Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ofsss karnıma agrı gırdı gulmekten allah senı ne yapmasınnn pazen don

doğurdum içerde uyuyo dersin kargocu girip bakayım demez ya

Ben daha evli bile değilim kızlar daha Kuzenim için istedim annemin adına form doldurup. 1 tane öyle hamile olanlara sadece yollanan hediyeli birşey vardıda bayada soruyolardı hamilelikle ilgili hamile değilmi hamilemi gibilernden. Ondan sordum

canımm sadece arıolar ne zaman tahmini dogumunuz diolar sende su gün diosun tamam diolar yolluyolar ama ben bu defa su tupperlarını hiç begenmedim bide zıbın ve önlük felanda yoktu anlaşmayı bozşmuşlar sanırım wenice bizde sans yok zaten ben ogluma hep wenice'ten alışveriş yapıyorum çek olsaydı işime yarardı en azından neyse artık başka bahara kaldı

melike_ecesuu özel mesajların dolmuş bacım mesaj atamıyom silermisin sana zahmet

Tesettür Marka
Tesettür Marka Sevgili takipcilerimiz 3.yarışma kampanyamız sizlerle sayfamıza arkadaşlarınızı davet edin kazanın!

29 ocak günü saat 19.00'a kadar sol menüde bulunan davet et uygulamasıyla en az 20 arkadaşınıza sayfamızı önerin daha önce beğeni listemizde yer almamış her 20 arkadaşınız için 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız.1 kişi birden fazla çekiliş hakkı kazanabilir.

Mailinizde 20 arkadaşınızın ad,soyad ve facebook adres linki ile birlikte kendinizin (ad,soyad,telefon numarasınızı) yazmayı unutmayınız.

Çekiliş sonunda 2 kişiye sitemizi ziyaret edip beğendiği yeni sezon armine veya sarar eşarp hediye edeceğiz. Mailinizi kampanya@tesetturmarka.com’a gönderebilir ve çekilişe katılabilirsiniz.

https://www.facebook.com/tesetturmarka

bende evli değilim ki :) ablam hamile , onun için başvurup duruyorum , sordukları bilgilerede , doğacak yeğenimin bilgilerini söylüyorum tahmini doğum tarihi , cinsiyet vb :)

kızlarrr
denedimbiliyorum a üye olayım dedim referans kodu istiyor nasıl olacak kodsuz olmaz mı?

kodsuz olduu

Son düzenleme:
kızlarrr
denedimbiliyorum a üye olayım dedim referans kodu istiyor nasıl olacak kodsuz olmaz mı?

kodsuz olduu

canım bende oraya üye oluyum dedim forumda görünce ama bi baktım ki zaten üyeyim
bikaç kere yorum yapmışım ürünlere ama bana ordan gelen giden olmadı bende mesaj yazdım ya gönderin ürünlerimi ya da silin bilgilerimi diye şimdi beklemedeyim bakalım ne diyecekler http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif

teşekkürler açıklama için ben de bugün burada bi arkadaşa bebek bezi gelmiş ben de bakınmak istedim neymiş diye bebek anketlerini doldurdum kısmet artık

herkeslere iyi gecelr ... yarın inşallah trendyolu boşaltırız tv kodu verirlerse...

amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
gönlüm trendyolda

anammmm

coskun et seceremi ortaya dökmüşş yuhhh yaniii.... bi bedenimi yazmamış olurda bu kadar acemilik olur mu ya iyi ki tc istemediler biz de güvendik verdik bilgileri ayyyy bi dakika ya online siteye üye olurken tc yi verdik anamm o nuda paylaşır bu angutlarr

National Geographic Channel Türkiye
‎2012 takvimin yine Nat Geo’dan olsun!

Yarışmamız çok yakında başlıyor.

https://www.facebook.com/natgeotvturkiye?sk=wall

o uygulamada ben sqdece ilk 5000e egirip ufak tefek hediyelerfi almak için kayıt oldum ona buna kabul ettrmedim
siz nasıl yaptınız gelir mi acep?

Ben ülkere yaptım bir tek ama umarım kargo ücreti olmaz :26: İstemicem varsa kargo ücreti, geri yollıcam.
primadan da kargo şubesinden almayı seçince ücrertsiz almıştım ben

wenice battı canın ondan bozmak zorunda kaldılar ama bana geldi önlük bere zıbın

kızlar nerde coşkun et kazannları ben nye görmyrm

yasmin 89 sen boşuna 50 tlden kargo prası için mktar ayırmışın firmaya aitmiş kargo öyle yazmışlar sayfalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…