriz.
Yarışmamıza sadece 30 dakika kaldı, biz hazırız. Sana da sadece şifreyi bulup, hashtagle twittera yazmak kalıyor. Unutmayın; fotoğraflarımızın birinin içine gizlenen şifreyi bulup, twitter üzerinden hashtag ile şifreyi yazan 1. 5. 10. ve 20. yarışmacılar birbirinden güzel Tucano Vedo iPad 2 kılıfı sahibi olacaklar. Haydi sen de katıl, sen de kazan!
Tucano Türkiye | Facebook
Teknosa
Turuncu Kazan kaynamaya devam ediyor! Dolu kazanları bulup puanları toplayın, iPad 2, HTC ChaCha ve MP3 çalardan birini kazanma fırsatını kaçırmayın!
Teknosa | Facebook
Mavala Türkiye
İşte bugünkü yarışmamızın sorusu! Mavala' nın tırnak yemeyi önlemeye yardımcı olmak için önerdiği ürününün adı nedir? Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 10., 15., 20., 25., ve 30. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 15:30' da açıklayacağız.
KOBİ Reklam Arası Yarışması
24.11.2011 -
28.11.2011 31 Ocak 2012 arası İşletmenizi tanıtan 1 dakikalık videonuzu www.kobideniz.com a yükleyin; Maldivler tatili, iPad veya iPhone kazanma şansını yakalayın!
Jürimiz tarafından seçilen en iyi 5 videoyu yükleyen KOBİlerimiz aşağıdaki hediyeleri almaya hak kazanacaklardır.
Ödüller:
Birinci, ikinci ve üçüncü seçilen video sahipleri yanlarında bir kişi ile birlikte Maldivler tatili !
Dördüncü olan KOBİmize iPad2 32Gb 3G
Beşinci olan KOBİmize iPhone4 32 Gb
Ufo 101 Ayak Isıtıcı Kampanyasında katıl,konfor seninde ayağına gelsin.Tek yapman gereken tıklamak! Ufo Ayak Isıtıcı - Ufo Ayak Isıtıcı | Facebook çekiliş sonucunda kazananlar 1 adet uzaktan kumandalı ufo ayak ısıtıcı kazanacaktır.
ODD Gladyatör
Oy kullanmak hiç bu kadar kazançlı olmamıştı! ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri, oy veren üyelerini de ödüllendiriyor. 6 farklı kategoride kullandığınız her oy, yapılacak çekilişte size 6 Apple iPad'den birini kazandırabilir. Hemen oy vermek için; ODD - Satış & İletişim Ödülleri - 2011 Gladyatörleri
Ana Yüreği - Duvar | Facebook
fotoğraf yarışması var bebeğinizin banyo resmi
Klasik stick ruj mu, lipgloss mu tercih ediyorsunuz?FB ve Twitter sayfamızdan cevaplayan şanslı 1 takipçimiz süpriz bir hediye kazanıyor!
Facebook adresimiz https://www.facebook.com/PASTELCOSMETICS cevaplarınızı 2 gün boyunca bekliyoruz! Şanslı bir takipçimiz Pastel'den süpriz hediye kazanıyor.
Dansını craxla!
kızlar buna katılmışmıydınız oy verenler ve yarışmada 1.olan dansçıya göre hediye kazanıyorlar hepimiz birni belirleyip ona oy verelimmi ne dersiniz ?
