Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu benım o lar hangı benım o
bu taktık tutardan kazandıklarımız mı yoksa baska bişey mıydı acaba
yurtiçide hanı arkadas secıyoduk falan o muydu?

kızlar bu ne işe yarıooo vıtamın faln mı

NORTIA
Aybaşı düzensizlikleri, psikoduygusal çöküntüler, kemik rahatsızlıkları gibi kadın organizmasına özgü problemlerin giderilmesini kolaylaştırır, cildin yaşlanmasını ve buna benzer süreçleri önler.

hehhhhh zayıflamayla ılgılı dıee göbek atıodum yarıda kaldıı neyse canım zaten su anda ıstesemdeee ıcemem emzırıyorum. uc yıl omru varmıs seneye artık :)))
saol canım arastırma yapıp benı bılgılendırdıgın ıcın

olsun canım kenarda dursun bi işe yarar

Kızlar beni etiketlediğiniz ayakkabı, makyaj kozmetik malzemeri resimlerini silin lütfen fasbook hesabıma giremiyorum hesabım kitlenmiş durumda,güvenlik sorusunda kimin etiketlediğini soruluyo bilemiyorum hesaba giremiyorum bi girsebilsem hesabıma nerdeee 3 hafatadır giremiyorum fasbooka günden güne de çoğalıyo bu etiketliyenleri bi bulsam fasbuğumdan silecem ..

kızlar umarım burdan kazanan birileri vardır ..

"Hangi baharat maydanozgiller familyasından gelmektedir?" sorusuna "Kimyon" cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:

1- Dönüş Görgülü

2- Elif Altıntaş

3- Elif Eciverdioglu

4- Fatmanur Şahin

5- Gülcan Ceceli

6- Hicret Özcan

7- Melek Yılmaz

8- Melike Gülbayrak

9- Mukaddes Uğur

10- Muradiye Türkezer

11- Mustafa Eslek

12- Nihal Can

13- Nilgün Çetin

14- Nurdan Çelik

15- Oktay Murat

16- Serkan Gündüz

17- Sevda Baltacı

18- Şenol Yiğit

19- Yelda Köylü

20- Yüksel Blazer

evet faceye girenler ordada duyurun herkez silsin etiketlendiği resimleri binlerce kişi facesini açamıyomuş sıra sizede geliyo yani..

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Karne hediyesi olarak bir kişiye çift kişilik Disney Live! Mickey’in Çılgın Yolculuğu'na biletix'den bilet kazanmak isteyen takipçilerimizin yapması gerekenler çok basit sayfamızı beğenip bu gönderiyi paylaşıp,paylaşım yaptıkları facebook profil linklerini,ikamet ettiğiniz İl ile birlikte farkindayimdegistim@ilkposta.com adresine mail atmanız yeterlidir. Kazanan takipçimiz 25 ocak çarşamba günü açıklanacaktır.Unutmayın daha fazla paylaşım daha fazla hediye :)) tüm takipçilerimize sevgilerle :))

Bu Gol Kaçmaz !!!

FIFA serisinin son oyunu FIFA 12 ile maç kaldığı yerden devam ediyor.

İçerik Detayı
5 Adet PS3 Formatında FIFA 12Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-75.-150.-300. ve 500. kişiye PS3 formatında FIFA 12
ve...
5 Adet XBOX 360 Formatında FIFA 12Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-50.-100.-150. ve 200. kişiye XBOX 360 formatında FIFA 12,oyunu bizden hediye...

Başlangıç tarihi: 23 Ocak Pazartesi Saat: 17:00
Bitiş tarihi: 25 Ocak Çarşamba Saat: 15:00

ARALGAME - Hediye Yağmuru | Facebook

23 Ocak 2012
Arko Men ile ödüllü sorular

Arko Men Ödüllü Sorular devam ediyor! Sen de hemen katıl, soruyu cevapla, Arko Men’in yeni serisi Ice Mint ürünlerden oluşan Ice Mint Tıraş Seti kazanma şansını yakala! Bugünün sorusunu görmek için hemen ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile Ödüllü Sorular Ice Mint | Facebook tıkla!
Yayınlayan admin saat
Paylaş | 00:00
22 Ocak 2012
BenQ XL2410T kazanma şansı

BenQ XL2410T LED Oyun Monitörü kazanmak ister misin? Tek yapman gereken BenQ Türkiye - Yarışma | Facebook adresine girmek ve bilgisayarını kullandığın çalışma masanın fotoğrafı ile yarışmaya katılmak!
Oylama sırasında en çok oyu sen al Benq monitör senin olsun
Yayınlayan admin saat
Paylaş | 00:00
21 Ocak 2012
Gezenzi Praktiker ile kazandırıyor

Kazanabilmek için tek yapman gereken, Praktiker Mağazaları’nda hediye edilecek ürün sepetini bulup, üzerindeki Gezenzi Logosu fotoğrafıyla İZ brakmak.

İZin en beğenilen İZ seçilsin, Praktiker hediyelerinden biri senin olsun!

Praktiker Mağazalar'nda nasl İZ bırakabilirsin?
1) Gezenzi.com’a giriş yaptığında profilinden “İZ Bırak” bölümüne bırakmak istediğin mesajı yazdıktan sonra, “Mekan Seç” butonuna tıklayarak, alışveriş yaptığın Praktiker Mağazası’nı seç ve İZ’ine Hediye edilecek ürün sepeti üzerinde bulduğun Gezenzi logosunun fotoğrafını, ürün görünecek şekilde çekip, ekle. İşte İZ’ini braktın.
2) Praktiker mağazasındaysan ve Gezenzi profiline cep telefonu numaranı kaydettiysen İZ'ini, @Praktiker yazıp Hediye edilecek ürün sepeti üzerindeki Gezenzi logosunu bulup, ürün görünecek şekilde Gezenzi logosuyla fotoğrafını çekerek MMS ile 6060’a ücretsiz göndererek bırakabilirsin. (MMS ile İZ bırakma özelliği sadece Turkcell kullanıcıları içindir.)
http://www.gezenzi.com/minilife/promotion/praktiker/howto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…