Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar alt lmit 19,90 demişsiniz ya bu trendyol çekiinde kargo ücretiyle birlikte bu tutarı tamamlasak olurmu yoksa sadece alış veriş tutarımı okadar olmalı.:44:

trendyol kodunu vericektim ama arkadaş vermiş ayrıca kargo dahil kabul etmiyor 15 tl lik alsanda 4.95 ayrıca kargo ödemek zorundayıymışız
kodu tekrar vereyim yeni açanlara AVANTAJ10

bunun cevabı ne acaba kızlarrr :26:

kızlar geçen gün trendyoldan aldığım kucak tepsisi geldi bayıldım 6 liraya keşke 4,5 hesaptan alsaydım kocaman

Kızlar trendyoldan pantolon arıyorum dabulamadım güzel bişe yaa alan var mı 19.90 a bedenleri güzel çıkarmı birde 38 alıcam :/

bunun cevabı ne acaba kızlarrr :26:

markafoni
Max yarışmamız sona erdi. Yarışmamızın kazananları Ceyda Öztürk, Şükran Gören ve Faruk Karakaş’ı kutluyoruz. Lütfen Facebook konu başlıklı mailinizde iletişim bilgilerinizi, telefon numaranızı ve kaç yaş çocuk için istediğinizi belirten maili yarisma@markafoni.com adresine gönderin. Kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz.

trendyoldan 19.90 tl değerinde bir kolye ve 19.90 tl değerinde bir tunik aldım sadece kargo ücretlerini ödedim 9.90 tl teşekkürler kod için.

tşk ederim canım gec kalmışım

Merhaba
Facebooktan tanıyanlar olacaktır, bundan sonra burada da aktif olucam inşallah.
Birinizin koduyla unnadoya üye oldum ama kimdi bilmiyorum :) Bir dudak balm, 2 de el yıkama jeli aldım, 1.1TL ye falan geldi aldıklarım toplam, teşekkür ederim :)

bende bücürükten oğluma pijama ve addaxtan bluz aldım güle gle kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…