Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ıyı gecler kızlar buugn bubchen den kazandıgım set ve denedımbılıyorumdan prıma bez geldı 4 adet bezlerı hangı ara kazandım anlamadım heeee bır de bubchen geldıgınde kargo parası bıze aıtmıss yaa 4 tl şaşırrrdımmm

ben mutlaka ulaşmaya çalışıyorum kazananıma blogumda.. belli süre..
kötü olmuş baby

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çeyizimde mutfak önlüğüm eksik tüh :)) işte olmasaydım katılırdım..

günaydın kızlarr..benide alıştırdınız ya bu konuya helal olsun..
apikoğlunun oyununu şimdi yaptım..tebrikler oyunu tamamladınız diyor..ama bilgilerime dair bişi almıyor..mecbur devammı edicem hep böyle:))

Günaydın kızlar.. Dün giremedim bazı sorunlar vardı coşkun et mailinize 50 lira gönderiyor sayfasına üye olup kart numarası girmeden sipariş veriyorsunuz istediğiniz ürünü.. Havale ile online sipariş girişim oldu pazartesi yollayacaklarmış. istanbul içindeyse eğer kazanan çek yolluyorlar..<

kızlar Günaydın

2 aydır ilk hediyemi kazandım çok sevindim.veet hediye sepeti.

daha önce kazanan varmı nasıl sepet tatmin edicimi birde hangi kargo ile geliyor?

hepinize bol hediyeli günler

camasirim.com
Çamaşırım.com "Korse Kampanyası" ,
Aşağıda linki verilen korselerden 1 tanesi kampanya hediyemiz olacaktır.

Kampanya şartlarımız; Bu postu (vieoyu) "Beğenmek" ve "Paylaşmak" .

Form Easy Yksek Bel ekillendirici Slip Korse
Form Easy Yksek Bel Uzun Paa ekillendirici Korse
Form Easy Dk Bel ekillendirici Paal Korse
Form Easy Etek Korse
Form Easy Dk Bel Vcut ekillendirici Korse

İlgili şartları yerine getiren kişiler arasından yapılan çekiliş sonucu seçilen bir kişiye yukarıdaki linklerden seçtiği bir korse hediye verilecektir.

Kampanya 20 Ocak Cuma günü sona erecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…