Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar caramio hesaplara izin vermiş ben tekrar eşim adına face attım beni kabul edin 40 kişiye ulaşmam lazım bir daha denicem
birde eti ile theramed in cevaplarını bileniniz varmı?

Primadan aradılar.
Ücretsiz kargoya vereceklermiş Wenice mağazasında sorun varmış.:26:

=?ISO-8859​-9?Q?Blade ile Asla H=FDz Kesme

Tebrikler!

Facebook Blade Eau De Toilette sayfamızda katılmış olduğunuz ‘Asla Hız Kesme’ oyunu ile bir adet özel kutusunda Blade Parfüm ve Deodorant Seti kazandınız.

Ödülünüzün teslimatı için aşağıda istenen bilgileri eksiksiz doldurarak, bu e-posta’yı en geç 2(iki) iş günü içerisinde yanıtlamanızı rica ediyoruz.

İsim:
Telefon Numarası:
Adres:
arkadaşlar bana böyle bir mail glmiş ben blade oyununa katılmamıştım sanki fake gibi geldi bana
lütfen yardım edin bu maile cevap yazıp yazmayacağıma karar veremedim

Blade in face de duvarına yazıp sor istersen. En güvenlisi bu olur. ? Dilerim kazanmışsındır :)

Avon dan kazandığım Anev Genics im geldi bugün :)

Veet'e yarışma başladıktan 4 dk sonra katıldım bu sefer. Umarım kazanırım..
Vaseline'de yarışma başladıktan 25 dk sonra katıldım. Bakalımm..

Son düzenleme:

Blade Eau De Toilette - AHK3 Ödül Kazananlar | Facebook
burda ismin varmı

Mezun Social Network - Mezun.com, Yenilenen ve Gelişen Yüzü ile Karşınızda!

İşte Mezun.com'un size sunduğu muhteşem hediyeler;
- 1 kişiye Amerika'ya gidiş - dönüş uçak bileti (En çok adette doğru ve mantıklı yorum gönderen kişi bu hediyeyi kazanacaktır.)
- 50 kişiye Green Card çekilişine ücretsiz başvuru hakkı (En çok adette doğru ve mantıklı yorum gönderenler arasından ilk 50 kişi Mezun greencard'dan Green Card çekilişine ücretsiz başvuru hakkı kazanacaktır.)
- 50 kişiye Alo811'den bedava yurtiçi / yurtdışı görüşme süresi (En çok adette doğru ve mantıklı yorum gönderenler arasından ikinci 50 kişi yurtiçi ve yurtdışı yarım saat görüşme süresi kazanacaktır.)
- 10 kişiye sinema bileti (Her hafta en çok adette doğru ve mantıklı yorum gönderen ilk iki kişi, toplam 10 kişi sinema bileti kazanacaktır.)

DASK
Sevgili DASK sayfası üyeleri, Arkadaş Kulesi oyunumuz başladı! Oyunda en yüksek puanı alan kişi iPad 2 kazanıyor! DASK - DASK Arkadaş Kulesi | Facebook

Artlimits
artlimits, takipçilerine yılbaşı hediyeleri sunmaya devam ediyor. İşte arlimits'den 50 TL değerinde e-hediye kart kazanma şansı!

Sorumuzun doğru yanıtını i@artlimits.com adresine gönderen 1., 5. ve 10. takipçilerimiz 50 TL değerinde e-hediye kart kazanacak. Artık biliyorsunuz, doğru yanıt için www.artlimits.com'u ziyaret etmeniz yeterli.

"artlimits sanatçılarından Michael Schlegel'ın Türkiye'de çekim yaptığı bölgelerden ikisi nedir?"

https://www.facebook.com/MedicalParkHG

Medical Park Facebook Slogan Yarışması - 2 Başlıyor!

Verilen konuyla ilgili en çok "Beğeni(Like)" alan sloganı üretin,
2 kişilik Galatasaray Medical Park - Union Olimpija maçı bileti,
İmzalı Felipe Melo forması,
Ücretsiz check-up'ları kazanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…