bende aynısını yaptım canım 2 hesaptan 0.15 krş1 hesaptan da 0.01 krşa konsantre yumuşatıcı aldım dalinden 750 ml hehehehe ablama da alıcam şimdi 2 tane sıvı sabun 1.90 TL ye gelcek
ana hesabımda da toplamda 4 tane 10 tl birikti. her alışverişte en fazla 3 çek kullanıyormuş. bi kaç tane daha davet gönderdimmmi olur 90 tl
Tamam bernacım :)) Hemen baharatlığı kapıyordum 21 tl lik :)) Kapamadım
28 ocaktan sonra, 100 tl ve üzeri alışverişler için kullanabilirsin canım o hediye çekini :114:Tamam bernacım :)) Hemen baharatlığı kapıyordum 21 tl lik :)) Kapamadım
Tamam bernacım :)) Hemen baharatlığı kapıyordum 21 tl lik :)) Kapamadım
153.13.01.0346 buldum buldum
NewBeauty Türkiye
‎23-27 OCAK TARİHLERİ ARASINDA NEWBEAUTY-BURT'S BEES KAMPANYASI BİRBİRİNDEN DEĞERLİ HEDİYELERLE BAŞLIYOR!!! HEDİYELERİ KAZANMAK İÇİN HERGÜN SORACAĞIMIZ SORULARA DOĞRU YANIT VERMENİZ, SAYFAMIZI LIKE ETMENİZ VE WEB SİTEMİZDEKİ KAMPANYA KATILIM FORMUNU DOLDURMANIZ YETERLİ!!!
NewBeauty Türkiye | Facebook
bnde 3 hesapa yolladım kabul edıldıgı halde 10 tl gelmedıbende unnadodan
2 adet dalin çamaşır yumuşatısı
1 tane dudak bakım kremi
ve oğluma mama önlüğü aldım
20,30 tl yerine 1,11 tl ödedim.
çok karlı bir iş oldu buuuu
süper yaaaaaa
Yaa öyle miiicanım ama 100TL lik alışveriş yapman lazım :119:
Canım kabul ettikten sonra alışveriş yapmaları lazım yaptıkları an yükleniyor 10 tlbnde 3 hesapa yolladım kabul edıldıgı halde 10 tl gelmedı
Yaa öyle miii
Canım kabul ettikten sonra alışveriş yapmaları lazım yaptıkları an yükleniyor 10 tl
kızlar unnadoya aynı isimle 2 kez üye oldunuz mu bir sorun çıkıyor mu?
kızlar alışverişlerinizde hep aynı adresimi kullanıyosunuz? bide ben 5 hesapta alışveriş yaptım aynı adresle bişey olur mu acaba? enselenirmiyiz yani?:18:
yarın ne olcağı yazıyor cnm sağdabakalım unnadoda yarın neler çıkacakben yarın alışveriş yapıcam
ohhh keyfffff budur :)bende unnadodan
2 adet dalin çamaşır yumuşatısı
1 tane dudak bakım kremi
ve oğluma mama önlüğü aldım
20,30 tl yerine 1,11 tl ödedim.
çok karlı bir iş oldu buuuu
süper yaaaaaa
[/SIZE]2729931]unnado dan yumuş aldım ama önceki siparişlerimde yok şiparişim korktum bu siteden inşallah güvenilirdir
olunuyor canım sorun çıkmıyo email farklı olsun yeterli
unnado dan yumuş aldım ama önceki siparişlerimde yok şiparişim korktum bu siteden inşallah güvenilirdir
farklı mail adresi olup teslimat adesini aynı kullanabiliyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?