Gondol
Müjde! İstediğiniz oluyor ve "Bol Bol Gondol" yarışmamız yarın başlıyor. Yarın ve her Cuma Facebook sayfamız üzerinden saat 15:00'da soracağımız sorunun doğru yanıtını gondolplastic@gmail.com adresine gönderen ilk 10 kişi, birbirinden kullanışlı Gondol'lar kazanacak. Herkese bol bol şanslar :)
Gondol | Facebook
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
1000 kişi olunca çekiliş varmış kızlarr
OMO Kirlenmek Güzeldir
Bil Bilebilirsen oyunumuzla karşınızdayız! :) Sorduğumuz sorulara doğru yanıt verenler arasından yapılacak çekilişle her hafta 11 kişi bizden Gülben Ergen albümü kazanacak! Sorularımız burada: OMO Kirlenmek Güzeldir - Bil Bilebilirsen | Facebook
Doritos Akademi
“Sosyal medyada ilkokul arkadaşlarınız sabrınızı sınar, ben hayat bilginizi sınıyorum! Akşam 20:00’da https://twitter.com/drsoysalmedya Twitter sayfamı takipte olun, bol hediyeli sınavımı kaçırmayın. Kaçırırsanız tek tek Facebook’ta poke’larım ona göre!” Doç. Dr. Soysal Medya
Yedigün
‎"Christopher Lloyd" doğru cevabını göndererek Burger King’den iki adet Hamburger Menü kazanan üyelerimiz; İsmet Altınışık, Seda Süslü, Zeynep Duran, Cihat Koyuncu, İlkay Uzal ve Melis Aydın'ı kutlarız :)
Yarışmamız yarın da devam ediyor olacak, takipte kalın.:)
Kadınlar Ne İster?
Her hafta sürpriz hediyeler kazanacak 3 kişiden biri olabilirsin! Tek yapman gereken “Sihirli Yüzeyler” uygulamamıza girip kirlenen yüzeyleri temizlemek! Unutmayın 24 Ocak 2012 son gün! Kadınlar Ne İster? - Sihirli Yüzeyler | Facebook
Douglas Parfümeri Türkiye
Ödüllü yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Hala şansınızı denemediyseniz daha fazla zaman kaybetmeden sol taraftaki "Ödüllü Yarışma" tabını kullanarak yarışmaya katılabilirsiniz.İyi şanslar:)
iyi geceler arkadaşlar bugün konuşmuştuk şu dansını craxla işini yapalım artık şu adreste alp isimli dans eden dansçı var ona oy verelim hep birlikte oy verdiğimiz kişi kazanırsa çekilişle oy verenler arasından bizlere hediye veriyorlar...
Dansını craxla!
Peki sana kim güldü?
En çok güldürdüğün arkadaşlarını öğren,
yeni yılda Eti Cin seni oyuncağıyla güldürsün
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook
Yılbaşı Özel Tek Parça Kanvas Saatler-22 Model- GittiGidiyor.com'da #48891883
kgünaydınlar ya kızlar konuyla biraz alakalı biraz alakasız ama sormak istedim size ben almayı düşündümde şurda saat modelleri var çok hoşuma gitti fiyatıda baya uygun ne dersiniz sizce 30*40 çok küçük olurmu ? duvar için
codentry
Aşağıda gördüğünüz Codentry son moda kıyafetler, fiyatı 50 TL'nin altında olan yüzlerce üründen sadece birkaçı! Bu gönderiyi beğenip, 12 Aralık Pazartesi 18:00'e kadar yorum bırakanlar arasından 1 kişiye 50TL'lik hediye çeki gelecek, Codentry mağazalarında özgürce seçim yapacak! Şimdi söyleyin, size en acil ne lazım; gömlek mi, pantolon mu, bluz mu, kazak mı, elbise mi?
Goblen sanatı hangi ülkede, kaçıncı yüzyılda ortaya çıkmıştır? Doğru cevabı geçmiş postlarda bulabilirsiniz. Doğru cevabı yeniyil@bonvagon.com adresine gonderen 16. kişiye goblen yastık Bonvagondan hediye!
cevap 17.yy Fransa arkadaşlar
Home Sweet Home
Kampanyamız başladı... Bu Muhteşem hediyemizi kazanabilmek için yapmanız gereken , formu doldurmak ve başarılı davet sayınızı arttırmak. Günün talihlisi yarın facebook sayfamızda açıklanacaktır. İşte kampanya linki: Home Sweet Home - Kampanya | Facebook
Bugün vizyona giren "Jane Eyre" filminde Jane Eyre rolünü canlandıran oyuncu kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 8., 38., 78., 98., 108. ve 208. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
CEVAP OLARAK BUNU BULDUM(Mia Wasikowska
Eki Görüntüle 304008
Verildi mi, oynadınız mı bilmiyorum ama ben yeni deneyeceğim. Bakalım nasıl bir oyun.
