Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yakaladınyakaladın. comda paranız birikiyormu.
beğenen olduğu halde benim hesabımda para falan birikmiyor.
bunu duvarlarına defalarca yazdım ve yorumlarım hep silindi. üstüne üstlük sayfa beğenimde iptal edildi.
üstüne birde yorup yapma engeli koyulmuş..... yorum falan yapamıyorum artık.
diğer hesabımdan girdim yazdım gene duvarlarına. bakalım yine sileceklermi yorumumu.
resmen insanları kandırylr yaa. sinir oldum.

inanmıyorum bu kadar adilik olmaz yani hemen bakcam face sayfasına

inanmıyorum bu kadar adilik olmaz yani hemen bakcam face sayfasına

adiliktende öte bu..
hadi madem yorumlarımı siliyosunuz ne diye yorum yapmama engel ve beğenimi iptal ediyosunuz. kötü birşeyde yazmamıştım halbuki. sadece para birikmiyor ilgilenin yazmıştım.
diğer hesaplarıma davet gönerip uygulamayı beğendim hiçbiri görünmüyor. sadece benim dışımda 2 kişinin beğenisi görünyr. bütün listeme davet gönderdim biriken 3,63 tl

sayfa beğenisi toplamak için yapılmış bir şey bu valla

bende daha önce arkadasımı üye yaptım alişveriş yapınca 5 lira yüklenecegi yazıyodu oda 2 kez alışveriş yaptı bana yüklenen bişey olmadı bende sayfaya yazdım hemen silmişler hiç ilgilenmiyolar o paralarda işe yaramaz bence

trendyoldan ilk paketim geldi hadisenin bileziğini almıştım tasma gibi kocaman bişey,boynuma taksam anca yaniii hiç resimdeki gibi deil..geri gönderiyim bari

aynen cnm. onların verecekleri üç kuruş paraya kalmadık.onların olsun paraları. ama insanları da aptal yerinede koymasınlar

trendyoldan ilk paketim geldi hadisenin bileziğini almıştım tasma gibi kocaman bişey,boynuma taksam anca yaniii hiç resimdeki gibi deil..geri gönderiyim bari

canım ya birşey soracağım geri yollayınca yerine birşey alabiliyormusun tekrar.ve nasıl geri yolluyorsun

Arkadaş Haritası adlı yarışmamıza katılım, 22.01.2012 tarihine kadar devam edecektir. Yarışma bitiminde kazananlar açıklanacak ve hediye gönderimleri başlatılacaktır.Teşekkürle​r

Ayın 22 sinden sonra bekleyelim bakalım

canım ordan para birikmesi için davet yolladığın kişinin daha önce kimsenin davetini kabul etmemesi gerekiyo,daveti kabul edince sayfayı beğenicek,uygulamaya izin ver diyecek ve kumbaramı görüntüle diyecek..ancak öyle yükleniyor para.ben kaç gün uğraştım 9 liram oldu.davet yolladıklarım hep daha önceden başkasının davetini kabul ettikleri için geçerli olmuyo maalesef...
Ama yaptıklarıda büyük terbiyesizlik tabii o ayrı..

bazı sayfalar cidden belirli bi kitleyi yakalayınca cıvıtıyo.bende geçen nestleye yazdım 2012 keyifli hediyeler ne zaman dağıtımabaşlayacak die cevap vermediği gibi yorumumuda silmiş sanki küfür ettim.

Ben ülkere yaptım bir tek ama umarım kargo ücreti olmaz :26: İstemicem varsa kargo ücreti, geri yollıcam.

ülkerden benimki biraz önce geldi herobaby paketi yurtiçi kargoyla geliyor ücret falan yok bir kutu kaşık maması ki zaten kullanıyorum 6.00 tl bebe bisküvisi 1.50 tl ve kavanoz maması o da 1 tl çok güzel özenli bi kutuda geliyor karton ama özenmişler çok mutlu oldum.

Kimlik vs. soruyorlarmı canım? Yada bebek olup olmadığını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…