Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlarımı da haberdar ettim kampanyalardan,buraya neredeyse aşiret gelicek haberiniz olsun

yavrum benim geldik

valla gözüm döndü bikaç sayfaya baktım da :)))
elinize sağlık valla ne güzel patır patır paylaşıyosunuz herşeyi :)

Son düzenleme:
trendyol siparişlerim geldi.Kendime hırka almıştım 109 tl etiket fiyatı yazıyorOğluşuma battaniye ve tulum aldım.Hepsine 20 verdim...Avondan deodorant ve stik hediye koymuşlar sağolsunlar:))

Oriflame Türkiye
Yeni sorumuz yayında! Sence bir kadının kokusu nasıl olmalı? Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, Oriflame Ultra Glam kazanma şansı yakala! Oriflame Türkiye - Fuse&Glam | Facebook

ducrosun cevabı ne kızlar
siremis kampanyana katıldım cnm
şans seninle olsun canım ikisinede katılsaydın
kizlar ARALGAME de cevap 1963

Ispanaklı Ton Kupları

Eki Görüntüle 328851

kızlarrr coşkun etten kazandığım sucuklarım ve pastırmam geldi.
merak edenler için aras kargo ile geldi.siparişi pazartesi vermiştim.bayağı hızlılarmış :)

http://www.droetker.com.tr/kampanya/kampanya.aspx

buda bnden sıze
kesın cıkar 2bın tane su ısıtıcı bıze katılın derım :)

karepuzzle

slm kızlar bende bunu buldum bi kaç gündür yapıyorum ayın2sinde çekiliş varmış güzel hediyeler var umarım işinize yarar......

iyiakşamlarrr
herkesee sucuklar harika bende 5 tane istedim afiyetle cnmmm
bizimkide yoldadır

trendyolu hep kaçırdım bugün olursa kaçırmak istemiyorummmmm

gece kuşum ben geldim msjları silince konuşmada olmadı konuşmaları görmedim k ben sana sormcaktım ben anlamdım bu işten

Kızlaar size yeni bir oyun, üç bitkiyi bulmaya çalışıyorsunuz, bulup formu dolduran her 50. kişiye hediye
Facebook'ta Darphin Ideal Resource | Facebook

ipucu : mouseun hani tekerlek gibi olan tuşu varya onunla dolaşabiliyorsun ileri geri yaklaşma olabiliyor.. soldan sağa

zoom yapın ve ayakta duran kadınların baktığı yöne doğru bakın yerde beyaz bir çiçek

çantaya doğru hafif zoom yapın arada bir yerde çok zoom yaparsanızda göremezsiniz.

direk önünüzde sandalyenin solunda yeşil bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…