Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar bol hediyeli günler diliyorum herkese eti cin kazananlar listesini bulamıyorum nerede oldugunu bilen varmı?

teşekkürler,,,

bu lipton ne zaman açıklanacak bilen varmı günlerdir cvplıyoruz amaa :44:

soruyu yayınlarken de yazdığı gibi

Lipton
Lipton Soru-Cevap 15 Aralık Perşembe günü sona eriyor. Lipton Çay Paketi kazanan talihlilerden biri olmak için hala şansın var! Hemen uygulamaya gel, soruyu yanıtla. Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook

Yeni Kampanya, Royce'nin en güzel cümlesi ! Kazananlar :

Sukran Umut, Sibel Ortaçavuşlar, Tanju Altintas, Aynur Hakan Mor, Sinem Ümit, Nurtül Tül, Irem Kmpny, Serpil Aslan Berçinli, Aysun Kol Günaydın, Funda Çerkezoğlu, Arzu Dalgiç, Gülşah Uzun, Ali Canlı, Emine Ener, Muhsin Soba.

İletişim ve adres bilgilerinizi "kampanya@roycedrink.com" E-mail Adresimize Göndermeniz Yeterli.

Kazananları Tebrik Ediyoruz :)
Kampanyaya katılan herkese teşekkürler.

"Efsane Geri Döndü” Uygulama Katılım Koşulları

A. Süre
Philips’in kurumsal Facebook hayran sayfası olan Philips Türkiye | Facebook adresinde yer alan ilgili sekmede üzerindeki uygulamaya katılım, 21.11.2011(00:00) - 11.12.2011(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilebilecektir.
kızlar bu dun gece bıtmıs bende bu sabah oynuyordum pekı sonuclar ne zaman acıklanacakmıs bılen varmı ben goremedım ve bu suprgeyı delı gıbı ıstıyourummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…