beeeeeeeeeeeeenn kazanmısımmmm oleyyy yuppı sagol canımm
kızlar bu ne işe yarıooo vıtamın faln mı
NORTIA
Aybaşı düzensizlikleri, psikoduygusal çöküntüler, kemik rahatsızlıkları gibi kadın organizmasına özgü problemlerin giderilmesini kolaylaştırır, cildin yaşlanmasını ve buna benzer süreçleri önler.
hehhhhh zayıflamayla ılgılı dıee göbek atıodum yarıda kaldıı neyse canım zaten su anda ıstesemdeee ıcemem emzırıyorum. uc yıl omru varmıs seneye artık :)))
saol canım arastırma yapıp benı bılgılendırdıgın ıcın
evet kızlar bende aynı durumdayım hesabımı etiketlenmiş fotoğraflar yüzünden geri alamıyorum rica etsek kullanmadığınız etiketlenmiş resimleri silseniz hatta daha iyisi face teki isminizi fotoğraflarınızda etiketleyip bize bir iyilik yapsanızda hesaplarımızı geri alabilsek tabi bu tamamen ricadır yapabilenlere şimdiden tşk yapamayanların canı sağolsun
gofredoya ne olmuşhakkımı denicem ilk defa bakalım hayırlısı olsun napalım
iki fasbookumda kitlendi canım kütfen etiketlediğiniz ürünleri silsenin kampanyacı diye biri etiketlemiş fasbookumu açamıyom etiketleyenleri bulmamı istiyo bende bilemiyorum fasbokumu açamıyorum güvenlik sorgulaması başarısız diye fasbookumu açmıyo kızlar lütfen etiketlediğiniz ayakkabıları silin ayallakbı resimlerine etiketlenmişim ya lütfen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?