arkadaşlarımı da haberdar ettim kampanyalardan,buraya neredeyse aşiret gelicek haberiniz olsun
yavrum benim geldik
valla gözüm döndü bikaç sayfaya baktım da :)))
elinize sağlık valla ne güzel patır patır paylaşıyosunuz herşeyi :)
gasoommmmmmmmmm uuşşşgeldinn beyaaaaaaaaa :)))
bende geldimmmmmmmmmmm gece kuşum saolsun
arkadaşlarımı da haberdar ettim kampanyalardan,buraya neredeyse aşiret gelicek haberiniz olsun
gülşenimgom da burdaymış, tamam artık ellerinizden üperiz :13:
kızlar bu gün trendyoldan şifre verilir mi ki?
Oriflame Türkiye
Yeni sorumuz yayında! Sence bir kadının kokusu nasıl olmalı? Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, Oriflame Ultra Glam kazanma şansı yakala! Oriflame Türkiye - Fuse&Glam | Facebook
şans seninle olsun canım ikisinede katılsaydınducrosun cevabı ne kızlar
siremis kampanyana katıldım cnm
kizlar ARALGAME de cevap 1963
Ispanaklı Ton Kupları
Eki Görüntüle 328851
kızlarrr coşkun etten kazandığım sucuklarım ve pastırmam geldi.
merak edenler için aras kargo ile geldi.siparişi pazartesi vermiştim.bayağı hızlılarmış :)
http://www.droetker.com.tr/kampanya/kampanya.aspx
buda bnden sıze
kesın cıkar 2bın tane su ısıtıcı bıze katılın derım :)
Dondurmasever sana harika bir haberimiz var; yeni yarışmamız En Tatlı Hayran bugün başlıyor. Sen de En Tatlı Hayran benim diyorsan hemen yarışmamıza katıl, 1 koli Panda Dondurma kazanma şansı senin olsun. Tıkla: Dondurmayı Seviyorum - En Tatlı Hayran | Facebook
karepuzzle
slm kızlar bende bunu buldum bi kaç gündür yapıyorum ayın2sinde çekiliş varmış güzel hediyeler var umarım işinize yarar......
Hanımlar, evlerinin kraliçeleri! Kadınlar Ne İster sayfası olarak yepyeni bir uygulama ile karşınızdayız! Hayalinizdeki pırıl pırıl eve kavuşmak için linke tıklayın ve evinizin neden pırıl pırıl olmasını istediğini bize yazın, evinizin fotoğrafını paylaşın. Gerisini bize bırakın! Kadınlar Ne İster? - Evim Mis Evim | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?