Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

alışveriş yapan arkadaşlarım kesenize bereket daha çok kampanyalarımız olacak buralarda:)

bende 15tlye baba bi elbise aldım ne zamandır gözümdeydi bide kocişe süeter aldım 5 tlye ii oldu

Çanta aldım 20 tl daha önce çok begenmiştim ama 90 küsürdü en çok ona sevindimm. 3 bluz aldım aynı butikten tek kargo ödedim.
Şimdide nevresim alıcam sanırım çeyize

ayyy kızlar ben kendime 2 tane gömlek,7 li bilezik,kızıma ve esimede sweat oldım çok iyi oldu bugün ya.

trendden bi tane dantelli elbise aldım.
25tlydi kargoyala birlikte 10a geldi...duyuran arkadaşa tşkler....

dün akşam beğendiğim entarinin butiği kapanmış..
bende başka entari,oğluşuma benetton tişört,yine kendime oduncu gömleeee aldım..
kocişe bişey yok..

Kızlar tek butikten mesala 3 ürün aldım ama kampanya kodu kabul etmiyor

Canım önce bilgileri doldur sonra dene. Bende de oldu, öyle denedim kabul etti.

ya kızlar neyden bahsediyosunuz banada söyleyin allah aşkına

Trendyol kampanyası canım. Kod veriyo -20 tl indirim. Üst limit yok.

Tv kampanyasını seçip avantaj10 yazınca düşüyo 20 tl.

Son düzenleme:
güle güle kullanın hatunlar, işe yaradıysa ne mutlu :114:
ben de kendime alışveriş orucunda olduğum için çeyize bişey aldım mecbur

bu alışverişte kredi kartı şartmı canım

yaw biz bunları aldık..eee trendyol ne kazanıyo?:44:yurtiçi kargo kazanıyo bol bol..

Yapı Kredi World
Vadaa ilk görenin oluyor… Bu şansı kaçırma!

Sayfamızın sol tarafındaki “Vadaa’yı bul” sekmesinden oyunumuza, saat 16.30'da giriş yaparak fotoğraftaki Vadaa’yı bulan ilk kişi, Vadaa oyuncağı kazanıyor!

Yapı Kredi World | Facebook

kızlar ya ben bu trendyol markofoni filan ne bileyim hiç denemedim kredi kartı kullanmıyoruz diye ama sanal kart aklıma yattı tatile girelim gidip açıtrcam bunun için şubeye gitmek laızm dğeil mi bi de unnado ya da bulaşmadım eşim çok tepkili internetten bişey mi alınır diyr..

kızlar geçen gün trendyoldan aldığım kucak tepsisi geldi bayıldım 6 liraya keşke 4,5 hesaptan alsaydım kocaman
o tepsilerden ben de aldım ama hava şartlarından dolayı dağıtıma çıkamadı kargo, şubede bekliyorr. kocaman olmasına sevindimmmm
yaw biz bunları aldık..eee trendyol ne kazanıyo?:44:yurtiçi kargo kazanıyo bol bol..

canım zaten bazı ürünlerde baya pahalı satıyor trendyol.
dün dediğim gibi yazın mavi jeans'İn fabrika satışından tanesi 10 tl ye aldığım çantalar,sitede 20 tl şuan.
pazarda satılan tayt pantollar da yine 2 kat fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…