bona sera eşarpları
yeni kampanyamız az sonra başlıyor arkadaşlar
https://www.facebook.com/bonaseraesarp
berna çok ilginç bir sloganla katıldım ama beğendirmek konusunda pek iyi değilimdir kazanamayacağım sanırım ama olsun:)
Yarışmada biri önde gidiyor ama komik olan ,bona sera eşerbın adını, bora sera olarak yazmış!!! Bide önde gidiyor. Işte her yerde dayın olcak yoksa bu işler zor...:)
şans bu canım belli olmaz sonunda çekiliş var
Canım mamanın skt tarihi uzun mu bende bekliyorum da yeğenime vericem şubatta doğucak :)
mrb bebeğim için hangi sitelerden numune isteyebilirim arkadaşlar
sevfurkereym canım bse sorcam sana benmde milupa paketiim gelmedi epeyyy zaman oldu. nereye mail attın sen bende hamileyim paketini istedim martta bebek geliyo ee bunlar ne zaman yollycaklar :S bende bi sorim bakımmm kendi sitesinden sordum sallayıp cvp veren yok
kızlar Günaydın
2 aydır ilk hediyemi kazandım çok sevindim.veet hediye sepeti.
daha önce kazanan varmı nasıl sepet tatmin edicimi birde hangi kargo ile geliyor?
hepinize bol hediyeli günler
doğru cvbı bulsaydım katılacaktım bende ama tek bi hesabım var katılamadım İNŞALLAH kazanrsın:)Şu pony den doğacak kızım için kazanmayı çok istiyorum
bakalım salladım soruları 3-4 hesaptan farklı farklı cevaplar verdim inşallah kızımın kısmetine kazanırım biraz geç gönderdim ama kısmet artık :26:
primadan , İLK HEDİYEM linkinden isteyebilirsin canım birsürü şey geliyor ;
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook
ayrıca ülker hero baby var , burdanda yandaki ÜYELİK-CEP MESAJ yerinden formu doldurunca , alttaki numune kutucuğunuda tıklaman gerekiyor ,
Ülker Hero Baby - Üyelik - Cep Mesaj | Facebook
birde milupa var, sitelerine üye olunca geliyor canım
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Hamileyim
Ama hemen bekleme , yani ürünlerin gelmesi ayları buluyor bilgin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?