Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar bu blog kampanyaları gerçekten kazandırıyor mu??:44:
blog sahibesi biri olarak kampanyalarımı hep bir pasaj sahibi yada firmayla yapıyorum anlaşıp kendi adıma söyleyim şansı olan kazanıyor kimseyi tanımam etmem rendom.org ile yapıp çekilişimi sonucu acıklarım

Üye olun sürpriz hediyenizi gönderelim bu sitede üye olan herkese hediye gönderilecekmiş ama ne hediyesi anlamadım :26: üye oldum hediyeniz en kısa zamanda adresinize gönderilecek dedi bakalım gelecekmi bişe:26:

Bu kampanyayyı yeni gördüm canlarımla paylaşıyım dedim::))

https://apps.facebook.com/gigasetsevginianlat/

minika ttnt çocuk dan 5.kampanyadan kazandım ama hala hediyem gelmedi nereye yazacağım bilmiyorum.
bende kazandım ama dediğin gibi arayanda soranda mail atan da yok ttçocugun iletişim adresi tel vs bulsak ii olacak??

Son düzenleme:
Beğendiğin Ürünü Profilinde Paylaş Sürpriz Hediyeler Kazan! | Facebook

22 -29 Ocak 2012 Abercrombie Flip Flop Terlik Kampanyamız Başladı!
Yapacağımız çekilişle, 3 şanslı üyemize Abercrombie Flip Flop Terlik hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.Hemen

1- VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com'u Facebook'ta beğenin.
2- Bu resimi profilinizde aralıklarla paylaşın.
3- Beğenip paylaştığınızı belirten mesajınızı bu duyurunun altına yazın...

evet kızlar bende aynı durumdayım hesabımı etiketlenmiş fotoğraflar yüzünden geri alamıyorum rica etsek kullanmadığınız etiketlenmiş resimleri silseniz hatta daha iyisi face teki isminizi fotoğraflarınızda etiketleyip bize bir iyilik yapsanızda hesaplarımızı geri alabilsek tabi bu tamamen ricadır yapabilenlere şimdiden tşk yapamayanların canı sağolsun

ben de üye oldum siz oldunuz diye anca beraber kanca beraber yani sitenin tanıtmındaki hatun pek bi hoş yarı cıbıldak kampanya diye yolu şaşırdık :92:

ben de üye oldum.arkadaslar benim yeni bir face acmam gerekiyor.2haftadır acamıyorum facemi.aynı maille olmaz değil mi tekrar mail mi almam gerekiyor nasıl yapcam bilen var mı:44:

incir şeysine üye olum dedm ad yerine tıklanmıyorda yazaılmıyorda virüslü bu site

ben de üye oldum siz oldunuz diye anca beraber kanca beraber yani sitenin tanıtmındaki hatun pek bi hoş yarı cıbıldak kampanya diye yolu şaşırdık :92:

sitenin tanıtımda hatundan başka bişey yok sonumuz pek parlak görünmesede hayırlısı olsunbence iç çamaşır gönderceklerrr

bende üye oldum vatana millete hayırlı ugurlu olsun bakem
hediyen gelcek diooo bekleyelim görelim

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Karne hediyesi olarak bir kişiye çift kişilik Disney Live! Mickey’in Çılgın Yolculuğu'na biletix'den bilet kazanmak isteyen takipçilerimizin yapması gerekenler çok basit sayfamızı beğenip bu gönderiyi paylaşıp,paylaşım yaptıkları facebook profil linklerini,ikamet ettiğiniz İl ile birlikte farkindayimdegistim@ilkposta.c​om adresine mail atmanız yeterlidir. Kazanan takipçimiz 25 ocak çarşamba günü açıklanacaktır.Unutmayın daha fazla paylaşım daha fazla hediye :)) tüm takipçilerimize sevgilerle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…