Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende aynısını yaptım canım 2 hesaptan 0.15 krş 1 hesaptan da 0.01 krşa konsantre yumuşatıcı aldım dalinden 750 ml hehehehe ablama da alıcam şimdi 2 tane sıvı sabun 1.90 TL ye gelcek

kızlar alışverişlerinizde hep aynı adresimi kullanıyosunuz? bide ben 5 hesapta alışveriş yaptım aynı adresle bişey olur mu acaba? enselenirmiyiz yani?:18:

ana hesabımda da toplamda 4 tane 10 tl birikti. her alışverişte en fazla 3 çek kullanıyormuş. bi kaç tane daha davet gönderdimmmi olur 90 tl

güle güle kullan canımmm
bu arada sana mesaj attım özgecim bakarmısın canım

bende unnado dan yumuşatıcı aldım diğer hesapları kullanmadım şimdilik yarınki kampanyalara bakıcam her gün bi çek kullanayım diyorum
bu arada dün trenyoldan aldığım bolerom geldi avon kampanyasından almamıştım ama içinden avon deodorant ve rol-on çıktı sadece ikisinin indirimli fiyatı 10 liraydı katalogda ben boleroyla birlikte üçüne 5 lira ödedim

153.13.01.0346 buldum buldum

bende unnadodan
2 adet dalin çamaşır yumuşatısı
1 tane dudak bakım kremi
ve oğluma mama önlüğü aldım
20,30 tl yerine 1,11 tl ödedim.

çok karlı bir iş oldu buuuu
süper yaaaaaa
bnde 3 hesapa yolladım kabul edıldıgı halde 10 tl gelmedı

unnado dan yumuş aldım ama önceki siparişlerimde yok şiparişim korktum bu siteden inşallah güvenilirdir

kızlar alışverişlerinizde hep aynı adresimi kullanıyosunuz? bide ben 5 hesapta alışveriş yaptım aynı adresle bişey olur mu acaba? enselenirmiyiz yani?:18:

aynı adresi verdim canım bende 4 hesap aynı adres 2 hesapta aynı diğer 2 hesapta 8 farklı hesap

bakalım unnadoda yarın neler çıkacakben yarın alışveriş yapıcam
yarın ne olcağı yazıyor cnm sağda
bende unnadodan
2 adet dalin çamaşır yumuşatısı
1 tane dudak bakım kremi
ve oğluma mama önlüğü aldım
20,30 tl yerine 1,11 tl ödedim.

çok karlı bir iş oldu buuuu
süper yaaaaaa
ohhh keyfffff budur :)
[/SIZE]2729931]unnado dan yumuş aldım ama önceki siparişlerimde yok şiparişim korktum bu siteden inşallah güvenilirdir

yok ya bilmem ne bitle koru nuyor diğer siteler gbi bence korkma

eski siparişlerinizin hepsi aynı yerden gözükmüyor.
yeni verdiyseniz siparişi 'dagıtıma cıkmamıs siparişlerimden' görebilirsiniz.
elinize ulasmıssa ürün yda kargo da ise eski siparişlerimden görebilirsiniz.

unnado dan yumuş aldım ama önceki siparişlerimde yok şiparişim korktum bu siteden inşallah güvenilirdir

dağıtıma çıkmamış siparişlerim yazana bakacaksın zaten sana sipariş bilgin maille geliyor canım korkma benim dün aldığım bugün tedarik aşamasında gelir elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…