kargonun alıcıya ait olduğunu nasıl öğrendiniz? ben de şimdi mail attım bize mi ait diye bakalım ona göre ben de karar vericem
Arby's Türkiye - Arby's Peşinde | Facebook
Le Meridien Istanbul Etiler - Lokanta, Otel - İstanbul | Facebook
blog sahibesi biri olarak kampanyalarımı hep bir pasaj sahibi yada firmayla yapıyorum anlaşıp kendi adıma söyleyim şansı olan kazanıyor kimseyi tanımam etmem rendom.org ile yapıp çekilişimi sonucu acıklarımya kızlar bu blog kampanyaları gerçekten kazandırıyor mu??:44:
Üye olun sürpriz hediyenizi gönderelim bu sitede üye olan herkese hediye gönderilecekmiş ama ne hediyesi anlamadım :26: üye oldum hediyeniz en kısa zamanda adresinize gönderilecek dedi bakalım gelecekmi bişe:26:
Bu kampanyayyı yeni gördüm canlarımla paylaşıyım dedim::))
https://apps.facebook.com/gigasetsevginianlat/
bende kazandım ama dediğin gibi arayanda soranda mail atan da yok ttçocugun iletişim adresi tel vs bulsak ii olacak??minika ttnt çocuk dan 5.kampanyadan kazandım ama hala hediyem gelmedi nereye yazacağım bilmiyorum.
153.13.01.0145
bende olduminşallah güvenilirdir
ne göndercekler acaba iş yerimin edresini veriyorum sonuçta rezil olmakta var:18:
ben de üye oldum siz oldunuz diye anca beraber kanca beraberyani sitenin tanıtmındaki hatun pek bi hoş yarı cıbıldak kampanya diye yolu şaşırdık :92:
ben de üye oldum siz oldunuz diye anca beraber kanca beraberyani sitenin tanıtmındaki hatun pek bi hoş yarı cıbıldak kampanya diye yolu şaşırdık :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?