Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sana msj geldi mi kargonuz yola çıktı diye ?mailde de belirttikleri gibi 15 gün içinde muhakkak ulaşıyor ben ist. da yaşıyorum maksimum 3 günde ulaşıyor... hayır ev hanımlığı falan önemli değil sadece kişilerin ilgi alanlarına göre gönderiolar kampanyaları...

yok gelmedi mesaj. mesaj telefona mı geliyo yoksa maile mi?
ya adresi mi değiştirsem ne yapsam ben bilemedim ki. yazdığım maillere de cevap vermiyolar.

kusura bakma ya tüm gönderiler üzretsiz diye kocamanda yazmışlar .

100 tl ve üzeri alışverişlerde ücretsizmiş. diğerleri 4.00 tl aras kargo ben sipariş veriyorum şu an
>(ben kampanyaları karıştırmışım özür özür özürrrrr)

Son düzenleme:
yok gelmedi mesaj. mesaj telefona mı geliyo yoksa maile mi?
ya adresi mi değiştirsem ne yapsam ben bilemedim ki. yazdığım maillere de cevap vermiyolar.

maile geliyor kargonuz yola çıktı şu kadar zaman içinde size ulaşacaktır diye.... önce kampanyaya katılırmısınız maili geliyor kabul ettikten sonra bir bekleme süreci oluyor ondan sonra onlar tekrar mail atıyor kargonuz yola çıktı vs tarzı bilgilendirme msj...

bir daha mail gelmedi bana. e sence ne yapıyım?. olmazsa yarın adresimi tekrar mı değiştirsem

hangisini tavsiye edersin portakal dışında :) bir de 2 tane 3lü set 9.90 değil mi?
orda fazla koku kalmamış alternatif ama black berry i tavsiye ederim.meyveli,şekerli hoş bir koku.

3 lü set içinde bir vücut losyonu,bir vücut spreyi birde el kremi var.gayet kaliteli ürünleri.ben 3 senedir kullanıyorum.ara ara kampanya yapıyorlar alıyorum.kargo ücreti bizden,100 tl ve üzerini onlar karşılıyordu sanırım.doğal el yapımı sabunlarıda muhteşem.şuan onlarda indirimde 4,7 tl sanırım.fatura kestikleri için tc no istiyorlar ki her firma fatura keserken tc ister.ben çalıştığım şirket adına faturalandırıyorum,kendi tc no mu vermiyorum.ödemeyide kredi kart ile yapıyorum ama kapıda ödeme imkanı var mı bilmiyorum.

bana nerdeyse 10 günde geldi ayrıca kargo yola çıktı fln gibi mail göndermediler.

evyapa mesaj yazmıştım teşekkür maili göndermişler. sonrada sabunmu gönderiyorlar ?
gönderirler heralde dmi :)))

çok teşekkürler açıklamadan dolayı cnm

bilemedim bi düşiniyimde :26:

teşekkürler katıldım hemmen. inş kazanırım.

arkadaşlar hani bu gimora varya oradan ben bugün birşey aldım 40 liralık.25 indirim çeki var.15 lirayı da havale yaparım diye onu işaretledim.sonra akbanka gittim 30 lira dedi havale ücreti.ben de hiç anlamam bu işlerden.yapı kredi,garanti,iş,hsbc ve akbank var.nasıl olacak bu iş ya yardım edin lütfen

sayfasından beğenince başka ne yapacağız form nerede bilen arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim.

slmm kızlarrrr az önce sonunda kargocu caldı kapıyı veeee denedim biliyorumdan köpük gelmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…