"Her hafta kova kova Bonteler ve oyun sonunda sürpriz dolu bir Yılbaşı Sepeti kazanma şansı yakalamak için sizi Bonte Oyun'a bekliyoruz" demişler.
Bonte Oyun
Edukids
Hediyeyi kazanmak için linke yorum bırakmanız yeterli :)
Edukids | Facebook
açılan linke yorum bırakacaksınız kızlar :)
bu arada benim halaaaa olmadı eticin
Baby2Go Türkiye
Baby2go yılbaşı yarışması önümüzdeki hafta başlıyor. Hem bilginizi sınayacaksınız, hem hediye kazanacaksınız. Detaylar pazartesi günü...
Öncelikle bir durum güncelleyeceksiniz.Sonra bir hesaptan o duruma gülücük işareti olan :) koyacaksınız.Daha sonra şu adrese gideceksiniz.
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook burada gülücük koyan kişi çıkacak.Sonra devam diyeceksinizve adresinizi gireceksiniz.Ama sadece durum güncellemeleri geçerli.1 kişi bile :) koysa yetiyor.6 kişiye gerek yok. Sahte hesaplardan da yapabilirsiniz.Bu kadar :) Deneyin yapamazsanız bana bilgilerinizi verin ben yapayım. :)
Gondol | Facebook
Bol Bol Gondol yarışmamıza 2 saat kaldı! Facebook üzerinden soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk 10 kişi birbirinden kullanışlı Gondollar kazanacak! Tek yapmanız gereken, 15.00'da sorduğumuz sorunun doğru cevabını hızlıca bulmak ve gondolplastic@gmail.com adresine mail atmak...
Privacy Let's Party
‎"Privacy Let’s Party Ritmi Hisset, Durma Dans Et" oyunu ile 02 Aralık - 08 Aralık ödül kazanan yarışmacıların isimleri Ödül Kazananlar sekmesinde açıklanmıştır. Ödül kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz.
Unutmayın, 23 Aralık gününe kadar her gün bir oyun süresince “en fazla sayıda ritmi yakalayan” 1 kişi iPod Shuffle, çekilişle 3 kişi 30 TL değerinde konuşma süresi ve 10 kişi Privacy Let’s Party Hediye Seti kazanmaya devam edecek…
Privacy Let's Party - Ödül Kazananlar | Facebook
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
“Arko Men ile 10 Numara Hafıza” oyunuyla yeni yıl coşkusunu yaşamaya hazır mısın? Sen de hafızana güveniyorsan hemen katıl, Arko Men ürünlerini eşleştir, ödülleri kazanma şansını yakala! Başlamak için ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile 10 Numara Hafıza | Facebook linkini tıkla! Bol şanslar!
ETİ
ETİ ürünlerini adım gibi biliyorum diyenlerden misin? "Bil Bakalım Hangi ETİ" kampanyasına katıl; bilgini göstererek ETİ Hediye Paketi kazanmaya hazır ol!
ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
üfff takıldı bende giremedim
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com
http://www.facebook.com/VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsCom?sk=app_7146470109
dimes
https://www.facebook.com/dimesbahcesi?sk=app_148893695213118
hasbro oyun kulübü
Hasbro Oyun Kulübü - Arkadaşını Tabu'la! | Facebook
dormeo
Facebook'ta Uykusekil | Facebook
NESCAFÉ Gold - Kokusunda Davet Var
Özel MyCafé hediye paketiyle marifetli NESCAFÉ MyCafé makinesine sahip olmak istemez misiniz?
