kızlar yakaladınyakaladın. comda paranız birikiyormu.
beğenen olduğu halde benim hesabımda para falan birikmiyor.
bunu duvarlarına defalarca yazdım ve yorumlarım hep silindi. üstüne üstlük sayfa beğenimde iptal edildi.
üstüne birde yorup yapma engeli koyulmuş..... yorum falan yapamıyorum artık.
diğer hesabımdan girdim yazdım gene duvarlarına. bakalım yine sileceklermi yorumumu.
resmen insanları kandırylr yaa. sinir oldum.
çok rahatsızdım hastanedeydim ameliyat oldum vs o tarz bişiler deseydin ya :S
ben mutlaka ulaşmaya çalışıyorum kazananıma blogumda.. belli süre..
kötü olmuş baby
inanmıyorum bu kadar adilik olmaz yani hemen bakcam face sayfasına
kızlar yakaladınyakaladın. comda paranız birikiyormu.
beğenen olduğu halde benim hesabımda para falan birikmiyor.
bunu duvarlarına defalarca yazdım ve yorumlarım hep silindi. üstüne üstlük sayfa beğenimde iptal edildi.
üstüne birde yorup yapma engeli koyulmuş..... yorum falan yapamıyorum artık.
diğer hesabımdan girdim yazdım gene duvarlarına. bakalım yine sileceklermi yorumumu.
resmen insanları kandırylr yaa. sinir oldum.
bende daha önce arkadasımı üye yaptım alişveriş yapınca 5 lira yüklenecegi yazıyodu oda 2 kez alışveriş yaptı bana yüklenen bişey olmadı bende sayfaya yazdım hemen silmişler hiç ilgilenmiyolar o paralarda işe yaramaz bence
şu 20 tl bedava gecesi aldığım eşyalar yola çıkmışş ne çabuk
trendyoldan ilk paketim geldi hadisenin bileziğini almıştım tasma gibi kocaman bişey,boynuma taksam anca yaniiihiç resimdeki gibi deil..geri gönderiyim bari
adiliktende öte bu..
hadi madem yorumlarımı siliyosunuz ne diye yorum yapmama engel ve beğenimi iptal ediyosunuz. kötü birşeyde yazmamıştım halbuki. sadece para birikmiyor ilgilenin yazmıştım.
diğer hesaplarıma davet gönerip uygulamayı beğendim hiçbiri görünmüyor. sadece benim dışımda 2 kişinin beğenisi görünyr. bütün listeme davet gönderdim biriken 3,63 tl
sayfa beğenisi toplamak için yapılmış bir şey bu valla
Kargo ücretleri onlaramı ait ?
milupanın evet , ülkerden bana gelmedi , prima ise mağzadan alınca kargo yok ama eve istersek 5 lira canım
Ben ülkere yaptım bir tek ama umarım kargo ücreti olmaz :26: İstemicem varsa kargo ücreti, geri yollıcam.
ülkerden benimki biraz önce geldi herobaby paketi yurtiçi kargoyla geliyor ücret falan yok bir kutu kaşık maması ki zaten kullanıyorum 6.00 tl bebe bisküvisi 1.50 tl ve kavanoz maması o da 1 tl çok güzel özenli bi kutuda geliyor karton ama özenmişler çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?