Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mrb kızlar bugün sharinden kazandıgım çamasır geldi ama eksik üst sadece bende aradım beni aayan noyu kadın dedi ki pazartesi arayın ama öle sey olurmu sonucta alt-üst takımdı sizce dogrumu gönderdiler :26:

sen onu bana gönder bakayım bi deneyeyim ondan sonra kararımı verir buraya yazarım

Sharin
Bu hafta sayfamızı BEĞENENLERDEN 2 Kişiye,PAYLAŞANLARDAN 2 Kişiye birer adet SHARIN ürünlerinden HEDİYE ediyoruz.
NOT: Hediye ürünlerin değeri 30 TL yi geçmez. Ürünlerin kargo bedeli SHARIN tarafından ödenecektir.
Bu hafta, katılım için son gün 08 OCAK 2012 Pazar

tek ürün anladım ben olsun be bize o da yok pazen dona devam ediyikkk

Bazı resimlerde takım olarak gözüküyor fakat tek parça
sanırım sende onlardan birini beğendin ve istedin.
galiba karışıklık bundan ibaret :26:

merhaba hanımlar
ya bi kampanya vermiş arkadaşımız sağolsun ama çeyiz sandığını aradım facebookta bulamadım bilen varsa versin

Ottomanice.com
Sloganını seç ve toplam 250 TL değerinde hediye çeklerinden biri senin olsun! Son gün 31 Ocak!!

merhaba hanımlar
ya bi kampanya vermiş arkadaşımız sağolsun ama çeyiz sandığını aradım facebookta bulamadım bilen varsa versin

linki buldum ama virüs diye yazıyor çıkmıyor

Son düzenleme:
merhaba hanımlar

YARIŞMA RESMİ - ÖZEL TASARIM MUTFAK ÖNLÜĞÜ
Merhaba Arkadaşlar çok güzel bir yarışmamız var , Yapmanız gerekenler çok basit
1 - Yarışmamızı ve sayfamızı duvarınızda paylaşmanız

2 Paylaşmış olduğumuz linklerdeki her iki sayfayıda beğenmeniz

Herkese Dair | Facebook

MODAMLA | Facebook

3 - Sayfaları beğendikten sonra bu fotoğrafın altına (RESMİ TIKLAYIN ÖYLE YAZIN) katıldım yazıp adınızı ve soyadınız yazmanız yeterli

Yarışma kurallarını yerine getiren 1 arkadaşımıza resimdeki özel tasarım mutfak önlüğümüz çekilişle verilecektir .Yarışmamız 20/Ocak/2012 ( saat 24:00) tarihinde sona erecektir . Kolay gelsin arkadaşlar

Sayfanın beğenileri tek tek incelenecektir
Ekleyen: ÇEYİZ SANDIĞI

https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...VirüsVirüsVirüs/ÇEYİZ-SANDIĞI/168916886498889

bumu canım dün eklemiştim ben

Son düzenleme:
sen onu bana gönder bakayım bi deneyeyim ondan sonra kararımı verir buraya yazarım

ayyy kızlarr cok güldüm yaaa en güzelleri sizin olsun bebeklerim inanınki bende ilk defa bu tarz bişi kazandımmm çok sasırdım bi arkadas sölemişti hatta
Bazı resimlerde takım olarak gözüküyor fakat tek parça
sanırım sende onlardan birini beğendin ve istedin.
galiba karışıklık bundan ibaret :26:

hımm canım valla bana e-mailde takım olarak göndermişlerdi resimdekini yollucaz diye ondan aslında sasırdım ayyy kargocu düşürmesin gelirken dicem ama bilemedim şimdi

ayyy biri yardım etsin

hımm canım valla bana e-mailde takım olarak göndermişlerdi resimdekini yollucaz diye ondan aslında sasırdım ayyy kargocu düşürmesin gelirken dicem ama bilemedim şimdi

hakkaten haaa kargocu acaba poşeti açtı hoşuna gittide eşine mi götürdü ki Gecikmiş yılbaşı hediyesi olaraktan

hakkaten haaa kargocu acaba poşeti açtı hoşuna gittide eşine mi götürdü ki Gecikmiş yılbaşı hediyesi olaraktan

ayyy merakılam kuzum yaa öldürdün gülmekten valla sen cok yasa emi aslında acarken süphelendim cünkü sanki acık gibiydi bi tarafı ama yinde günah almak istemem o yüzden pazartesiyi bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…