kader orhan
kader orhan
Yakup Kol
murat kol
deniz konus eydemir
deniz konus eydemir
ayşe demirbay
ismail demirbay MAŞALLAH AİLE BOYU KAZANMIŞLAR BİDE :)) ACABA KONU KOMŞUYAMIO DAĞIITTI ÇEKLERİ
kader orhan
kader orhan
Yakup Kol
murat kol
deniz konus eydemir
deniz konus eydemir
ayşe demirbay
ismail demirbay MAŞALLAH AİLE BOYU KAZANMIŞLAR BİDE :)) ACABA KONU KOMŞUYAMIO DAĞIITTI ÇEKLERİ
yok artık ne bal var insanlarda be
canımm sadece arıolar ne zaman tahmini dogumunuz diolar sende su gün diosun tamam diolar yolluyolar ama ben bu defa su tupperlarını hiç begenmedimbide zıbın ve önlük felanda yoktu anlaşmayı bozşmuşlar sanırım wenice bizde sans yok zaten ben ogluma hep wenice'ten alışveriş yapıyorum çek olsaydı işime yarardı en azından neyse artık başka bahara kaldı
bende evli değilim ki :) ablam hamile , onun için başvurup duruyorum , sordukları bilgilerede , doğacak yeğenimin bilgilerini söylüyorum tahmini doğum tarihi , cinsiyet vb :)
Ama kızlar ben ülker formunu doldururken hamileyseniz aşağıdaki formu doldurun gibi bi seçenek vardı çocğn adını ne zmn doğucağını falan yazıyodum. Onu boş bıraktım. Yollamazlarmı ne olacak ? Numune istiyorum seçeneğini tıkladım ama.
Ottomanice.com
Sloganını seç ve toplam 250 TL değerinde hediye çeklerinden biri senin olsun! Son gün 31 Ocak!!
kızlar sapıklarınız arayıp 'sucuğun olayımmm yavyummm'derse saşmayınnn
StyleAndShoe.com - Style&Shoe | Facebook
paylaşılmışmıydı bılmıyorum.100 ayakkabı hedıye
kızlar bu coşkun etin muhabbeti ne ya.?yalan mı yani facebook taki siteleri..ya keşke vermeseydik numaramızı.
anladığım kadarıyla site yalan olduğu için değil kazananları açıklarken mail ve telle yayınladıkları için rahatsız olmuş arkadaşlar .Haklılar
bana tebrikler kazandınız demedi,ama her katılanın numarası varmıydı listede..ben listeyi göremiyorum.nerede varmı bilgin?
sadece tebrikler kazandınız dediklerinin numaralarını yayınladılar canım , her katılanı değil , listeyide sabah sildi coşkun et
kampanya göremedim sadee satış sitesi ayrıca ürünler sahte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?