Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iki fasbookumda kitlendi canım kütfen etiketlediğiniz ürünleri silsenin kampanyacı diye biri etiketlemiş fasbookumu açamıyom etiketleyenleri bulmamı istiyo bende bilemiyorum fasbokumu açamıyorum güvenlik sorgulaması başarısız diye fasbookumu açmıyo kızlar lütfen etiketlediğiniz ayakkabıları silin ayallakbı resimlerine etiketlenmişim ya lütfen ..

Son düzenleme:
2 adet Tefal YOĞURTÇUM daha hediye ediyoruz! İsteyen?
2 adet Tefal YOĞURTÇUM daha hediye ediyoruz! İsteyen?

2 Adet TEFAL YOĞURTÇUM kazanacak kişiyi şu şekilde belirleyeceğiz:

“TEFAL YOĞURTÇUM BENİM MUTFAĞIMDA OLMALI ÇÜNK܅.”

Cümlesini tamamlayarak yorumlarınızı yazmanızı rica ediyoruz. Şu an itibarı ile yarışmacı adayı olmak için bunu yapabilirsiniz. Yani bu yazının altına cümleyi aynen olduğu gibi kopyalayıp, devamını tamamlayarak yarışmacı olmaya hak kazanacaksınız.

of bnde sınır oldum defalarca hesabım kapandı bnde etıketlenmıs resımlerın cogunu sıldım
ve sımdı kım benı etıketlerse anında sılıorum

benımolar acıklanıormus yarın ınsallah varızdır

ıncır seysıne bnde uye oldum ama ınandırıcı gelmedı sayfayı begenen 40 kısı var kesın oda bızızdır :))) ıncır yollamasınlar sakın

Vision Türkiye
Vision Türkiye sponsorluğu'ndaki ödüllü SAĞLIK TESTİ'ni uygulayarak Direct Hit serisi ürünümüz NORTIA kazanan üyemiz ÇİĞDEM ÇETİN oldu. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizle irtibata geçilecektir.

tebrikler Çiğdemmmm

tv kodu olsatdı keşke twıgy vardı ya tühhh

beeeeeeeeeeeeenn kazanmısımmmm oleyyy yuppı sagol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…