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/NescafeMyCafe
NIVEA FOR MEN Türkiye
Oynaması da kazanması da kolay bol ödüllü “SPORT MACHINE” oyunumuz başladı. Bir tuşa basıp oynayacak, 3 NIVEA FOR MEN ürünü yan yana geldiğinde anında kazanacaksın. Playstation Move ve Logitech Oyun Direksiyonu kazanma şansı da seni bekliyor!
Hemen Tıkla: NIVEA FOR MEN Türkiye - Sport Machine | Facebook
Papilla
Yeni yarışmamız başlamıştır. Yarışma yarın saat 16:00 da sona erecektir. Anketimiz devam ediyor. 10.12.2011 Cumartesi
saat 12:00 de anket sonucuna göre hediyemiz açıklanacaktır. Herkese bol şans.. :)
NOT: HEDİYE KAZANANLAR BİR HAFTA BOYUNCA YARIŞMACI OLAMIYORLAR.
ING Bank Türkiye
Soruları çöz, formu doldur ve 1 iPad, 2 iPhone 4, 10 iPod Shuffle, 25 adet 1 Kadın 1 Erkek DVD seti, 25 adet kulaklıktan birini kazanma şansını kaçırma! ING Bank Türkiye - Üstünden Kazan | Facebook
Mavi Jeans
Haftasonu planlarını yapmaya başladın mı? Bu akşam sana hangi Mavi'n eşlik edecek?
PERLİNA
Twitter kullanıcılarına özel hediye etkinliğimiz başlamıştır. Bugün saat 18.00'da çekilişimiz yapılacaktır. Etkinliğimize katılmak isteyenleri Twitter hesabımıza bekliyoruz..
https://apps.facebook.com/sucuk_tarlasi/index.php
en az hamlede 10 ürün bulmak lazım biraz zor ama şansss
D&R
Siz Ahmet Ümit severler için hazırladığımız soruya yanıt veren ilk 5 kişiye, Ahmet Ümit'in son kitabı hediye.
Ahmet Ümit'in doğum tarihi ve yeri nedir? Sorunun cevabını fanbase@dr.com.tr adresine yollamanızı rica ediyoruz.
D&R | Facebook
görür görmez kopyaladım ama bitmiştir bence ilk 5 kişiyeymiş
Evybaby - Büyük Ödül Kazananlar | Facebook
kızlar evy baby sonuçları açıklanmış katılan varsa baksın
https://www.facebook.com/Ulker?sk=app_296106883734264
ülker haftanın hayranı şeysi..biraz zor..üfff...
viledada kazanamadım..dışardaydım, kardeşimin notebookundan soru bile okunmuyordu..yalandan attım bişeyler..:
Postiga Yayınları
Herkes istediği kitabı okusun diye;
Postiga Yayınlarından Hediye Kitap...
Facebook Sayfamızı 10 Aralık Akşam saat 23:00 kadar beğenenler ve bu iletiyi paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişle 6 kişiye Yayın evimizden Çıkan "istedikleri" bir kitap hediye.
Arkadaşlarınızla paylaşın,onların da kazanmasını sağlayın..
Postiga Yayınları | Facebook
Şimdi sıra sende! Numaranı seç, yeni yıla 1 koli dondurma kazanarak girme şansını yakala!
Dondurmayı Seviyorum - Panda'yla Şansı Yakala | Facebook
https://apps.facebook.com/gtradialturkiye/?referrer=100003085516596 kılzar son 2 gun dıyor ben yenı gordumburda paylasılmıssa gozden kacırmıs oolabılırım bır bakın ıstersenız.
Renault Türkiye
Heyecanın başlamasına 3 günden az bir süre kaldı. Şansını dene, Megane CC Kazan. Belki de şimdi senin sıran!
Ülker
Herkes bu içeriğe ilk yorumu yapmak isteyecek ama bakalım son yorumu yapan kim olacak? :)
Clear Men Türkiye
İşte yüzyılın sorusu; PES mi FIFA mı?
GT Radial Türkiye
Yarışmamızda son 2 gün.Hemen katılın sizde kazanma şansı yakalayın..
