Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarın ne olcağı yazıyor cnm sağda

ohhh keyfffff budur :)

yok ya bilmem ne bitle koru nuyor diğer siteler gbi bence korkma

inşallah canım

saol canım görmeyince korktum oradaymış

dağıtıma çıkmamış siparişlerim yazana bakacaksın zaten sana sipariş bilgin maille geliyor canım korkma benim dün aldığım bugün tedarik aşamasında gelir elbet :)

ben bi tane daha yumuş alıyım kaldıysa:)

inşallah canım

saol canım görmeyince korktum oradaymış

ben bi tane daha yumuş alıyım kaldıysa:)

Al canım al ben az önce aldım 1 tane daha arkadaşıma çok sevinecek canım aayyy kaç hesap oldu bilmiyorum ama bayaaa aldım o kesin hahaha beklediğim kargolarımı yazayım bariiii

kızlarr unnadodan 9 adet davet yaptım 9 alışveriş yaptım hepsi kendimin 10. hesaba 10 liralık çek gelmiyor acaba limit mi var 90 tl kazandırdım eşimin hesabına bu olmuyor siz kaç davet yaptınız

ya kızlar bu unnadoda siparişlerime bakıyorum kampanya bitişi bekleniyor diyor acaba bunlar kampanya bitişinde hesapları tek tek kontrol edip ona göre mi gönderim yapacaklar acaba malum hepimiz kendi maillerimize davet gönderip kazandık çekleri ve adresi yazarken ad soyad benim hep aynı tüm hesaplardaki siparişlerde

bi de hiç kredi kartı hesaplarınızı kontrol ettiniz mi gerçekten 10 tl den artan fiyat mı çekilmiş karttan?

kızlar Sanal kart kullanın yaa en rahatı ben senelerdir öyle yapıyorum. zaten ödedgimiz tutarlar cok cüzzi malum çekler sagolsun :))
kredi kartında güvendigim bir kaç site var ama unnado daha yeni sayılır :S

bi de hiç kredi kartı hesaplarınızı kontrol ettiniz mi gerçekten 10 tl den artan fiyat mı çekilmiş karttan?

o şekilde çekilmiştir çünkü benim kart limitim 150 TL internet için bu ve kartta sadece 7 TL kalmıştıı olmasa çekmezdi canım merak etme

kızlar işkillenmeyin ya
kampanya bitince ürünler hazırlanıyor her sitede böyle yanii
ne dediyse o çekilir karttan hatırlayın daha önceki alışverişlerimizi öyle oluyordu limango vb..

o şekilde çekilmiştir çünkü benim kart limitim 150 TL internet için bu ve kartta sadece 7 TL kalmıştıı olmasa çekmezdi canım merak etme

ya insan tırsıyor hiç bir firma bu kadar beleşe birşey vermedi ki eşim de diyor ki adamlar reklamını yaptırıyor şimdi google'a reklam parası vereceğine size çek veriyor bir sürü üyesi oluyor reklamını yapıyor diyor inşallah öledir

hahahaha alemsin canım yaaa

sorma yaa telafi etcem az sonra inşallah

kızlar Sanal kart kullanın yaa en rahatı ben senelerdir öyle yapıyorum. zaten ödedgimiz tutarlar cok cüzzi malum çekler sagolsun :))

ilk defa duyuyorum sanal kart:26:

az önce kapı çaldı kalbim çıktı resmen heyacanlandım kargo geldi sandım muyayı bekliyorum sonuç hüsran

bu nasıl oluyor cnm ne yapmak gerekiyor anlatır mısın?

kızlar işkillenmeyin ya
kampanya bitince ürünler hazırlanıyor her sitede böyle yanii
ne dediyse o çekilir karttan hatırlayın daha önceki alışverişlerimizi öyle oluyordu limango vb..

katılıyorum trendyoldan da ben 2 kere ürün aldım 20 gün bekledim bittikten sonra kampanya hazırlanıyor.. markafoni de aynı.. daybuydayda 31 aralıkta aldım hala bekliyorum yani.... kampanyalarının günleri var ona göre bittikten sonra hazırlanıp kargolanıyor.. unnoda da ben dün pavlodermin bitiş gününde sipariş verdim bugün hazırlıkta.. korkmayın kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…