Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar şimdi sanal kredi kartımı aldım:))) yardımcı olan arkadaşıma çok tşk ederim..
yalnız bir sorun var bende unnadoda çek olmasına rağmen kullanamıyorum..birde sepeti nasıl boşaltıcam olmuyor ne yaptımsa..

yok canım.hatta bekarım =)
ama ne bileyim trendyol, markafoni kampanyası olunca da 20 sayfa yazışma olmuyor yani:26:

doğru diyorsun ama bu çeklerin de ardı arkası kesilmedi ki her maile verince şaşırdık hepimiz ondan

markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! Max kampanyamızda satışta olan görseldeki elbisenin ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 50. ve 100. kişi Max’dan 0-14 yaş arası bir yaş için sürpriz bir hediye kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!

kızlar az önce bana herşey yakışırda Trendyol için AVANTAJ10 diye bişey gördüm :))
20 tl indirim falan diyodu

dün gece beklediğimiz şey bunun gibi bişey miydi :)

Son düzenleme:
evet öyleymiş, trendyol sayfasında tv de gördüğünüz tek kullanımlık indirim kodu bugün 19:00a kadar geçerli yazıyo

koşuunnnnnn
Markafonim
Trendyol'dan herkese 20 TL - 19 Ocak 2012

Hediye çeklerinizle birlikte kullanabileceğiniz 20 tl hediye çeki. Kampanya kodu ekle kısmından Tv kampanyasını seçin ve ''avantaj10'' yazarak indirime anında sahip olun. alt limit 19,90.....

Son düzenleme:
avantaj 10 sadece trendyolda kullanılıyor. markafonide kullanılmıyor

Trendyol bücürükten kızıma 2 parça şey aldımm sadecee 5.95 'e geldiii
şifreyi veren arkadaşa teşekkürlerrr

Aklınızdaki her öneriye açığız! Ürün ve hizmetlerimizle ilgili önerilerinizi bizimle paylaşmak için Teknosa Öneri Sistemi’ni kullanabilir, getirdiğiniz önerilerle ödüller kazanma şansı yakalayabilirsiniz. http://www.teknosa.com/oneri/oneri_sistemi.html

Teknosa’da uygulamaya alınan her öneri “Yıl Sonu Büyük Ödülü” kapsamında değerlendirilecek ve aşağıdaki 7 kategoride sınıflandırılacaktır.

1. Ciro / Gelir Artışı
2. Maliyet / Gider Düşüşü
3. Müşteri Memnuniyeti
4. Çalışan Motivasyonu
5. Rekabet Üstünlüğü
6. Verimlilik
7. Çevreye / Topluma Katkı

Her kategorinin birincisi, o kategoride ilgili yıl içinde komite tarafından uygun bulunan öneriler arasından, yapılacak değerlendirme sonucunda en fazla puanı alan öneri olacaktır. Her kategoride birinci seçilen öneri 2.500 TL Teknosa Hediye Çeki almaya hak kazanacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…