Papilla
Evet arkadaşlar günün hediyesi belli oldu :) Bugünün kazananı resimde gördüğünüz PİLAV TENCERESİ nin sahibi olacak :) Herkese bol şans :)
Blade Eau De Toilette
Asla Hız Kesme 3 Yarışması 1. Hafta ödül kazananlarını "AHK3 Ödül Kazananlar" sekmesinden görebilirsiniz.
ASUS Türkiye
Son soru bugün ilerleyen saatlerde gelecek. Batman Arkham City oyununu kazanmak için bu son fırsatı kaçırmak istemiyorsan, soldaki Batman'e ya da ASUS Türkiye - Batman | Facebook adresine tıklayarak kayıt ol ve soruyu bekle. Soruyu sorduğumuzda doğru cevabı ilk sen yaz, ödülü kazan.
Sonysepetim
Günaydın @Sonysepetim takipçileri...
Sonysepetim.com'un kardeş sitesi olan Sportifsepetim.com yeni tasarımıyla yayında.Sizde yenilenen sitemizin yeni facebook sayfasındaki yarışmaya katılarak 30 ödülden birini kazanma şansı yakalayabilirsiniz...
Yarışmaya katılmak için linke tıklayın >> Sportif Sepetim | Facebook
AKER EŞARP
Kadın Gözüyle An’lar Fotoğraf Yarışmamız Başlıyor ! Kadınların seyahatlerinde” objektifinden yansıyan detaylar, şimdi fotoğraf karelerinde yarışacak. Kadın Gözüyle An’lar fotoğraf yarışmamızın bu seferki ana teması SEYAHAT.
Siz de seyahatlerinizde objektifinize takılan en güzel kareyi gönderin ve birbirinden güzel hediyelerden birini kazanma şansı elde edin.
YARIŞMA BAŞLANGIÇ TARİHİ : 19 Aralık 2011 ( Bu tarihe kadar fotoğrafınızı gönderebilirsiniz.)
ÖDÜLLER
- BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ : 1.000 TL’lik Hediye Çeki
- İKİNCİLİK ÖDÜLÜ : 500 TL’lik Hediye Çeki
- ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ : 250 TL’lik Hediye Çeki
Ayrıca ilk üçe giren fotoğraflar ipeğe özel olarak basılıp çerçevelenerek fotoğraf sahibine gönderilecek.
- MANSİYONLAR : ilk üç derecen sonra en yüksek beğeniyi alan 10 fotoğrafın sahibine de beğendikleri marka eşarp hediye edilecek.
- AKER’İN BEĞENDİKLERİ : Takipçilerimizin oylarıyla dereceye giren 13 fotoğrafın haricinde Aker yetkilileri, beğendiği fotoğrafları ayrıca seçebilir. Bu fotoğraf sahiplerine de eşarp hediye edilecektir
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/vVn8MX
Sherlock Holmes: Gölge Oyunları Yarışması - filmlerim.com
◦Bu kampanyadan sadece filmlerim.com üyeleri yararlanabilecektir.
◦Kampanya katılımı 9-16 Aralık tarihleri arasındadır.
◦Hediye kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
◦Hediyeler stoklarla sınırlıdır.
◦Hediye gönderimleri kargo ile yapılacaktır.
Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filminde Mary Morstan’ı canlandırdı, Mrs. Henderson Presents filmindeki performansı için hem London Film Critics Circle Ödüllerinde hem Empire Ödüllerinde En İyi Yeni Oyuncu ödülünü kazanan, ayrıca Pride and Prejudice ve Me and Orson Welles filmlerinde yer alan oyuncu kim?
Kelly Reilly
https://apps.facebook.com/sucuk_tarlasi/
Ajanda'dan okurlarına YENİYIL HEDİYESİ. Bir kişiye, Nili Gümüş Tasarım'dan çok şık bir bileklik ve küpe!...... Çekilişe katılmak için Ajanda'nın sayfasını beğen'in ve bu yazıyı profilinizde paylaşın. Yorum olarak bildirin.....12 Aralık Pazartesi saat 14:00'e kadar çekilişe katılabilirsiniz. Herkese mutlu yıllar dileriz....
