Sharin
Bu hafta sayfamızı BEĞENENLERDEN 2 Kişiye,PAYLAŞANLARDAN 2 Kişiye birer adet SHARIN ürünlerinden HEDİYE ediyoruz.
NOT: Hediye ürünlerin değeri 30 TL yi geçmez. Ürünlerin kargo bedeli SHARIN tarafından ödenecektir.
Bu hafta, katılım için son gün 08 OCAK 2012 Pazar
tek ürün anladım ben olsun be bize o da yok pazen dona devam ediyikkk
doğurdum içerde uyuyo dersin kargocu girip bakayım demez ya
yurtiçi kargo mutlaka kimlik ya da tc alıyor adam artık tanıyor beni yine de tc aldı bi kere bilmiyorum demiştim tamam demişti. bebek sormuyor kızzz ayyyy güldürdün beni yalnız bebek yoksa ne yapacaksın mamayı :26:
Ben daha evli bile değilim kızlar dahaKuzenim için istedim annemin adına form doldurup. 1 tane öyle hamile olanlara sadece yollanan hediyeli birşey vardıda bayada soruyolardı hamilelikle ilgili hamile değilmi hamilemi gibilernden. Ondan sordum
Ben daha evli bile değilim kızlar dahaKuzenim için istedim annemin adına form doldurup. 1 tane öyle hamile olanlara sadece yollanan hediyeli birşey vardıda bayada soruyolardı hamilelikle ilgili hamile değilmi hamilemi gibilernden. Ondan sordum
vallaaa canımm al benden de okadaaaabiz en iyisi hayalgücünüz nereye kadar gider yarışmasına katılalım baktım da fena değiliz
linki var mı canımaçık ara birinci olurum kesin
kızlarrr
denedimbiliyorum a üye olayım dedim referans kodu istiyor nasıl olacak kodsuz olmaz mı?
kodsuz olduu
canım bende oraya üye oluyum dedim forumda görünce ama bi baktım ki zaten üyeyim
bikaç kere yorum yapmışım ürünlere ama bana ordan gelen giden olmadı bende mesaj yazdım ya gönderin ürünlerimi ya da silin bilgilerimi diye şimdi beklemedeyim bakalım ne diyecekler http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
teşekkürler açıklama için ben de bugün burada bi arkadaşa bebek bezi gelmiş ben de bakınmak istedim neymiş diye bebek anketlerini doldurdum kısmet artık
herkeslere iyi gecelr ... yarın inşallah trendyolu boşaltırız tv kodu verirlerse...
coşkun kazananlar açıklanmışş
Saçmalığın bukadarı numaralar ve mailler açıkca yazılmış.
Saçmalığın bukadarı numaralar ve mailler açıkca yazılmış.
National Geographic Channel Türkiye
‎2012 takvimin yine Nat Geodan olsun!
Yarışmamız çok yakında başlıyor.
https://www.facebook.com/natgeotvturkiye?sk=wall
o uygulamada ben sqdece ilk 5000e egirip ufak tefek hediyelerfi almak için kayıt oldum ona buna kabul ettrmedimArkadaş Haritası adlı yarışmamıza katılım, 22.01.2012 tarihine kadar devam edecektir. Yarışma bitiminde kazananlar açıklanacak ve hediye gönderimleri başlatılacaktır.Teşekkürle​r
Ayın 22 sinden sonra bekleyelim bakalım
primadan da kargo şubesinden almayı seçince ücrertsiz almıştım benBen ülkere yaptım bir tek ama umarım kargo ücreti olmaz :26: İstemicem varsa kargo ücreti, geri yollıcam.
wenice battı canın ondan bozmak zorunda kaldılar ama bana geldi önlük bere zıbıncanımm sadece arıolar ne zaman tahmini dogumunuz diolar sende su gün diosun tamam diolar yolluyolar ama ben bu defa su tupperlarını hiç begenmedimbide zıbın ve önlük felanda yoktu anlaşmayı bozşmuşlar sanırım wenice bizde sans yok zaten ben ogluma hep wenice'ten alışveriş yapıyorum çek olsaydı işime yarardı en azından neyse artık başka bahara kaldı
coskun et bil kazan kısmına gir hepimiz oradayık ayan beyann yuh ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?