Evet kredi kartı şart.
Begendiğin ürünü sepete at, ödeme sayfasında hediye çekini tıklayıp tv kampanyasını seçiceksin. Daha sonra 'avantaj10' yazıcaksın otomatik olarak düşüyo.
Eki Görüntüle 329921 Eki Görüntüle 329922 yaa kızlar hangisi sizce yaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffff
o tepsilerden ben de aldım ama hava şartlarından dolayı dağıtıma çıkamadı kargo, şubede bekliyorr. kocaman olmasına sevindimmmm
ben hediye etmek için almıştım ama kıyamıycam galiba
canım zaten bazı ürünlerde baya pahalı satıyor trendyol.
dün dediğim gibi yazın mavi jeans'İn fabrika satışından tanesi 10 tl ye aldığım çantalar,sitede 20 tl şuan.
pazarda satılan tayt pantollar da yine 2 kat fiyat
Kızlar bana bakınnnBen şimdi trendyoldan bi güzel alışverişimi yapıyorum .Aynı üründen ik ytane aldım neyse ödeme bölümüne geldim.Çeki girdim sonra vazgeçtim bi üründen onu iptal ettim tekrar ödeme bölümüne geldim .Aldığım ürün 16.90 dı +4.90 kargo 21.80 ben 1.80 ödedim..
[4 hessapla alışveriş yaptım kaç hafta denk gelmemiştim acısını çıkardımm
adaxdan:
bere ve leopar bluzu 33.98di toplam fiyatı 18.93 e aldım
maviden eşime sweet aldım kargo parasına 4.95
prima daysden kargo parasına bluz aldım 4.90 a
vitrinden de 2 adet boleroyu 4.95e aldım çok mutluyummmmm
çakma hesaaplarımdanda alışveril yapınca
3 tane 10ar tllik çek birikti toplam 30tl
18 şubatda başlıyacak :))
o tepsilerden ben de aldım ama hava şartlarından dolayı dağıtıma çıkamadı kargo, şubede bekliyorr. kocaman olmasına sevindimmmm
canım zaten bazı ürünlerde baya pahalı satıyor trendyol.
dün dediğim gibi yazın mavi jeans'İn fabrika satışından tanesi 10 tl ye aldığım çantalar,sitede 20 tl şuan.
pazarda satılan tayt pantollar da yine 2 kat fiyat
olmaz ki öyle çekin kalan kısmı yanacak diye bir pencere açılıyor.ödediğin kısma tekrar bakıp bize yazabilir misin mümkün değil.
tek yaptığın zaman öyle oluyo ama iki ürün alıp sonra çeki girip ardından ürünü iptal ettinmi dediğim gibi oluyor..
Sipariş durumu
ara toplam : 16,99 tlkargo : 4,95 tlindirimler : -20 tl toplam : 1,94 tl
pardon 1.94 müş :)
tek yaptığın zaman öyle oluyo ama iki ürün alıp sonra çeki girip ardından ürünü iptal ettinmi dediğim gibi oluyor..
Sipariş Durumu
Ara Toplam : 16,99 TLKargo : 4,95 TLİndirimler : -20 TL Toplam : 1,94 TL
pardon 1.94 müş :)
[/COLOR]
çekler olmasa sanki alışveriş edicez..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?