evet kızlar bende aynı durumdayım hesabımı etiketlenmiş fotoğraflar yüzünden geri alamıyorum rica etsek kullanmadığınız etiketlenmiş resimleri silseniz hatta daha iyisi face teki isminizi fotoğraflarınızda etiketleyip bize bir iyilik yapsanızda hesaplarımızı geri alabilsek tabi bu tamamen ricadır yapabilenlere şimdiden tşk yapamayanların canı sağolsun
bende üye oldum vatana millete hayırlı ugurlu olsun bakem
hediyen gelcek diooobekleyelim görelim
F@F TURKİYE diye bi yer var face de 25 kişiye 60 tl lik çek veriyormuş çekilişle link atamadım
Buldum canım ben senin yerine atıyorum buyrun kızlarrrr
https://www.facebook.com/ffturkiye
‎25 Şanslı Takipçiden biri olmak için, "ÇEKİLİŞ" ikonuna tıklayıp, formu doldurup ardından onaylamanızı bekliyoruz!
karca logo suan ne acaba eskılerı denedım olmadı bulamadımda ?
evet kızlar bende aynı durumdayım hesabımı etiketlenmiş fotoğraflar yüzünden geri alamıyorum rica etsek kullanmadığınız etiketlenmiş resimleri silseniz hatta daha iyisi face teki isminizi fotoğraflarınızda etiketleyip bize bir iyilik yapsanızda hesaplarımızı geri alabilsek tabi bu tamamen ricadır yapabilenlere şimdiden tşk yapamayanların canı sağolsun
bugunun kodu 153.13.01.0313
Kızlar yarın benim'o açıklanacak
Kızlar yarın benim'o açıklanacak
Buldum canım ben senin yerine atıyorum buyrun kızlarrrr
https://www.facebook.com/ffturkiye
‎25 Şanslı Takipçiden biri olmak için, "ÇEKİLİŞ" ikonuna tıklayıp, formu doldurup ardından onaylamanızı bekliyoruz!
2 adet Tefal YOĞURTÇUM daha hediye ediyoruz! İsteyen?
2 adet Tefal YOĞURTÇUM daha hediye ediyoruz! İsteyen?
2 Adet TEFAL YOĞURTÇUM kazanacak kişiyi şu şekilde belirleyeceğiz:
TEFAL YOĞURTÇUM BENİM MUTFAĞIMDA OLMALI ÇÜNKÜ .
Cümlesini tamamlayarak yorumlarınızı yazmanızı rica ediyoruz. Şu an itibarı ile yarışmacı adayı olmak için bunu yapabilirsiniz. Yani bu yazının altına cümleyi aynen olduğu gibi kopyalayıp, devamını tamamlayarak yarışmacı olmaya hak kazanacaksınız.
Vision Türkiye
Vision Türkiye sponsorluğu'ndaki ödüllü SAĞLIK TESTİ'ni uygulayarak Direct Hit serisi ürünümüz NORTIA kazanan üyemiz ÇİĞDEM ÇETİN oldu. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizle irtibata geçilecektir.
tebrikler Çiğdemmmm
beeeeeeeeeeeeenn kazanmısımmmm oleyyy yuppı sagol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?