Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bu topicte neler oluyor birisi bana biraz anlatabilirmi??? sayfaları dolaştım ama kafam çok karıştı.

153.13.01.0346 buldum buldum

teşekkür ederim bberna sayfayı yenilemek gerekiyormuş yeniledim vee kabul etti kızlar buarada karacada hergün kazanılan 20tl lik indirim çeklerini toplu harcayamıyoruz dimi ???? ve netten alışveriş imkanı varmı bulunduğum bölgede karacadan alışveriş yapabileceğim mağza yok malesef

bol şans canım

bakalım unnadoda yarın neler çıkacakben yarın alışveriş yapıcam

NewBeauty Türkiye
‎23-27 OCAK TARİHLERİ ARASINDA NEWBEAUTY-BURT'S BEES KAMPANYASI BİRBİRİNDEN DEĞERLİ HEDİYELERLE BAŞLIYOR!!! HEDİYELERİ KAZANMAK İÇİN HERGÜN SORACAĞIMIZ SORULARA DOĞRU YANIT VERMENİZ, SAYFAMIZI LIKE ETMENİZ VE WEB SİTEMİZDEKİ KAMPANYA KATILIM FORMUNU DOLDURMANIZ YETERLİ!!!

NewBeauty Türkiye | Facebook

benim çeklerim var ama alamıyorum malesef..ne mutlu sizin adınıza sevindim(((

elossa canım ,hsbc nin hesap kartı debit kart,debit kartla bu siteden alışveriş yapamayacağını yazmış. bazı sitelerde yüksek güvenlikle işlem yapılabiliyor.adı 3 d security o işlemlerin oladuğu yerden yapabilirmişsin onu yazmış bankan.bazı sitelerden uçak bileti alımlarında yada başka alışveriş sitelerinde olur 3 D yazısını gördüğün yerlerde yani.

NewBeauty Türkiye
‎23-27 OCAK TARİHLERİ ARASINDA NEWBEAUTY-BURT'S BEES KAMPANYASI BİRBİRİNDEN DEĞERLİ HEDİYELERLE BAŞLIYOR!!! HEDİYELERİ KAZANMAK İÇİN HERGÜN SORACAĞIMIZ SORULARA DOĞRU YANIT VERMENİZ, SAYFAMIZI LIKE ETMENİZ VE WEB SİTEMİZDEKİ KAMPANYA KATILIM FORMUNU DOLDURMANIZ YETERLİ!!!

bende unnadodan
2 adet dalin çamaşır yumuşatısı
1 tane dudak bakım kremi
ve oğluma mama önlüğü aldım
20,30 tl yerine 1,11 tl ödedim.

çok karlı bir iş oldu buuuu
süper yaaaaaa

KIZLAR KRCSHOPDAN ALIŞVERİŞ YAPCAM 20 TLLİK KUPONUMLA Belirttiğiniz indirim kuponu kullanılamaz.

BÖYLE YAZIYOR NEDEN ???

bende unnadodan
2 adet dalin çamaşır yumuşatısı
1 tane dudak bakım kremi
ve oğluma mama önlüğü aldım
20,30 tl yerine 1,11 tl ödedim.

çok karlı bir iş oldu buuuu
süper yaaaaaa

ana hesabımda da toplamda 4 tane 10 tl birikti. her alışverişte en fazla 3 çek kullanıyormuş. bi kaç tane daha davet gönderdimmmi olur 90 tl

KIZLAR KRCSHOPDAN ALIŞVERİŞ YAPCAM 20 TLLİK KUPONUMLA Belirttiğiniz indirim kuponu kullanılamaz.

BÖYLE YAZIYOR NEDEN ???

bak canım katılım koşullarında böyle yazıyor
20 TL değerindeki çekler 28 Ocak itibari ile geçerli olacaktır. Çeklerin son kullanım tarihi 31 Mart 2012’dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…