Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. merak ediyordum.
görmemişin bir hediyesi olmuş.................:))

Kimlik vs. soruyorlarmı canım? Yada bebek olup olmadığını ?

yurtiçi kargo mutlaka kimlik ya da tc alıyor adam artık tanıyor beni yine de tc aldı bi kere bilmiyorum demiştim tamam demişti. bebek sormuyor kızzz ayyyy güldürdün beni yalnız bebek yoksa ne yapacaksın mamayı :26:

haydi hep beraber yoğunlaşıp dua edelim , bu gece trendyol çek gecesi olsun :)

bakın bunlar biziz , hep beraber koyun koyuna

haydi hep beraber yoğunlaşıp dua edelim , bu gece trendyol çek gecesi olsun :)

bakın bunlar biziz , hep beraber koyun koyuna

canım trendyol gecesi günleri belli zaten pazar ve çarşamba oldu hep yanılmıyorsam ben de yarını bekliyorum hem hediye çeklerimi hem tv kodunu hem de doğum günümü yarın yaptım doğum günü çeki veriyorsa onu kullanıp çanta vs almayı planlıyorum

Son düzenleme:
bazı sayfalar cidden belirli bi kitleyi yakalayınca cıvıtıyo.bende geçen nestleye yazdım 2012 keyifli hediyeler ne zaman dağıtımabaşlayacak die cevap vermediği gibi yorumumuda silmiş sanki küfür ettim.

bende kazanmıştım nestleden.geçen hafta geldi benim hediyem. 2 pk çikolata ve çikolatam diye bir kitapcık.içinde çikolata ile yapılan tarifler falan var.

Yeşilist yeni yıl çekilişinin sonuçları az önce belli oldu. Yaptığımız çekiliş sonucunda bizden sürpriz yeni yıl hediyeleri kazanan okuyucularımız şöyle.

Hatice Gür

Osman Tayyar

Berke Tuzcu

Ebru Sağlam

Nihal Can

Meltem Menekşe

Savaş Köroğlu

Esra Hoşgör

Hacer Şenyaka

Nural Demirseren

Serap Dereli

Onur Karay

Seda Beril

Gönül Hasanusta

Rükiye Arslan

Arzu Baykaya

İnciser Gök

Gizem Arpacıoğlu

Ece Çam

Nazlı Tosun

Kazanan üyelerimizi kutlar, iletişim bilgilerini info[at]yesilist.com'a göndermelerini rica ederiz.

Mutlu yıllar :)

canım bi kere c teside olmuştu , o yüzden umutluyum :)))

tebrikler

LİLAKUTUM yola çıkmışşşşşşş , p tesi bende olur sanırım , oyy çok heycanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…