Kimlik vs. soruyorlarmı canım? Yada bebek olup olmadığını ?
tebrikler canım.bende daha önce kazandım ama tüy dökücü pek kullanmadığımdan çok tatmin edici bulmadım.tüy dökücü sprey,tüy dökücü krem,ve ağda bantları vardı.maddi değeri yüksek şeyler ama.MNG ile geliyor...
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. merak ediyordum.
görmemişin bir hediyesi olmuş.................:))
Kimlik vs. soruyorlarmı canım? Yada bebek olup olmadığını ?
haydi hep beraber yoğunlaşıp dua edelim , bu gece trendyol çek gecesi olsun :)
bakın bunlar biziz , hep beraber koyun koyuna
bakın bunlar biziz , hep beraber koyun koyuna [/QU
bu çekler indirim çekimi oluyo yoksa bedava çek mi:44::44::44::44:
bazı sayfalar cidden belirli bi kitleyi yakalayınca cıvıtıyo.bende geçen nestleye yazdım 2012 keyifli hediyeler ne zaman dağıtımabaşlayacak die cevap vermediği gibi yorumumuda silmiş sanki küfür ettim.
canım trendyol gecesi günleri belli zaten pazar ve çarşamba oldu hep yanılmıyorsam ben de yarını bekliyorum hem hediye çeklerimi hem tv kodunu hem de doğum günümü yarın yaptım doğum günü çeki veriyorsa onu kullanıp çanta vs almayı planlıyorum
bakın bunlar biziz , hep beraber koyun koyuna [/QU
bu çekler indirim çekimi oluyo yoksa bedava çek mi:44::44::44::44:
20 liralık çek oluyor canım , mesela 20 liralık bişey alıyorsun , sadece 5 lira kargo ödüyorsun alıyorsun :))
bende kazanmıştım nestleden.geçen hafta geldi benim hediyem. 2 pk çikolata ve çikolatam diye bir kitapcık.içinde çikolata ile yapılan tarifler falan var.
Yeşilist yeni yıl çekilişinin sonuçları az önce belli oldu. Yaptığımız çekiliş sonucunda bizden sürpriz yeni yıl hediyeleri kazanan okuyucularımız şöyle.
Hatice Gür
Osman Tayyar
Berke Tuzcu
Ebru Sağlam
Nihal Can
Meltem Menekşe
Savaş Köroğlu
Esra Hoşgör
Hacer Şenyaka
Nural Demirseren
Serap Dereli
Onur Karay
Seda Beril
Gönül Hasanusta
Rükiye Arslan
Arzu Baykaya
İnciser Gök
Gizem Arpacıoğlu
Ece Çam
Nazlı Tosun
Kazanan üyelerimizi kutlar, iletişim bilgilerini info[at]yesilist.com'a göndermelerini rica ederiz.
Mutlu yıllar :)
Tşk cnm bilgi için..İyiymiş:118::118:20 liralık çek oluyor canım , mesela 20 liralık bişey alıyorsun , sadece 5 lira kargo ödüyorsun alıyorsun :))
Tşk cnm bilgi için..İyiymiş:118::118:
evet canım baya iyi , hatta bizler şöyle yapıyoruz mesela , arkadaş davet edince alışverişten 10 lira çek geliyor ya , başka hesaplar açıp , ana adresimizden bu hesapları davet ediyoruz trendyola, sonra onlardan tek tek alışveriş yapıyoruz ve 10 liralı çek geliyor onlardanda :)))
evet canım baya iyi , hatta bizler şöyle yapıyoruz mesela , arkadaş davet edince alışverişten 10 lira çek geliyor ya , başka hesaplar açıp , ana adresimizden bu hesapları davet ediyoruz trendyola, sonra onlardan tek tek alışveriş yapıyoruz ve 10 liralı çek geliyor onlardanda :)))
benimde var 2 tane öyle hesap demin gönderdim..Akıllı hatunlarız vesselam :103::103::103:
benimde var 2 tane öyle hesap demin gönderdim..Akıllı hatunlarız vesselam :103::103::103:
oh iyi yaptın , gelsin hediye çekleri gelsin yeni ciciler
canım bi kere c teside olmuştu , o yüzden umutluyum :)))
trendyol olacakmı ki bugün reklam gören oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?