Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yasmin 89 sen boşuna 50 tlden kargo prası için mktar ayırmışın firmaya aitmiş kargo öyle yazmışlar sayfalarında[/SIZE][/B][/COLOR]

aynen yaaaa , en son bi sosis eklemiştim 4 liraydı , sildim onu kargo parası ekledim onun yerine bende , eh be acemilik oldu , neden sazan gibi anında verdikki sipariş

coşkun iyice şaşırmış, ne o ,mail ,tel no lar alenen ortada, sapıklara açık davetiye

bu gece ;

02,02 de ;

hepiniz kocişlerinizin yanında huzurla uyurken ;

sessiz telefonlar açıp , nefesimin sesini dinleticem

bu coskun tecavüzcü coskun değil ama tacize prim veren coskun çıktı anam 2 kangal sucuk uğruna ne duruma düştük yaaaa....

bu coskun tecavüzcü coskun değil ama tacize prim veren coskun çıktı anam 2 kangal sucuk uğruna ne duruma düştük yaaaa....

valla ya yorum yazmaya çekiniyom sayfayaaa iyice kendimi belirtmeyim diyeee
ne bçm bi firma şaka gibiii gece gece şokkkkk uykum neim kaçtıı korkuyorum tel çalcak diyeee :26:

canım ya birşey soracağım geri yollayınca yerine birşey alabiliyormusun tekrar.ve nasıl geri yolluyorsun

geri yollayınca kaç liraysa kredi kartına geri yüklüyorlar ben hediye çekiyle almıştım 25 ti 5 lira ödedim ..onlarda 5 lira iade edicek geri..

geri yollayınca kaç liraysa kredi kartına geri yüklüyorlar ben hediye çekiyle almıştım 25 ti 5 lira ödedim ..onlarda 5 lira iade edicek geri..

çekin kullanma süresi dolmamışsa yolluyorlar, dolmuşsa havagazı canım..
ben ayakkabı almıştım büyük geldi,iade ile ilgili böyle izahat vardı..
tabi çekimin süresi dolmuştu... büyükse büyük ,bende büyüyünce giyerim diye düşündüm..

selam hatunlar bugun hiç bakamadım nete.amannnn çoşkun netmiş öle iyiki kazanamadım valla kocişim okazanaydım eğer o sucuklarla kovalardı beni tlf msnler meydanda die

çeki vermezler tabi günlüktü..kargocular gelince ellerine tutuşturuveriyorum hallederiz biz diolar kanka olduk artık ...

kızlar sapıklarınız arayıp 'sucuğun olayımmm yavyummm' derse saşmayınnn

coşkun varyaaa uykularımı kaçırdın açıklamalarını çok merak ediyorum kırkyılın başında kazandık özel mözel kalmadııı

kızlar, tel.lerinizi kocişlerinizin teline yönlendirin..:102:

yaani.. coşkun, isminin hakkını verdi..itiraf edin kızlar, öyle dğil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…