Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kodu küçük harfle mi büyük harfle mi yazdınız?
kod girmeyi unuttuğumu iptal ettiler de diğeri duruyor hala

kuşum kampanya kodu 19:00a kadar geçerli
ben büyük harf gördüğüm için öyle yazdım ama bilmiyorum ki senin neden olmadı acaba

ay deli oldum yeminlee haaaa

bir iptal oldu diğerini de iptal etckler mi bilmiyorumm bir şey alacak iştah kalmadı iyi mi

Sanırım şöyle bir hata yaptın avantaj10 yazdıktan sonra altta ekle diye bir kutu var ona tıklamamış olabilirsin canım,bende öle yapmıştım ilkinde iptal ettim alışverişi başka alışveriş yapabildim

Son anda elbiseyide ekledim :)
elbise: 4.90
tunik: 4.90
hırka: 6.90
çanta: 9.90 Haber veren arkadaşa çook teşekkürler:))

ya arkaşlar ben üç şey aldım 3 farklı hesaptanhepsindede aldığınz 20 tlden az olduğu için şu kadar düşmüştür dedi oldu yani demi

bide 30 tl kazandım .Ay müthiş bişey bu ne zamanları oluyo bu arkadaşlar üst baş düzmek için süper fırsat.Yanlız çok gerildim bitçek diye

bide 30 tl kazandım .Ay müthiş bişey bu ne zamanları oluyo bu arkadaşlar üst baş düzmek için süper fırsat.Yanlız çok gerildim bitçek diye

bnde 40tl brktrdim 3 haftadır oluyormuş ama bn yeni yakalyabldm 7 parça ürünü komik fiyatlara almak çok ii olduu avantajlı..

slm kızlar bişiy sorucam bu trendyol saat 19 a kadar mıydı

Kısa mont, hırka ve ayakkabı aldım çok mutluyummmm
Kredi kartımın süresi dolmuştu yusuf yusuf oldum kredi kartı
bulcam diye,en sonunda babamı arayıp kart bilgilerini aldım

bnde 40tl brktrdim 3 haftadır oluyormuş ama bn yeni yakalyabldm 7 parça ürünü komik fiyatlara almak çok ii olduu avantajlı..

şaka gibi geldi vallahi üç parça eşyabide biriken 30 tl fln baya işe yarıyack peki trendyolun bu işten çıkarı ne çünkü çok fazla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…