sorma yaa telafi etcem az sonra inşallah
ilk defa duyuyorum sanal kart:26:
az önce kapı çaldı kalbim çıktı resmen heyacanlandım kargo geldi sandım muyayı bekliyorum sonuç hüsran
ya insan tırsıyor hiç bir firma bu kadar beleşe birşey vermedi kieşim de diyor ki adamlar reklamını yaptırıyor şimdi google'a reklam parası vereceğine size çek veriyor bir sürü üyesi oluyor reklamını yapıyor diyor inşallah öledir
sorma yaa telafi etcem az sonra inşallah
ilk defa duyuyorum sanal kart:26:
az önce kapı çaldı kalbim çıktı resmen heyacanlandım kargo geldi sandım muyayı bekliyorum sonuç hüsran
kızlar Sanal kart kullanın yaa en rahatı ben senelerdir öyle yapıyorum. zaten ödedgimiz tutarlar cok cüzzi malum çekler sagolsun :))
kredi kartında güvendigim bir kaç site var ama unnado daha yeni sayılır :S
kızlar ben bankacıyım ama daha önceleri de taaa üniv. dönemnde de hep kullanıyordum. kullanmak istedigin kadar tl yi vadesiz hesabından sanal kartına aktarıyorsun. sanal kartının kart nosu son kullanma tarihi ve cvc2 numarasını veriyorsun alısveriş yaparken. isteselerde senn aktardıgın paradan fazla cekemezler yani :)
basvuru için kartı kullandıgınız bankanın internet bankacılıgından sanal kart basvurusu yapın , kart ücreti yok, ortada reel bi kart yok hiç.bişe yk. anında elinizde sanal kart bilgileriniz :))
kızlar ben bankacıyım ama daha önceleri de taaa üniv. dönemnde de hep kullanıyordum. kullanmak istedigin kadar tl yi vadesiz hesabından sanal kartına aktarıyorsun. sanal kartının kart nosu son kullanma tarihi ve cvc2 numarasını veriyorsun alısveriş yaparken. isteselerde senn aktardıgın paradan fazla cekemezler yani :)
basvuru için kartı kullandıgınız bankanın internet bankacılıgından sanal kart basvurusu yapın , kart ücreti yok, ortada reel bi kart yok hiç.bişe yk. anında elinizde sanal kart bilgileriniz :))
çünkü dikkat edin kartınız sonuıcta mail order a acık ve benim cookkkk banka müşterim oldu internet aracılıgı ile dolandırılan ki bzm gbi birkaç bin limitli kartlarda degil. bahsettigmiz trendyol limango markafoni grupfoni madalion vs sitelerden daha önce bu konuda şikayet alınmadı onlara bende güvenirim ama yeni siteler için güvenligi elden bırakmamak lazım :))
unnado da yeni bir site değil ben geçen sene üye olmuştum taa :)
nesetle sıcak çikolatanın 10 tl markafoni çeki verdiği yarışmamarkafoniden ne kaznalıyor
adım sayadım var gibi bir soydımı yazmamışlar o bensem eğer
valla ben uyarımı yapım da gerisi sizden :))) ben yeni duydugum için riske sokmasın kimse kendini dedim. sırf unnado için geçerli degil ki dediklerim. belki bir kaç gün snra baska bi site cıkıcak ve biz yne çekler ugruna alısverişin dibine vurucaz
unnado kusacağım artık
nesetle sıcak çikolatanın 10 tl markafoni çeki verdiği yarışma
sen de bebiş yok herhalde :) bebiş çocuk olunca böyle oluyor
sen de bebiş yok herhalde :) bebiş çocuk olunca böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?