Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sorma yaa telafi etcem az sonra inşallah

ilk defa duyuyorum sanal kart:26:

az önce kapı çaldı kalbim çıktı resmen heyacanlandım kargo geldi sandım muyayı bekliyorum sonuç hüsran

kızlar ben bankacıyım ama daha önceleri de taaa üniv. dönemnde de hep kullanıyordum. kullanmak istedigin kadar tl yi vadesiz hesabından sanal kartına aktarıyorsun. sanal kartının kart nosu son kullanma tarihi ve cvc2 numarasını veriyorsun alısveriş yaparken. isteselerde senn aktardıgın paradan fazla cekemezler yani :)
basvuru için kartı kullandıgınız bankanın internet bankacılıgından sanal kart basvurusu yapın , kart ücreti yok, ortada reel bi kart yok hiç.bişe yk. anında elinizde sanal kart bilgileriniz :))

inşallah canım ama ben trendyol markafoni ve daybuydaydan da alışveriş yaptım daha önce :)hatta daybuydayı hala bekliyorumm

sorma yaa telafi etcem az sonra inşallah

ilk defa duyuyorum sanal kart:26:

az önce kapı çaldı kalbim çıktı resmen heyacanlandım kargo geldi sandım muyayı bekliyorum sonuç hüsran

eşime de bankadaki görevli demişti biz internetten alışveriş yapmak istiyoruz diye onlar da sanal kart oluşturun dedi en iyisi 150 tl lik kart dedik fazla çekemez limit düşük yükseltmiyorlarda

kızlar Sanal kart kullanın yaa en rahatı ben senelerdir öyle yapıyorum. zaten ödedgimiz tutarlar cok cüzzi malum çekler sagolsun :))
kredi kartında güvendigim bir kaç site var ama unnado daha yeni sayılır :S

canım sanal kart nasıl bir şey nasıl kullanılıyor

çünkü dikkat edin kartınız sonuıcta mail order a acık ve benim cookkkk banka müşterim oldu internet aracılıgı ile dolandırılan ki bzm gbi birkaç bin limitli kartlarda degil. bahsettigmiz trendyol limango markafoni grupfoni madalion vs sitelerden daha önce bu konuda şikayet alınmadı onlara bende güvenirim ama yeni siteler için güvenligi elden bırakmamak lazım :))

akşam bunu yapalım eşimle

Markafoni Tam Kıvamında Kazananlar - 1. Duyuru
.19 Ocak 2012 Perşembe, 13:15 tarihinde Nestle Sıcak Çikolata tarafından eklendi.25. Burak Kurt

50. Inciser Gök

75. Ayşe Çöken

100. Birsen Soyarslan

125. Kampanya Eser

150. Beyhan Gül

175. Seda Atalay

200. ali Başkaya

225. Elif Yıldırım

250. Ufuk Sarıçam

275. Fatma Savran

300. Tülay Tezcan

325. Zeliha Arıgan

350. lale Halisebik

375. Saadet Yılmaz

400. Serap Tekin

425. Servet Ince

450. Gülcan Özgür

475. Umuthan Uyan

500. Saniye Canbolat

525. Gökhan Çakar

550. Merve Meydan

575. Gülden Göktaş

600. Melisa Akça

625. Aslı Aslı

650. Ibrahim Çıtak

675. Tugba Cansu

700. Lütfi Yapıcı

725. Eda Turgut

750. Serpil Kaya

775. Özlem Karcan

800. Derya Sönmez

825. Töre Özcan

850. Tülay Albal

875. Nuray Koca

900. Seçkin Erdem

925. Songül Onat

950. Esra Sümengen

975. Dilek Dündar

1000. PERİ KIZININ Cicileri

1025. Gülbin Gülbahar

1050. Aslı Parmaksız

1075. Emre Sezer

1100. Duygu Türkmen

1125. Yasemin Oskan

1150. Eda Nas

1175. Bikem Arar

1200. whdt Özşkr

1225. BURCU Kırbaş

1250. Onur Kavalcı

1275. Muhammed Gndz

1300. Kübra Sönmez

1325. Ali Embiyaoğlu

1350. Ömer Ali Çkr

1375. Emre Inan

1400. Deniz Yurt

1425. Onur Dincel

1450. Mert Kartal

1475. şengül Dağdelen

1500. Ahmet Mehmet

1525. Nurcan Doğan

1550. Zeynep Demirtaş

1575. Selvi Ulakci

1600. Gülüstan Gültekin

1625. Sude Ünsal

1650. Dilek Akkaya

1675. Mehmet Cemek

1700. Bünyami Ataş

1725. Serkan Üstün

1750. MuRat Kan

unnado da yeni bir site değil ben geçen sene üye olmuştum taa :)

markafoniden ne kaznalıyor
adım sayadım var gibi bir soydımı yazmamışlar o bensem eğer

unnado da yeni bir site değil ben geçen sene üye olmuştum taa :)

valla ben uyarımı yapım da gerisi sizden :))) ben yeni duydugum için riske sokmasın kimse kendini dedim. sırf unnado için geçerli degil ki dediklerim. belki bir kaç gün snra baska bi site cıkıcak ve biz yne çekler ugruna alısverişin dibine vurucaz

evet haklısın..

kızlar tıkla kazan'la indirimli aldklarımızı nasıl alıcaz migrostan.
Bir de bugün eti'Den bil bakalı hangi etiden diye yarışmadan birşeyler kazanmışım. Haberim bile yoktu baktım bugün bir kutu eti geldi :)

hemen uygamaya koyuyorum şimdiinşallah beceririm

sen de bebiş yok herhalde :) bebiş çocuk olunca böyle oluyor

benim de bebiş yok hatta ve hatta nişanlıyım ama napıyım beleş olunca tutamadım kendimi

Pamujama Pamujama
takipci sayimiz 2000 e ulaştığında sizler arasından bir çekiliş yapılacak ve 2 bay 2 bayan takipçimiz bizden @Pamujama kazanacak. Bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…