Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

denedim olmuyor bi tane öylesine deneyip ekran görüntüsü koyabilir misin bir de sepette ki ürünü nasıl ve nereden eksilttin galiba orası işin şifresi diyorum

uğraştım ama yükleyemedim..ürünün hemen yanında adet kısmı var ordan 2 adet yap kampanya kodunu girdikten sonra geri dön adet kısmını 1 yap..Sonra oluyo cnm..Alışveriş yapmadığım hesaptan denedim oluyo cnm.

aynı leopar bluzu aldık sanırımm güle güle kullann cnm

battım ki ne battım yaaaaaa vermesinler artık çek filannnnnnnnnnnn
daha d&r'dan kitap alicimm

şu kitap çeklerinden bide ben kazansam hiç fena olmıcakkk zira heray olduğu gibi bi ton para verdim bu ay kitaba. hiç değilse bi kaç tanesi bedavaya gelirdiii dimi amaaa

ToyzzShop
Bilinen ilk oyuncak olduğu saptanan tahta atlar hangi medeniyete aittir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt :Mısır)

Kazananları açıklamadan önce, yarın yarışmamızın son günüdür.Sorumuz tam saat 10:00 da sorulacaktır.Kaçırmamanızı ve tavsiye ederiz

Şimdi sıra geldi kazananları açıklamaya. Yarışmanın kazananları sırasıyla;

Emine Güzel, Kiraz Özten, Nefise Haspalalı, Nur Nil Baki ve Anıl Özcan'ı tebrik ederiz.Attığımız kazandınız konulu maile yanıt vermelerini rica ederiz.

şu kitap çeklerinden bide ben kazansam hiç fena olmıcakkk zira heray olduğu gibi bi ton para verdim bu ay kitaba. hiç değilse bi kaç tanesi bedavaya gelirdiii dimi amaaa

kitap çeki diye bi şey yok ki canım.
kitap siteleri çek vermiyor.
sadece günün fırsatı yapıyorlar
misal bugün d&r'da pinhan 5tl
onu alacağım

hadi aldıklarımızın resmini ekleyelim gözümüzden çarpan bşy varsa alalımm bitmeden :))

çekin falan yoksa alınmaz aslında. bazen fiyatları abartılı oluyor. bazende süper hesaplı oluyor. unnadoda trendyolda olduğu gibi
sanal kart iyi oluyo ama onu alabilmek için kredi kartın olması gerek diye biliyorum. çünkü hesabı ona bağlı

kitap çeki diye bi şey yok ki canım.
kitap siteleri çek vermiyor.
sadece günün fırsatı yapıyorlar
misal bugün d&r'da pinhan 5tl
onu alacağım

hımmm, bende çek sandım yaww, hani şu mekanist vs falan d&r çeki veriyor yaa öleee :)
d&r da kargo ücreti ne kadar canımm?

sinirden ölüyorum
kampanya kodunu girdiğim halde 2 siparişimden de düşmemiş 20 tl
napcam(((

tv kampanyası bölümüne girmiyo muyuzz

avantaj10 değil mi kod?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…