Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben unnadonunda kaliteli bi site olduğunu düşünüyorum geçen sene üye olmuştum hep markalı ürünler oluyo ordada..sanal kart ii fikir yinede bende arastırıyım bi

....................................................................................

[4 hessapla alışveriş yaptım kaç hafta denk gelmemiştim acısını çıkardımm
adaxdan:
bere ve leopar bluzu 33.98di toplam fiyatı 18.93 e aldım

maviden eşime sweet aldım kargo parasına 4.95

prima daysden kargo parasına bluz aldım 4.90 a

vitrinden de 2 adet boleroyu 4.95e aldım çok mutluyummmmm

çakma hesaaplarımdanda alışveril yapınca
3 tane 10ar tllik çek birikti toplam 30tl
18 şubatda başlıyacak :))

kızlarrrr anca geldim trendyol dan kaptıklarım
*elle butikten hediye çekimle birleştirip 29,90 tl lik babeti 4,95 e aldım.
*polo club tan 20 tl lik hediye çekimi ve kampanyo kodunu birleştirip 4,95 e spor ayakkabı aldım.
*vitrin butiğinden 9,90 a kazak aldım.
*addax butiğinden kızıma 4,95 e hırka aldım.
*Cool&Sexy den salaş tunik aldım 4,95 e :))

tüm bunları yaparkende eşimin hesabına da 30 tl çek kazandırdım :))

Kızlar bana bakınnn Ben şimdi trendyoldan bi güzel alışverişimi yapıyorum .Aynı üründen ik ytane aldım neyse ödeme bölümüne geldim.Çeki girdim sonra vazgeçtim bi üründen onu iptal ettim tekrar ödeme bölümüne geldim .Aldığım ürün 16.90 dı +4.90 kargo 21.80 ben 1.80 ödedim..

olmaz ki öyle çekin kalan kısmı yanacak diye bir pencere açılıyor.ödediğin kısma tekrar bakıp bize yazabilir misin mümkün değil.

Son düzenleme:

bana da eş ve çocuk durumundan 10+10 20 tl geldi..

çekler olmasa sanki alışveriş edicez..:26:

olmaz ki öyle çekin kalan kısmı yanacak diye bir pencere açılıyor.ödediğin kısma tekrar bakıp bize yazabilir misin mümkün değil.

tek yaptığın zaman öyle oluyo ama iki ürün alıp sonra çeki girip ardından ürünü iptal ettinmi dediğim gibi oluyor..
Sipariş Durumu
Ara Toplam : 16,99 TLKargo : 4,95 TLİndirimler : -20 TL Toplam : 1,94 TL

pardon 1.94 müş :)

Son düzenleme:
Muya
Skoru Doğru Bil, Hediyeni KAZAN !

yarışmamız başlamıştır... Bu soğuk havalarda ayaklarınızı MUYA ısıtacak... Yapman gerek sadece doğru tahminde bulunmak :))

yarışmamız 20.01.2012 Cuma günü saat 19.00'da sona erecektir..!

Muya
Skoru Doğru Bil, Hediyeni KAZAN !

yarışmamız başlamıştır... Bu soğuk havalarda ayaklarınızı MUYA ısıtacak... Yapman gerek sadece doğru tahminde bulunmak :))

yarışmamız 20.01.2012 Cuma günü saat 19.00'da sona erecektir..!

denedim olmuyor bi tane öylesine deneyip ekran görüntüsü koyabilir misin bir de sepette ki ürünü nasıl ve nereden eksilttin galiba orası işin şifresi diyorum

Bende 1 hırka bir çanta birde tunik aldım kargo parasıyla birlikte 22 tl ödedim 3 farklı hesaptan 2 hesaba davet yolladım 10ar tl de ordan geldi ama 1 ay sonra kullanabilicem.. başım döndü yaa

Herkese merhaba, dün gece Trendyol'u bekledim ama hayal kırıklığına uğradım..Ama şimdi sevindirdi benide :))
Arkadaşım arayıp haber verdi koştum resmen pc başına
Aps Butikten leopar bluz 4.90
Deck butik'ten leopar bluz 4.90
Benottan'danda kuzneimin oğluna Polo Yaka T-Shirt 4.90
U.S. Polo Assn. Boots dan bot aldım 45
toplam 60 gibi bir şey
Ayakkabı parasına bir sürü ürün aldım :))
Aklım laci-kırmızı botlarda kaldı.Daha dün satılmıştı indirim olmasaydı stoklarda olsa alacaktım oysa neyse hayırlısı :)
Herkes güle güle kullansın aldıklarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…