mrb kızlar bugün sharinden kazandıgım çamasır geldi ama eksik üst sadece bende aradım beni aayan noyu kadın dedi ki pazartesi arayın ama öle sey olurmu sonucta alt-üst takımdı sizce dogrumu gönderdiler :26:
catal bıcak takımı hangı marka daha ıyı
merhaba hanımlar
ya bi kampanya vermiş arkadaşımız sağolsun ama çeyiz sandığını aradım facebookta bulamadım bilen varsa versin
merhaba hanımlar
ya bi kampanya vermiş arkadaşımız sağolsun ama çeyiz sandığını aradım facebookta bulamadım bilen varsa versin
sen onu bana gönder bakayım bi deneyeyim ondan sonra kararımı verir buraya yazarım
ayyy kızlarr cok güldüm yaaaSharin
Bu hafta sayfamızı BEĞENENLERDEN 2 Kişiye,PAYLAŞANLARDAN 2 Kişiye birer adet SHARIN ürünlerinden HEDİYE ediyoruz.
NOT: Hediye ürünlerin değeri 30 TL yi geçmez. Ürünlerin kargo bedeli SHARIN tarafından ödenecektir.
Bu hafta, katılım için son gün 08 OCAK 2012 Pazar
tek ürün anladım ben olsun be bize o da yok pazen dona devam ediyikkk
Bazı resimlerde takım olarak gözüküyor fakat tek parça
sanırım sende onlardan birini beğendin ve istedin.
galiba karışıklık bundan ibaret :26:
YARIŞMA RESMİ - ÖZEL TASARIM MUTFAK ÖNLÜĞÜ
Merhaba Arkadaşlar çok güzel bir yarışmamız var , Yapmanız gerekenler çok basit
1 - Yarışmamızı ve sayfamızı duvarınızda paylaşmanız
2 Paylaşmış olduğumuz linklerdeki her iki sayfayıda beğenmeniz
Herkese Dair | Facebook
MODAMLA | Facebook
3 - Sayfaları beğendikten sonra bu fotoğrafın altına (RESMİ TIKLAYIN ÖYLE YAZIN) katıldım yazıp adınızı ve soyadınız yazmanız yeterli
Yarışma kurallarını yerine getiren 1 arkadaşımıza resimdeki özel tasarım mutfak önlüğümüz çekilişle verilecektir .Yarışmamız 20/Ocak/2012 ( saat 24:00) tarihinde sona erecektir . Kolay gelsin arkadaşlar
Sayfanın beğenileri tek tek incelenecektir
Ekleyen: ÇEYİZ SANDIĞI
https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...VirüsVirüsVirüs/ÇEYİZ-SANDIĞI/168916886498889
bumu canım dün eklemiştim ben
hımm canım valla bana e-mailde takım olarak göndermişlerdi resimdekini yollucaz diye ondan aslında sasırdımayyy kargocu düşürmesin gelirken dicem ama bilemedim şimdi
hakkaten haaakargocu acaba poşeti açtı hoşuna gittide eşine mi götürdü ki Gecikmiş yılbaşı hediyesi olaraktan
ayyy biri yardım etsin
hakkaten haaakargocu acaba poşeti açtı hoşuna gittide eşine mi götürdü ki Gecikmiş yılbaşı hediyesi olaraktan
facede çeyiz sandığı yazsana canım
linki verdirtmiyor nedense
biz en iyisi hayalgücünüz nereye kadar gider yarışmasına katılalım baktım da fena değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?