Dermoda Dermokozmetik
Değerli Ziyaretçilerimiz,
12-16 Aralık 2011 tarihleri arasındaki çekilişimize sizlere ücretsiz 1 kişi 1 adet 59.00 TL değerinde Bioder 90x60x90 Sıkılaştırıcı & Selülit Giderici kazanacaktır. Bunun için yapmanız gereken aşağıda sizlere belirttiğimiz talepleri eksiksiz yerine getirmenizdir. Çekiliş sonucunda kazanan kişi Facebook sayfamızda yayınlanacaktır.
Çekilişe için gerekli olan işlemleri tamamladıktan sonra doldurdukan sonra hafta içi (Pazartesi-Cuma günleri arasında) 24 saat içinde hediye gönderiminiz gerçekletirilecektir.
Detaylı Bilgi : Hediye Çekilişi - Dermoda Dermokozmetik Ürünleri
Göstermiş olduğunuz ilgi ve bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Dermoda Dermokozmetik Ürünleri
1675 Sok. No:114/1-A Karşıyaka - İZMİR / TÜRKİYE
Telefon : 0232 364 11 79
Fax : 0232 382 71 13
Dermoda Dermokozmetik Ürünleri
Facebook'ta Gün Benim Günüm! | Facebook her 100.kişiye set ödülü
Her Gün Yeni Bir Hediye
Resimdeki ünlü kim? 23:00'a kadar cevap verebilirsiniz. Doğru cevabı ilk veren çift kişilik sinema bileti kazanacak.
Her Gün Yeni Bir Hediye | Facebook
Dido
Sen hala Dido Hızlı Kalem oynamadın mı? Bir sürü arkadaşın bu oyunda yarışıyor, her hafta hediyeler kazanıyor!!!
Dido - Hızlı Kalem | Facebook
Renault Türkiye
Çok özel bir ödül, çok heyecanlı bir yarışma ile yeni haftada sizlerle olacağız. Tüm takipçilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz!
Renault Türkiye - Hedef Megane! | Facebook
Bonus Card
Bonus Sevenler kazanmaya devam ediyor!
Bonus'u Facebook'ta beğenenler ve takip edenler, yarın gerçekleşecek kampanyamıza hazır olun! :)
JUSS
Değerli üyelerimiz,
Çok yakında yeni yarışmamızla sizlere olacağız. Bizi takip etmeye devam edin.
Renault Türkiye
Çok özel bir ödül, çok heyecanlı bir yarışma ile yeni haftada sizlerle olacağız. Tüm takipçilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz!
Renault Türkiye - Hedef Megane! | Facebook
Hediye Dede
Hediye Dede den herkese ücretsiz yılbaşı hediyesi. Hediye Dede sitesindeki oyunu oynayın, 4 hediyeyi bacadan geçirin, çekilişsiz kurasız hediyenizi kazanın... Durmayın hemen onayın!
Yılbaşı Oyunu
Hediye Dede
Hediye Dede den herkese ücretsiz yılbaşı hediyesi. Hediye Dede sitesindeki oyunu oynayın, 4 hediyeyi bacadan geçirin, çekilişsiz kurasız hediyenizi kazanın... Durmayın hemen onayın!
Yılbaşı Oyunu
5 hediyenin 5ini de bacadan içeriye attım ama sonunda bi form çıkıyor kargo ücreti alıcıya aitmiş ya
kargo 6 liraymış. verdikleri hediye güzel ama değmez bence
ilk oynayıştan sonra form her halükarda çıkıyor
büyük çekiliş için
resimlerin ne olduğunu hatırlamalısın kuşkam
olay kremler için önce eve zarf geliyormuş da kimlik fotokobisi yolluyormuşuz daa sonra kremler geliyormuş
diye bir şey duydum
doğru mudur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?